• Welcome to Форум на българските шофьори.

ГЕРБ - колко още ??????

Започната от boko2007, Вторник, 25 Септември, 2012, 03:00:27

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Красимир Тодоров

Що, а да питам аз, в коя държава не се подслушва. Айде стига се правихте на ощипани госпожици...Още едно време по времето на соца се викаше "дай да се видим, че не е за по телефона". Цецо подслушвал, Серго видиш ли не е... той и Румката света вода ненапита, но това да се среща с Галевите в Спартак, това не е проблем разбираш ли, виж, понеже подслушвали... голям проблем.

После, що излизат все компромати за ББ, ще кажеш че Цецо си нема друга работа ами само го слуша и записва. Как па не излезе един за Станишев? И така като помислите малко а не гърмите на посоки, не излиза ли баш откъде идват поръчките за подслушване. Не разбрахте ли най-накрая, че "БСП нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили" службите са си техни, и Бойко ако е откраднал нещо, то неговото е недоказана забавачница пред доказания университет на БСП мафията.

И накрая с бюлетините... абе колеги, вие верно ли повярвахте че ГЕРБ са го направили това?!?
Давам ви прост пример и приключвам по темата.
1. Всеки който иска да вкара в играта фалшиви бюлетини, ще ги вкара по места далеч по-рано от последния ден.
2. Цецко може да не пращи от мозък, но чак толкоз глупав не е, за да се омаже така.
3. Значи и на двете страни целта е била да пипнат властта, едната не се е справила с опита да лансира бюлетини, видно от резултата, докато другата прекрасно се справи със задачата да наклевети опонента.

И за финал, басирам се, че бюлетините са на тези, които първи дадоха пресконференция, с изключение на Атака, които милите дори и да имаха криминалното мислене на бат серго... нямат от доларите.

Много се надявам ЦИК да се изкаже най-накрая по случая Бареков, БСП и ДПС... Евала на Герб, че запазиха самообладание и тишина по въпроса.

А, и още нещо. Като гледате изборните резултати, стана ли ви ясно, че не народа свали Борисов от власт, а Борисов сам я сдаде, за да угоди на няколко лумпена... Аз лично смятам, че нямаше основание да се отказва.

И сега внимание: Волен премиер!!! ;D ;D ;D

Красимир Тодоров

dimich87

В неделя като ходих да гласувам, пред училището имаше няколко човека с джипове и предлагаха пари за да се гласува за ГЕРБ. На мене ми предложиха 50лв и отказах, след това ми вика 60лв, и така стигна до 80лв докато вървях кум училището за да гласувам. Вътре окато си чакам реда един ром ми вика. Как да гласувам за ГЕРБ №15, до сега не съм гласувал никога и не знам как се прави, но сега ми дадоха пари. Видимо беше около 40 годишен. Във фирмата където сестра ми работи са ги агитирали да гласуват за ГЕРБ и да си снимат булетината. Зачеркнала е за ГЕРБ снимала е и след това е зачеркнала втори квадрат за да е невалидна бюлетината. Във фирмата работят около 500 души, които всички са гласували за да не изгубят работата си.
И това ако не е мафия, не знам какво е.

dimich87

Красимир Тодоров

Аз незнам... как па на мен не се падна да ме подкупва някой, много ли съм страшен, вие ли сте мишоци... незнам наистина.
Пич, като ти е предлагал пари онзи с джипа, ти защо не повика полиция и не свидетелства срещу него? Знаеш ли какъв извод ми хрумва сега? Или в момента мамиш и се правиш на интересен, или извинявай братле, ама нещо ти липсва, ти си прецени какво...
А 500 души да знаят една завера и никой, ама никой да не си каже в полицията (или айде в обновената прокуратура), тук работата сериозно замирисва.
Колко е лесно да кажеш скрит зад псевдоним, че Герб купува гласове. Само че има и нещо друго, ето ти сценарии:
вариант - джипа е бил на опозиционистки активисти, които искат да злепоставят Герб, подканвайки солидно изглеждащи хора да продадат гласа си, знаейки че същите ще откажат и после разкажат ето видите ли, герб са мръсни. 
и вариант 2 -  Ок джипа е на активисти на Герб, купуващи гласове за поредното местно величие, кандидатирало се за депутат от листата на Герб, а самото ръководство на Герб изобщо не знае какво става...
Тия сценарии не са ли валидни? Или само 100 процента казаното по радио К2

driver1

Лично аз не съм чак такъв идеалист за да твърдя, че е абсолютно изключено и ГЕРБ тук-там да пазарува някой и друг гласец. Просто това са приомите, наложили се в демократична България. Ако си прекален идеалист играеш напълно честно, значи си наивник и непременно ще изпаднеш. Казвам го с огорчение. Но ако правят нещо такова, правят го много по-дискретно и в далече по-скромни мащаби. Сами вижте: БСП вият, че се купуват циганските гласове, а точно те имат в коалицията си циганска партия! Погледнете резултатите в компактните цигански квартали - навсякъде печели БСП! Защо ли? Защото циганите са станали убедени социалисти? Смех!

