• Welcome to Форум на българските шофьори.

Петко Ангелов БГ ЕООД

Започната от Don_Bazilio, Неделя, 23 Септември, 2012, 00:35:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver1

Цитат на: Donq_Baziliana - Събота, 06 Октомври, 2012, 15:16:10

Хахах...ееее, Колега...благодаря, направи денят ми весел ;D
Но не, не съм колегата ти Тотев, нито пък травестит /слава Богу/,
и аз като теб колега, съм просто един човек!
Дали адвокатствам или съдийствам - не бих казала....по-скоро
ви ориентирам в реалността, така че няма смисъл от още празни приказки, мисля че е време да дадем думата на Дон-а..........

Колега, радвам се, че съм развеселил денят ти. Очевидно нямаш проблем да пишеш за себе си в женски род, сигурно ти иде отвътре. А Дон Базилио думата си я има, никой не му я е отнел. Учудването ми е, че има хора, които са си направили труда да регистрират профил-менте, само за да нападнат някого. Достойно е. :)

driver1

noemia

Кой кого почерня???? Как така аз ще излезна виновна за това че отговорих на празните тра ла ла на don baziliano. На някой направи ли му впечатление че аз знам точно кой е този човек и дали ако не ми беше чиста работата нямаше  да се чудя кой точно от всичките е това. Аз чета публикацията му тук и за мен. Тук има цифри разни, работни дни и тн. Ако някой успее да разбере от моя черен списък всъщност какав е проблема на човека и какво конкретно сме му направили евала. Защото никой не забелязва че нищо не пише.

noemia

Donq_Baziliana

Цитат на: driver1 - Събота, 06 Октомври, 2012, 15:31:35
  Колега, радвам се, че съм развеселил денят ти. Очевидно нямаш проблем да пишеш за себе си в женски род, сигурно ти иде отвътре. А Дон Базилио думата си я има, никой не му я е отнел. Учудването ми е, че има хора, които са си направили труда да регистрират профил-менте, само за да нападнат някого. Достойно е. :)

Точно ти ли ми го казваш - driver1 ?!?!
Ами не, колега нямам проблем и да отвътре ми идва, защото
съм жена, не съм гей, нито травестит....хаха!
И не, колега, не следвам твоят пример, да нападам който и да е, това е моето мнение, а на теб като не ти отърва-не го чети!!
И още нещо колега, като имаш проблем с ориентацията и навигацията, освен бордови камиони има и самосвали, които извършват транспорт в затворени обекти, там много умствено напрягане не е необходимо....изборът е твой!!!

loshdancho

Цитат на: noemia - Събота, 06 Октомври, 2012, 15:33:35
Кой кого почерня???? Как така аз ще излезна виновна за това че отговорих на празните тра ла ла на don baziliano. На някой направи ли му впечатление че аз знам точно кой е този човек и дали ако не ми беше чиста работата нямаше  да се чудя кой точно от всичките е това. Аз чета публикацията му тук и за мен. Тук има цифри разни, работни дни и тн. Ако някой успее да разбере от моя черен списък всъщност какав е проблема на човека и какво конкретно сме му направили евала. Защото никой не забелязва че нищо не пише.
Успокой се и остави кучетата да  си лаят, Ти каза това което имаше да казваш, от тук натам ще очакваме Дона да се изкаже. Ако има какво да казва.
Всичко останало са бръщолевения и заяждания. Аз имах въпрос зададох го и получих отговор.
А  Донята явно няма желание да намери средство за возене от поверената и  фирма... ЗА това и предлагам да я повозя един курс на MAN-чо ако иска да дойде да ми пише на лични.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Donq_Baziliana

Цитат на: loshdancho - Събота, 06 Октомври, 2012, 16:13:12
Успокой се и остави кучетата да  си лаят, Ти каза това което имаше да казваш, от тук натам ще очакваме Дона да се изкаже. Ако има какво да казва.
Всичко останало са бръщолевения и заяждания. Аз имах въпрос зададох го и получих отговор.
А  Донята явно няма желание да намери средство за возене от поверената и  фирма... ЗА това и предлагам да я повозя един курс на MAN-чо ако иска да дойде да ми пише на лични.

Радвам се, че се намери един човек който да мисли със здравият си разум, а не с егото си ! Моите поздравления !

driver1

Цитат на: Donq_Baziliana - Събота, 06 Октомври, 2012, 16:22:00
Радвам се, че се намери един човек който да мисли със здравият си разум, а не с егото си ! Моите поздравления !

Как се мисли с егото си, че това не го разбрах?

loshdancho

Драйвър, теб не  искам да те возя, така че не ми смущавай комплиментите.  ;)
А те летят към мен леят....

driver1

Цитат на: loshdancho - Събота, 06 Октомври, 2012, 17:50:58
Драйвър, теб не  искам да те возя, така че не ми смущавай комплиментите.  ;)
А те летят към мен леят....

Вече почти съжалих, че се намесих, ама - на, шило в торба не стои.А пък и това ми е любимото - все се намират нек'ви хора дето скалъпват изречения, които им се струват ефектни от думи, чийто смисъл и съдържание явно не знаят. Но пък и не е това темата.

loshdancho

Цитат на: driver1 - Събота, 06 Октомври, 2012, 17:00:15
 Как се мисли с егото си, че това не го разбрах?
Сега ще те апострофирам теб... Казва се метафора.
И не ми закачай Донята! ;)

stoil nedev

Бравооооо! Браво на всички!!!
Очаквам че все още водя в класацията на Донята с първото място!
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Бриги Магнито

Цитат на: noemia - Събота, 06 Октомври, 2012, 14:07:20
Колега, аз съм ти колега, не съм "тази жена".
Абре и като си колега що пишеш ,,поемалА,, сигурно неволно мейби.
Малиииииииииииииииииииии обърнахте резбите да се праите на велики бре.

stoil nedev

Цитат на: Donq_Baziliana - Събота, 06 Октомври, 2012, 16:04:55
И още нещо колега, като имаш проблем с ориентацията и навигацията, освен бордови камиони има и самосвали, които извършват транспорт в затворени обекти, там много умствено напрягане не е необходимо....изборът е твой!!!
А бе да си кажем честно..... то от офиса си му е лесно да се дава мнение и акЪл , обаче си мисля че всеки един международен шофьор би работил в офис и би се спрявал доста добре! Понеже почти всички имат разни видове компютърна техника!!!
За международните  превозвачи обаче не съм сигурен че те биха се  оправяли дори и с голямо умственно напрягане така добре с голЕмото возило. Струва ми се че биха изглеждали като едни ....изгубени в посоката ...изгубени в мъглата .....и не само...
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

noemia

Бриги Бичкията,
не твърдя че съм мъж, ако се загледаш малко по-внимателно аз съм си написала и името. Колеги могат да бъдат мъж и жена, не само мъж с мъж. Това знаеше ли го?

Бриги Магнито

Цитат на: noemia - Неделя, 07 Октомври, 2012, 14:23:53
Това знаеше ли го?
е Бичкия съм ,случва ми се да предремвам нещо или да не се сещам на момента.

И сори за предишнио ми пост,но у наше село не си ми колега,а колежка.
За сведение аз уважам и колеги и колежки и не помня техните грешки кат слон,надам се и при теб да е така.

И само да те питам да не сбъркам пак,ти не си ли по-скоро бивша колежка,щото някой като мине на друга позиция в йерархията го драскам като колега или колежка.

Joro

Joro