• Welcome to Форум на българските шофьори.

До къде най далеч сте говорили с вашето СВ

Започната от Bulgarian truck driver, Събота, 02 Април, 2011, 20:22:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Гена

Цитат на: VOLVO 480 - Неделя, 20 Май, 2012, 21:41:42
Днес се свързах със колегата johnmarlow,който е във Лондон и още много други колеги и за първи път чух колега да се обади от Гърция той беше на Кавала !Аз днес бях на Мюнхен Германия!Искам  да пожелая успех на всички колеги със далечните радио връзки! ;)
И аз те слушах,но така и не разбрах дали ти ме чу говорих от Русе

Гена

VOLVO 480

Цитат на: Гена - Неделя, 20 Май, 2012, 22:02:31
И аз те слушах,но така и не разбрах дали ти ме чу говорих от Русе

Не,колега теб не те чух изобщо, само със един колега който пътуваше във дефилето чувах.Той беше някъде около Рибнико Вълчеа,а и много Румънска паплач имаше във канала после и турците се намесиха и стана карамбол! ;)

VOLVO 480

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Гена

Цитат на: VOLVO 480 - Неделя, 20 Май, 2012, 22:08:13
Не,колега теб не те чух изобщо, само със един колега който пътуваше във дефилето чувах.Той беше някъде около Рибнико Вълчеа,а и много Румънска паплач имаше във канала после и турците се намесиха и стана карамбол! ;)
С колко вата усилвател си

johnmarlow

Дааа,вчера беше луд ден . Чух се с колегата в Мюнхен, после с един турчин във Виена който направо кънтеше тук в Лондон , после един от Словения с добър англииски, после един колега на паркинга на Кешкемет , и един турчин в турция но не разбрах къде в турция е .
Аз съм със сирио торнадо 27 ,6.6м висока антена в двора на къщата в Лондон и 30 вата стъпало .
Успех на всички със връзките

johnmarlow

С един колега се чухме в четвъртак сутринта,той беше на Марибор ,нямаше усливател а връзката беше много добра .Каза че влиза във форума, колега пиши ако искаш

Bulgarian truck driver

Колеги тия дни много се чува . Аз работя край Гълъбово и се чух с колеги от Унгария , Чехия , Словения .

VOLVO 480

Цитат на: Bulgarian truck driver - Сряда, 27 Юни, 2012, 16:30:04
Колеги тия дни много се чува . Аз работя край Гълъбово и се чух с колеги от Унгария , Чехия , Словения .

Тъка е колега  със теб говорих от Будапеща! ;)

Bulgarian truck driver

Днес доста колеги се чуваха от чужбина , но много слабо и трудно се разбирах ме.

Bulgarian truck driver

Здравей те колеги.Днес един англичанин на име Томас цял ден се чуваше.Следобед поговорих малко с него , но английския ми е много зле.Колега минаващ през Стара Загора каза , чего чува от В.Търново.Някой друг дали го е чул?

johnmarlow

А малко по късно ако беше останал на 25 канал аз от Англия говорих 2 часа с Ангел от Пловдив после с 2 камиона на Питещи на магистралата ...с колеги от Варна София Калотина..... Голяма приказка падна . Тия дни много се чува. С Бразилия Сао Паоло говорих на ССБ с южна верджиния- щатите на АМ....с един в Москва който беше в кола лада нива и караше  се чухме на 25 канал....и т.н. 

VOLVO 480

Цитат на: Bulgarian truck driver - Неделя, 30 Септември, 2012, 22:39:50
Здравей те колеги.Днес един англичанин на име Томас цял ден се чуваше.Следобед поговорих малко с него , но английския ми е много зле.Колега минаващ през Стара Загора каза , чего чува от В.Търново.Някой друг дали го е чул?

Този същия Томас от Бирмингам Англия днес цели  5 часа си говорих с него от нас!Ако някой е чул да казва Пловдив да знаете че говореше с мен! ;)

Bulgarian truck driver

Цитат на: johnmarlow - Неделя, 30 Септември, 2012, 22:50:04
А малко по късно ако беше останал на 25 канал аз от Англия говорих 2 часа с Ангел от Пловдив после с 2 камиона на Питещи на магистралата ...с колеги от Варна София Калотина..... Голяма приказка падна . Тия дни много се чува. С Бразилия Сао Паоло говорих на ССБ с южна верджиния- щатите на АМ....с един в Москва който беше в кола лада нива и караше  се чухме на 25 канал....и т.н. 
Колега някой ден трябва да се пробваме на SSB 25.555 MHz.Досега стана близи две години никой българин не съм чувел на тези чистоти .

johnmarlow

Ще пробваме да. Кажи кога

Днес един от англичаните тук в лондон ми се хвали че говорил с някой от България който се казвал Енджел = Ангел от Пловдив

Bulgarian truck driver

Цитат на: johnmarlow - Понеделник, 01 Октомври, 2012, 23:16:05
Ще пробваме да. Кажи кога

Днес един от англичаните тук в лондон ми се хвали че говорил с някой от България който се казвал Енджел = Ангел от Пловдив
По принцип аз се пробвам на 25.555 MHz-USB.Обикноведно в събота и неделя.През седмицата съм на работа и не остава време.Казвам се Андрей от Стара Загора.Ако ходиш на тези честоти пробвай като се сетиш.

Bulgarian truck driver