dimich87

Какво да кажа на полицията, като самата тя беше там и охраняваше изборите? Всичко това се разви пред очите на полицаи. Не е тайна че всички полицаи са с ГЕРБ. Не съм гласувал за никого от партиите влезли в парламента, така че не защитавам нито ГЕРБ нито БСП. Трябва да се промини изборния кодекс и да се запише депитатите да са до 2 мандата, както за президент може 2 мандата. Такива хора по над 20 години стаж в парламента не са ни от полза. Мисленето им е единствено и само за собствени облаги. ББ как не се извини заради разкритите му мръсотии, а излиза с позиция че е незаконно подслушван. Това че е подслушван незаконно не променя факта че разговорите са се състояли и са реални. Ако не бяха тези подслушвания, нямаше да разберем за това.

driver1

Ако някой твърди, че да се бориш с беззаконията с незаконни средства е законно, значи е ИДИОТ!

Красимир Тодоров

Пичове, най-накрая си дадох зор и чух записите. Това което разбрах е следното... говорят си двама - Борисов и Кокинов. Борисов търси информация и по всякакъв начин предразполага Кокинов да говори. А той говори, сиромаха, говори и каквото трябва и каквото не, в желанието да сервилничи. Борисов през цялото време го заплакваше и му подаваше темички по много неангажиран уж начин, а Кокинов говори ли говори...
От гей на гей излезе наяве кой кого държи и кое как работи...
Изобщо не виждам какво скандално се е случило, просто и аз да бях него, и аз точно така щях да говоря и да извличам максимално информация.

Така че колеги мога само да ви съжалявам, че сте толкоз злобни и едва ли не правите сеир от най-малкото.

Вие какво мислите, че си говорят например Путин и Медведев.. разказват си филми или четат литературни есета?!

Кокинов просто разкри как работят някои среди в българската държава, без да знае точно какво прави, в желанието си да поговори с Борисов и да е на една маса с него... това е синдрома на малката пишка.

И понеже се усети какво е сторил, подаде остака. С което не толкова доказва легитимността на записа, колкото показа колко го е срам от поведението си. А, че записа е легитимен, нема какво да се мисли, такъв е. И толкоз по добре!!!

И понеже много от вас не знаят, но има два начина за вербовка на агенти - единия директно да му кажеш на някои за какво става дума и какво печели ако ти снесе информация, а другият е точно тоя начин от записа... аз му викам да го плакнеш с хладка водичка. хем получаваш, хем нищо не даваш.  Много от вас колеги са попадали в такава ситуация, например на тържество на масата на шефа... и дъра-бъра, от дума на дума сте си казали и майчиното млеко, а кой  знае колко колеги сте натопили, ей така, от дума на дума

Roshko

Аз не знам тези, които дадоха толкова къртовски труд, себеотрицание и лишения /някои дори още стенат/ за да очернят по всевъзможен начин Правителството на Бойко Борисов, дават ли си сметка какво количество ресурс бе налят от противниците му за да го съборят.
А, сега се запитайте кой ще плати солената сметка! Децата ни, нали?! Дано ви простят! Но след задаващия се пореден държавен апокалипсис при управление на тройната коалиция Българска социалистическа Атака за Права и свободи, може и да не се наложи...

lefterow

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Петък, 31 Май, 2013, 01:18:58
Аз не знам тези, които дадоха толкова къртовски труд, себеотрицание и лишения /някои дори още стенат/ за да очернят по всевъзможен начин Правителството на Бойко Борисов, дават ли си сметка какво количество ресурс бе налят от противниците му за да го съборят.
А, сега се запитайте кой ще плати солената сметка! Децата ни, нали?! Дано ви простят! Но след задаващия се пореден държавен апокалипсис при управление на тройната коалиция Българска социалистическа Атака за Права и свободи, може и да не се наложи...

