• Welcome to Форум на българските шофьори.

МЕМО ЛОГ

Започната от ivopifeca, Понеделник, 08 Октомври, 2012, 14:24:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Един познат ми каза че пак търсели,така чул,четох не добри мнения за тях,някои ако има които е работил скоро или работи,абе въобще струва ли си вече,или си е както е писано в по стари постове?

ivopifeca

Бриги Магнито

Баце преди една две недели гаража им в Тих труд беше фул с дръгели или нямат работа или нямат шофери.Но определено нямат кинти оти една Скания виси с месеци с по една гума на диференциала,тъй че ми се чини ,че е по-скоро ,,Вълка козината си мени ,но нрава не,, бе с други думи -ше имаш да взимаш.

Уично мнение ъф корс

Бриги Магнито

ivopifeca

Намерих телефона им...Обесни ми един човек,че България-Испания-1100лв,като от Испания е голяма вероятността да товариш за Полша например,от там за некъде другаде,абе каза че нема да те има 25-30 дни.А парите се взимали 15 дена след отчета ???Добре де ами като се върнеш и трябва да товариш веднага и да тръгнеш...Дали,като се сберат за два и повече курса,ще си получиш тва което си изкарал,или всичко по отчета?Затва ми се виде и на мене малко...и питам дали некои от форума е работил са скоро или още е там да сподели по тънко :)

Бриги Магнито

Баце бем ли ги ,Полша,Испания и прочее,ма съм им виждал рендетата и из Турцията.

Бат Данчо си е уапан откъм даване на пароци и др. неща,но евала поразпитай ,ако требва оди и у гаража има ли над два дръгела там плюс въпросната Скания един съвет ич не ти требва да им гърбиш.

ivopifeca

Аааа да ,каза и за Турция от Испания :)

Joro

До Турция давал 250 лева до Истанбул, мисля че  беше така... И нали се сещах курс Испания- Турция - Испания, колко време  ще бъде? И сметни какво излиза на месец. Едно голямо нищо, а цял месец те няма. ТИ си правиш преценка :)   Преди имаха едни дърти Скании от Биомет, сега не знам какво какво карат, гледам искат дигитална карта, сигурно са сменили техниките.

Успех :)

ivopifeca

Да за месец да те нема,маи наистина са малко тези пари,ако е така.....

Бриги Магнито

Цитат на: Joro - Понеделник, 08 Октомври, 2012, 20:10:40
, гледам искат дигитална карта , сигорно са сменили техниките.

Само у мечтите си ,инак имат Тракторси дърти мое те да са с дигитал,Сканиите и Рендетата абсурд да са .

Joro

ТИ за тия 1350 лева намери си вътрешно да караш за 1200 лева  събота и неделя си пръцкаш вкъщи, а не на некоя турска митница :)

ivopifeca

Е аиде де,намери си,обаче не намирам аз сега ???

Бриги Магнито

ЦитатMеждународни шофьори
Описание и
Изисквания:    Мемо Лог ЕООД търси да назначи международни шофьори с опит минимум 2г.по релация България-Испания/Турция-Испания/Испания-Турция дигитална карта. кандидатите да не изпращат автобиографии, а директно да звънят на телефони. Тел:0884719044 ; 0889717588
Месторабота:    София / България

;) Аре кой е мераклия

Joro

Вижда се дупето на едно хубаво ново ремарке  :D

Бриги Магнито

Цитат на: Joro - Неделя, 21 Октомври, 2012, 17:34:23
Вижда се дупето на едно хубаво ново ремарке  :D
Две са,теглени от Тракторси. ;)
Само дет ремаркетата по-лъскави от влекача,ма......

ivopifeca

На зор са,щом требе директно на телефоните,не да се пращат сивита...нека ;)

simpatichniq

Колеги, работех там половин година. Камионите им се чупят непрекъснато и тръдно ще се оправите с тях. Ако са близко идват и закърпват положението предполагам че знаете как. Почивки между курсовете 2 дена максимум. Пари трудно се взимат. Или трябва да се правиш на палячо или да ти трчбват за животоспасяваща операция. Ако се смилят над теб ти дават пари преди да тръгнеш на следващия курс и те едва стигат да си напазаруваш.

simpatichniq