• Welcome to Форум на българските шофьори.

Шефско парти

Започната от driver70, Четвъртък, 04 Октомври, 2012, 17:56:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver70

http://www.speditor.org/xiparty/ Някой,случайно, ей тъй от любопитство,да е фърлял едно очо. Начи,кинти за парти има за шофера тц. :o :o :o

driver70

grants

Цитат на: driver70 - Четвъртък, 04 Октомври, 2012, 17:56:52
http://www.speditor.org/xiparty/ Някой,случайно, ей тъй от любопитство,да е фърлял едно очо. Начи,кинти за парти има за шофера тц. :o :o :o
Калега нали знаеш че ние сме последната дупка на кавала което не е правилно разбиране. Има една приказка.Която е! Имането е от НЕДАВАНЕ.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

Joro

За банкет винаги има що да нема ....

VOLVO 480

Аз доста се зачетох в дългия списък ма фирмите,и като гледам 60-70% от заявилите участие на това мероприятие са все от измамническия кръг, ти работи пък после ша видим, и на края шефа оди на купон,а шофера сдиплил м.ди у тях без кинти! ;)

Joro

Иначе ,, Няма пари не са ни преввели '' ......

grants

Цитат на: VOLVO 480 - Четвъртък, 04 Октомври, 2012, 21:45:33
Аз доста се зачетох в дългия списък ма фирмите,и като гледам 60-70% от заявилите участие на това мероприятие са все от измамническия кръг, ти работи пък после ша видим, и на края шефа оди на купон,а шофера сдиплил м.ди у тях без кинти! ;)
Много си прав +1 от мен 

grants

Цитат на: Joro - Четвъртък, 04 Октомври, 2012, 21:53:25
Иначе ,, Няма пари не са ни преввели '' ......
Колега нали знаеш че кинти се превеждат когато си на път и като се върнеш итребва да се плаща се почва: Чакай сега че: гуми,нафта не сме плащали,осигоровки също,аре като се върнеш ше ти чакнем всичко на куп, ето ти тук 100-150лв да искараш и после ше се оправим.Наче от мен +1

lefterow

Поздрав  с най -гледания клип шефовете,които са коректни.

lefterow