Прав си Рошко.Но,който го може-го може.Мъка,мъка.... :'(

Roshko

Цитат на: lefterow - Петък, 31 Май, 2013, 08:13:56
Прав си Рошко.Но,който го може-го може.Мъка,мъка.... :'(

Да, голяма мъка за мързелия, мрънкащ и неспособен. Който го може ще се справи, както и досега...

unufrii

По същество съм съгласен, че управление на БСП е вредно. Но не мога да се съглася, че алтернативата са Герб. Просто едните са се учили по-дълго време и са по-рафинирани, докато другите го карат силово, по мутренски/милиционерски. По същество, като им обелиш обвивката от глупости за пред верващите, отдолу са едни и същи. Свирят на една и съща струна, но явно повече хора припознават простоватото, "народняшко" излъчване на единия лидер и това се вижда от резултатите от гласуването.  Някой беше написал, че да избираш между Герб и БСП е като да предпочетеш чума пред холера или обратното. Напълно споделям това мнение.

Изборите доказаха ясно, че народа си живее с някакви илюзии и за N-ти път избира не на база прагматизъм, а според заблудите, които са му най-близки. Понеже е модерно да се самоцитираме - каквото сами си направим, друг не може :)

Roshko

Цитат на: unufrii - Петък, 31 Май, 2013, 14:04:35
По същество съм съгласен, че управление на БСП е вредно. Но не мога да се съглася, че алтернативата са Герб.

Така, кой тогава е алтернативата на пълното възстановяване на работата по еврофондовете от тяхното 100% блокиране поради несправяне и корупция? Инфраструктурата придоби невиждани досега вид и размери. Това забравихте ли? Забравихте ли, че сегашната тройна клика погреба държавата в условия в които другите държави реализираха невиждан ръст, дори позволи да останем без природен газ /основен енергиен продукт/?
Гордостта на настоящите грабители Цанков Камък ще се изплати след 1000 години за който проект бе платен рекорден едноличен хонорар на абсолютен лаик по темата, а на Белене вероятно в някое друго измерение и галактика. Да не продължавам да изброявам...
Срещу коя политическа сила досега е впряган такъв умопомрачителен по мощта и мащабите си ресурс? Каква беше целта му? Спасение на народа или банковите им сметки? Хайде да започнем да мислим малко и с горните си глави! Какво ще кажете?

lefterow

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Петък, 31 Май, 2013, 13:20:36
Да, голяма мъка за мързелия, мрънкащ и неспособен. Който го може ще се справи, както и досега...

Пак съм съгласен с теб Рошко.Интересно,кой е този,който може-Герб ли,БСП ли?Стига с тия интриги.Предполагам,че никой от тях не ти е помогнал да успееш в живота.Май излиза комунизъм/макър,че не може да има такъв строй/ е равен на Гербовизъм.Нормално е това явление-начело с пожарникаря Боко-ученик на бай Тошо.Ти си млад човек.Бягай докато е време.Поне 15 години няма да се оправим.Причината е само една-пазара движи живота.Кое предприятие работи?Не ме мисли мен.Гайдата ми е надута и аз само си мърдам пръстите.Поне това още мога.Бъди жив и здрав младежо.

Roshko

Кой какво може е очевидно за гледащите и помнещите... На късопаметните скоро ще им се припомни какво е то глад и мизерия, макар да се моля Бойко други истински милеещи като него за народа си хора, час по-скоро да спаси държавицата ни от вампирската прегръдка на Българската социалистическа Атака за Права и Свободи за престъпления грабеж...

driver1

Тука отново се леят тиради в стил: "И едните и другите са маскари!". Добре де, оланкоолу, защо не измислите друга система за управление, вместо държавното? Нямате идея кво да бъде? Мълчете тогава! Човечеството до днес не е измислило по добър начин за управление. Стигнало е и до най-доброто - демокрацията. В развитието си е стигнало до най-ефективния икономически модел - пазарната икономика. На тези основни човешки постижения комунистите са противници по дефиниция в тяхната идеология. Това са едните маскари. Другите "маскари" са на противното мнение. Затова аз съм избрал вторите маскари. Същото направиха и още над милион избиратели.
   И тогава първите маскари се сдушиха с едни други маскари и подмениха вота на мнозинството.
   Това е положението. А на всички, които тук се пенявехте и ги разправяхте приказките за маскарите, препоръчвам: Отбийте се у "Хепи" и си боднете от жабетата, а после ги ручайте! И бъдете хепи!

driver1