• Welcome to Форум на българските шофьори.

Тъпоъгълна острота

Започната от admin, Вторник, 25 Септември, 2012, 01:33:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Ама как досега сме го пропуснали в дискусиите този истински гений на словото. Изказвайки съболезнования на семейството на застреляното момиче в Ловеч, бих искал да ви покажа до какви висоти е достигнал шефът на Министерството на всичките работи.

"Цветанов: Не е имало толкова остри сигнали срещу убилия момичето полицай"

"На всеки постъпил сигнал е обръщано внимание. Сами разбирате обаче, че един сигнал не означава нищо. Официално подобни сигнали не са постъпвали с такава острота", допълни още той.

"Той много пъти е бил предупреждаван, дори във фаталната вечер е бил предупреден от неговия пряк служител", каза Цветанов.

Аз бих добавил, че един човек трябва да е загубил всякаква мярка за усет, за да започне да плещи подобни дивотии.

Източник: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1556282

P.S. Много ми хареса коментарът от 09:23, написан на 24 септември 2012.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

admin

Нещо става....."От две седмици министър Цветан Цветанов живее в САЩ, без някой да е наясно защо..."

Цялата статия: http://lubamanolova.info/analizi/2012/2655-ot-dve-sedmitsi-ministar-tsvetan-tsvetanov-zhivee-v-sasht-bez-nyakoy-da-e-nayasno-zashto

admin

Dido

Не е важно какъв камион караш,важното е да е с осем цилиндъра и да е Шведски

bojo

Цитат на: admin - Понеделник, 03 Декември, 2012, 22:10:14
Нещо става....."От две седмици министър Цветан Цветанов живее в САЩ, без някой да е наясно защо..."

Цялата статия: http://lubamanolova.info/analizi/2012/2655-ot-dve-sedmitsi-ministar-tsvetan-tsvetanov-zhivee-v-sasht-bez-nyakoy-da-e-nayasno-zashto
Вчера по новините чух,че Бойко му отишъл на гости
Божо

kron

Какво да кажем живот си живеят хората и то на наш гръб,не мога да разбера какъв е смисъла на тези дълги визити.Отива един получава инструктажа и се прибира >:(

admin

Този съвсем изтрещя. Има ли въобще представа какви глупости говори?

http://dnevnik.bg/bulgaria/2012/12/10/1964853_cvetan_cvetanov_dlujnostta_prezident_e_samo_protokolna/

Dido

Цитат на: admin - Понеделник, 10 Декември, 2012, 10:10:19Този съвсем изтрещя. Има ли въобще представа какви глупости говори?

http://dnevnik.bg/bulgaria/2012/12/10/1964853_cvetan_cvetanov_dlujnostta_prezident_e_samo_protokolna/
Грешка шефе.Не е изтрещял той.Всички сме изтрещяли (калпав материал)
Не е важно какъв камион караш,важното е да е с осем цилиндъра и да е Шведски

admin

dimich87

Цитат на: admin - Вторник, 30 Април, 2013, 21:03:39
Похвални действия на Прокуратурата!

http://prb.bg/main/bg/News/3526/
Така ще се оттърве Цв. Цв. Ще се натика пак в парламента и имунитета ще го защити. Чак не мога да ги гледам тези мутри от ГЕРБ. Бива да са нагли, ама това вече на нищо не прилича. Все за Европа говорят, а се излагат. Кокинов поне имаше съвест сам да се оттегли, а тези нагледци и това нямат.
Не искам и един да влезе от ГЕРБ, но и от другите досега присъстващи партии в парламента не искам да има. Трябва промяна цялостна за системата.
Тези монополи, които се допуснаха, големите супермаркети продаващи контрабандна стока, съсипаха икономиката на страната. Вече е безумно по-велик ден да внасяме яйца и то на такива смешни цени от около 0,12-0,13. Една кокошка в най-добрия случай снася по едно яйце. За един месец 30 яйца. Пазарната цена на тези 30 яйца е около 4лв. С 4 лв се купуват не повече от 7-8кг фураж.
От опита си, имаме 10 кокошки, от септември до средата на март са изяли около 300кг Фураж. Това са 7м По мои груби изчисления се падат на месец, на кокошка около 4,5кг. И не дават нашите кокошки всеки ден по едно яйце, а от 10 кокошки вземаме 7-8яйца на ден. Ще бъдем принудени да не ги гледаме поради простите причини, че фуража го купувам от 30км, след това сам си го смилам, всеки ден храна, всяка година се купуват млади пилета и около 3-4 месеца само ядат. И така както е тръгнало, тази година няма да купуваме млади пилета и ще се откажем.

герб
европа

Уди кълвача

Цитат на: dimich87 - Вторник, 30 Април, 2013, 21:45:59

Не искам и един да влезе от ГЕРБ, но и от другите досега присъстващи партии в парламента не искам да има. Трябва промяна цялостна за системата.

И аз не знам как тряа да е, ама така не тряа да е....
Само с плюене по "Вуте" няма как да се оправим, тряа малко и да му помогнем, ама как да го направим, като на него тряа да му е зле....

driver1

Цитат на: Уди кълвача - Вторник, 30 Април, 2013, 22:55:44
Само с плюене по "Вуте" няма как да се оправим, тряа малко и да му помогнем, ама как да го направим, като на него тряа да му е зле....

На човека му криво, че със десет кокошки не може да забогатее. Пък не се пита как така вносните са евтини. Нали не смята, че някой ни ги продава под себестойността.

admin

Прочетох, че на Вуте ще му прикачат още едно дело, този път за подкуп в ОСОБЕНО големи размери. Кажи как да му помогнем в случая?

Цитат на: driver1 - Вторник, 30 Април, 2013, 23:30:00
   На човека му криво, че със десет кокошки не може да забогатее. Пък не се пита как така вносните са евтини. Нали не смята, че някой ни ги продава под себестойността.

Някой някъде си е получил полагаемата субсидия и е успял благодарение на това да предложи по-ниска себестойност на продукцията си. В България обаче някой си е купил джип, тъй като е "връзкар" и се е уредил да "намаже" от еврофондовете.
По принцип обаче темата е за остротата на тъпия ъгъл и ще ви помоля да не се отклоняваме излишно.

driver1

Цитат на: admin - Сряда, 01 Май, 2013, 01:02:47

По принцип обаче темата е за остротата на тъпия ъгъл и ще ви помоля да не се отклоняваме излишно.

Оффф, пропуснах да се съобразя, че това е обичайното плюене на негово админско величество, и могат да се изказват само други плюещи.

grants

Няма такъв който е в меда и да не бръкне. Защото управията е такава, че първо си гледат интереса а за народа квото стане.Слагайте ---- но това е маето мнение.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

dimich87

Не се опитвам да оплюя никого. Продто споделям моите виждания и никого не ангажирам. Примера който дадох е да се види каква е себестойността на даден продукт. Ако се отчисли ДДС, печалба на търговската верига, превоза от производителя до магазина и ще излеза че производителя ги подарява, а неговите разходи са за сметка на субсидията.
Да обаче тази субсидия сме му я платили ние под формата на членския внос за ЕС. Така сами сме го субсидирали това производство. И накрая равносметката е че ние не произвеждаме, а само потребяваме. Три този тип система няма да има благоприятно бъдеще за нас.

dimich87