• Welcome to Форум на българските шофьори.

ГЕРБ - колко още ??????

Започната от boko2007, Вторник, 25 Септември, 2012, 03:00:27

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Roshko

Цитат на: Mandor - Четвъртък, 27 Юни, 2013, 20:31:05
Може да звучи крайно, но според мен гласуването НЕ трябва да е задължително. Напротив, трябва да е привилегия.
Трябва да си положил някакви усилия за да заслужиш правото да гласуваш. Дори това да е минимума от усилия за завършването на 8-ми клас (основно образование).
С това задължително гласуване искате да закарате до урните селския идиот, на когото най-голямата постижение е да си върже правилно обувките. И неговият глас тежи точно колкото и този на ректора на университета например.
Наистина ли искате такива хора да определят бъдещето на страната ни?
Мисля че проблема с политиците ни е друг.
Много бързо забравят че са избрани от хората и са отговорни пред тях. И тазо отговорност не е да се режат лентички пред камерите. Тя е възможността на обикновените хора да кажат на политика "Не си прав. Това което правиш не е добро." Първата стъпка е да се отиде в приемната и да се каже. Ако не го чуят- виждаме какво става на улицата. И знаем до къде може да се стигне.

Според теб рязането на лентички е губи време или срамота? Аз си пожелавам да резна поне една през живота си, пък било и на собствената си къща. На няколко сантиметра над пост-а ти цитиран член 6 от Конституцията, да я променим ли в тази част? Искаш да има равни, по-равни и най-равни? Искаш да можеш да идеш при политика да му кажеш "Не си прав". Аз пък искам да мога да отида да му кажа "Евала! Страхотен пробив направи на телевизионната кула, на Младост 2 и т.н. и т.н." Обикновено го правя на избори!
Но би ли направил някакъв политико-социално-интелектуален профил на повече от 3-те милиона не гласуващи!?

Roshko

Mandor

Ами отиди и кажи. Това е обратната връзка.
Само не разбрах какво общо има пробива та ТВ-кулата с гласуването?
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.

Roshko

С кое гласуване? Просто дадох пример на прима виста за какво бих искал да благодаря. И че сме свикнали само да се оплакваме и критикуваме, пък сякаш ни се свиди и пропускаме да благодарим...
А относно профила на не гласуващите?

Mandor

По въпроса за негласуващите- това също е избор. Ако в листите не виждаш достоен кандидат, някой който ще защитава интересите на хората гласували за него- за кого да гласуваш? Дали ще отидеш за гъби или ще нарисуваш на бюлетината една комбинация от 3 пръста... Разликата е че във втория случай ще си загубил време и нерви в чакане пред мястото за гласуване. Защото организацията на последните избори беше под всякаква критика.
Мисля че тези, които не гласуваха на последните избори казаха ясно- няма достойни да ни представляват.
Заповядай, обади се. Ако напиша какво точно мисля за софийската кметица, ще си заслужа сериозен бан, но това е друга тема.

Roshko

Цитат на: Mandor - Петък, 28 Юни, 2013, 09:48:22
По въпроса за негласуващите- това също е избор. Ако в листите не виждаш достоен кандидат, някой който ще защитава интересите на хората гласували за него- за кого да гласуваш? Дали ще отидеш за гъби или ще нарисуваш на бюлетината една комбинация от 3 пръста... Разликата е че във втория случай ще си загубил време и нерви в чакане пред мястото за гласуване. Защото организацията на последните избори беше под всякаква критика.
Мисля че тези, които не гласуваха на последните избори казаха ясно- няма достойни да ни представляват.
Заповядай, обади се. Ако напиша какво точно мисля за софийската кметица, ще си заслужа сериозен бан, но това е друга тема.

Ами честито тогава! Значи всичко Ви е наред... Успех, аз се махам от Вас!  ::)

Roshko

Цитат на: Mandor - Петък, 28 Юни, 2013, 09:48:22
По въпроса за негласуващите- това също е избор. Ако в листите не виждаш достоен кандидат, някой който ще защитава интересите на хората гласували за него- за кого да гласуваш? Дали ще отидеш за гъби или ще нарисуваш на бюлетината една комбинация от 3 пръста...

И малките деца знаеха резултата от подобен "избор". Аз питам колко още пъти трябва да ви язди "тройната коалиция" за да се събудите и да потърсите алтернатива? Най-глупавият избор е - няма за кого да гласувам затова ще си стоя вкъщи. Тази глупост и Господ не прощава!
Нима някой твърди, че има по-голяма трагедия от днешната, която си я избираме гласно или не за кой ли път...!?!?!?!  :o :o :o

Haydutyn

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Петък, 28 Юни, 2013, 21:47:21
И малките деца знаеха резултата от подобен "избор". Аз питам колко още пъти трябва да ви язди "тройната коалиция" за да се събудите и да потърсите алтернатива? Най-глупавият избор е - няма за кого да гласувам затова ще си стоя вкъщи. Тази глупост и Господ не прощава!
Нима някой твърди, че има по-голяма трагедия от днешната, която си я избираме гласно или не за кой ли път...!?!?!?!  :o :o :o
Раздвоен съм искам цецо-шесте апартамента и около него да станат поне следствени
,но искам и статуквото да си ходят!

Roshko

Цитат на: Haydutyn - Неделя, 30 Юни, 2013, 20:46:58
Раздвоен съм искам цецо-шесте апартамента и около него да станат поне следствени
,но искам и статуквото да си ходят.

Хахаха Цецо ти е най-гоуемия трън в очичките!?!?! Ми Доган, ми Р. Овч, ми СерГЕЙ, ми... май мноо дълъг ще стане списакот. Само да си ходят ли? Наш че само един хонорар на Доган надхвърля в пъти стойността на 6-те апартамента?
Едно е сигурно, успяха така да ви масажират мозъчетата, че да си ги преизбирате дорде са живи и унуците им.. Няма никакъв, ама никакъв шанс миличката ни рОдинка!!!
Всяка минута прекарана на тази територия е загубено време... Аз какво правя тук ли? Чакам 01.01.2014г и да съм жив и здрав! Амин!

Mandor

Спокойно бе човек. Не се впрягай толкова. Ще вдигнеш кръвно, ще си докараш някой инфаркт. Отпусни се малко.

Roshko

Цитат на: Mandor - Неделя, 30 Юни, 2013, 23:15:29
Спокойно бе човек. Не се впрягай толкова. Ще вдигнеш кръвно, ще си докараш някой инфаркт. Отпусни се малко.

И това ще стане, само дето темата не е за моето здравословно състояние а за глупостта човешка...

Monster

Цитат на: Haydutyn - Неделя, 30 Юни, 2013, 20:46:58
,но искам и статуквото да си ходят!
Cъгласен съм с теб на 100%.Трябва да има поне един в затвора за назидание на другите!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Mandor

Зависи какво са правили. Ако е за един човек, в компанията на, да кажем сексуален партньор, и то за сметка на партията- много пари са.
Ако се е събрало областното ръководство, заедно с гости от ръководството, на семинар с тема "Как да излъжем максимален брой хора да гласуват за нас на следващите избори" - то тогава сумата не е чак толкова фрапираща.

admin

Май доста добре си прекарват в Сапарева баня.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

driver1

Това, горното би трябвало да е компромат? Малиии, каква липса на идеи...хахахаха

driver1