• Welcome to Форум на българските шофьори.

До къде най далеч сте говорили с вашето СВ

Започната от Bulgarian truck driver, Събота, 02 Април, 2011, 20:22:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

VOLVO 480

Цитат на: Bulgarian truck driver - Сряда, 03 Октомври, 2012, 23:01:45
По принцип аз се пробвам на 25.555 MHz-USB.Обикноведно в събота и неделя.През седмицата съм на работа и не остава време.Казвам се Андрей от Стара Загора.Ако ходиш на тези честоти пробвай като се сетиш.

Ако искаш колега може да пробваме двамата с теб да се чуем на ССБ!Кажи кога,и ще се пробваме да направим една голяма връзка Пловдив–Ст. Загора... ;)

VOLVO 480

johnmarlow

Е вие Пловдив -С Загора ако не се чуете работата не е наред

johnmarlow

Станимир

Здравей те,вчера в Белгия към 10.30ч чух Ицо от Пловдив и Иво от Лондон.

johnmarlow

Да колега говорихме Аз от Англия и Ангел в Пловдив. Но ние вече май почти всеки ден си говорим с него а ти Що не се обади

Бриги Магнито

Цитат на: johnmarlow - Събота, 13 Октомври, 2012, 20:10:01
Да колега говорихме Аз от Англия и Ангел в Пловдив. Но ние вече май почти всеки ден си говорим с него а ти Що не се обади
Чеки чеки малко са ,аз ако ви чуем  и метам на 3км преко сили ко да ти дуднем бе баце,да не би да ме чуеш а?

johnmarlow

Ако прохождението е хубаво ще се чуем. Чувал съм се с такива като тебе дето не вярват и даже са ме и псували  :D

Бриги Магнито

Цитат на: johnmarlow - Събота, 13 Октомври, 2012, 21:12:00
Ако прохождението е хубаво ще се чуем. Чувал съм се с такива като тебе дето не вярват и даже са ме и псували  :D
8) хмммммммм значи мое се пробам с диспечерката на руските таксита да и свлечем телефона да и каем ало,хммммммм момци стегайте се от пондрелник ,че се цепим Наташа,Наташа я люблю тебя

Станимир

Цитат на: johnmarlow - Събота, 13 Октомври, 2012, 20:10:01
Пробвах се,ама слабо викам и не ме чухте :D.

Бриги Магнито

Ехоооооооо бацин днес ти се дзверим къде 13 без нещо ,ма ми се правиш,че не ме чуваш. :D :D :D :D

У района на Пловдив се чуваш,но в Гоуемо село не ,да си знааш. ;)

Баси и Наташа не ме чува. :'(

VOLVO 480

Бацин по онуй време бях на монтаж!Не си бях в нас,що не звъна на телефоно.После цял след обяд си бях на станцията даже  се свързах с Южна Америка днес на ССб си лафих на руски с един руснак там той си живеел,човека каза че се намира в този град  http://maps.google.bg/maps?saddr=Portete+Ave%2FPortete+de+Tarqui&daddr=Bulgaria&hl=bg&ll=-2.175457,-79.837303&spn=0.184918,0.308647&sll=-2.010086,-79.046631&sspn=2.95867,4.938354&geocode=FWBY3v8dqMo8-w%3B&oq=bylga&t=h&mra=ls&z=12  в Еквадор ! ;) ;)

MB Actros

Цитат на: Бриги Бичкията - Понеделник, 15 Октомври, 2012, 20:00:31
Ехоооооооо бацин днес ти се дзверим къде 13 без нещо ,ма ми се правиш,че не ме чуваш. :D :D :D :D

У района на Пловдив се чуваш,но в Гоуемо село не ,да си знааш. ;)

Баси и Наташа не ме чува. :'(

Тия дни се чува Иво из цяла България даже и в София. И аз му викам май ме чу единия път кога катерех баира на Обзор,ама си трябва усилвател та да мятам по на далече. :(

Бриги Магнито

Да бре задобрил и аз го чух днес към 12 в Гоуемо село,даже беха по едно време и двама Ивовци,обаче ми шушне за Наташка и нечем да си лафим с него.
Баце кви мощности бре с 100 вата ще си чуваем у Големо село,ма за Лондон ,Азърбейджан и Казахстан да си чуваем бая ватове сака да впрегнеш,язека с мойте 4 вата съм си доволен дет се вика колкото ,толкова.

johnmarlow

Аз съм тоя Иво дето ме чувате из Европа. Тия дни голямо прохождение.  Голям лаф падна. С Ангел от Пловдив си говорим все едно  сме на 5км един от друг. С адаша Иво говорих той беше в Румъния, до Дева. С Германия говорих. И още доста връзки с Европа.

румъния
дева
европа

Бриги Магнито

Цитат на: johnmarlow - Четвъртък, 18 Октомври, 2012, 19:19:56
Аз съм тоя Иво дето ме чувате из Европа .

Стига бре,аз се чудех кой е тоз Иво,а то ти си бил.
Цитат на: johnmarlow - Четвъртък, 18 Октомври, 2012, 19:19:56
Тия дни голямо прохождение.   

Не ги разбирам баце,но тц лабава работа е тия дни има дни е мазало,то е руснаци,то английско говорящи,то е мазало.Тия дни си ти и оня стихоредящия и естественно Наташка,но що ми се чини ,че поечко е въпрос на мощности е днеска с Иво кат си мъца му рече,че хората щели си помислят,че мноо ви големи мощностите е да ти каем,те не мислят те знаят ,че сте се поувлекли с ватовете. ;)

johnmarlow

Техниката ми не е нещо кой знае какво, антена сирио торнадо 7.40м висока с 4 гараунд плена по 1.50м. Радиото е kenwood ts450s. 100-120вата изходна мощност и това е. Турците и руснаците не можем да ги стигнем. Те дънят с киловати. Даже и да няма прохождение пак се чуват :))))))

johnmarlow