• Welcome to Форум на българските шофьори.

Български ТИР блокира за 18 часа италиански град

Започната от Димова, Събота, 29 Септември, 2012, 15:31:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Димова

Български камион блокира в продължение на 18 часа движението в центъра на град Муджа, в провинция Триест на италианската област Фриули-Венеция Джулия, съобщават местни медии, цитирани от БТА.
Огромният камион с две ремаркета заседнал на централната улица, която води към пристана за малки плавателни съдове в портовата зона.

ТИР-ът дори се опитал да мине през старинната порта на крепостната стена и съборил масивни стълбове на уличното осветление, излети от чугун, както и колонки от същия материал, които маркират пешеходните зони.

Сериозни проблеми са възникнали при измъкването на камиона, което продължило близо 18 часа, се посочва в информациите.

Липсват подробности за регистрацията на влекача и данни за самоличността на шофьора.

Муджа е община с около 14 хиляди жители, от които 5 процента са с майчин език словенски. Градът има праисторически произход, а по-новата му част е изградена в края на 15-и век.

http://dnes.dir.bg/news/italia-balgarski-kamion-muja-12092836?nt=4

Редактирано заглавие!!! Доста неуместно, да е линк!

Димова

Бриги Магнито

Камион с две ремаркета  :-\ тоз да не е с некоя Мадарка бил автвлак бре?

Тия жабари да се редват,че аз не съм минал с едно ремарке,че тогава и австралийски трен с петнайсетина ремаркета шеше си цапи спокойно.

Бриги Магнито

godji

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 29 Септември, 2012, 18:27:16
Камион с две ремаркета  :-\ тоз да не е с некоя Мадарка бил автвлак бре?

Тия жабари да се редват,че аз не съм минал с едно ремарке,че тогава и австралийски трен с петнайсетина ремаркета шеше си цапи спокойно.
На моята композиция и викат камион с две ремаркета на доста места където съм бил ! Като го чуя от жена и обяснявам какво карам, но като го чуя от мъж и се смея с глас  ;D .
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Бриги Магнито

Цитат на: godji - Събота, 29 Септември, 2012, 20:11:41
На моята композиция и викат камион с две ремаркета на доста места където съм бил ! Като го чуя от жена и обяснявам какво карам, но като го чуя от мъж и се смея с глас  ;D .
Това ясно баце,но ми показаха снимка на прицеп  ;)

(по този случай,но от италянски сайт)

ivopifeca

Много хора има,каде с едно не могат,и за тва е казано с две,за респект и успокоение ;)

Механик-водач

Това е автовлак от Силистренския ДАП ,попаднал в капан на времето... ;) ;) ;)
Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

Механик-водач

Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!