• Welcome to Форум на българските шофьори.

Страхът на чорбаджиите

Започната от rider777, Вторник, 09 Октомври, 2012, 11:13:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

loshdancho

Пък после питайте:
-Защо са ниски заплатите... ми то не може без пари да се вози, пък и заплата да се дава, че и за Чорбаджията да остане...
И Рйдъре, редактирай им малко постовете, много им е зле правописа.....поне пред "раята" да приличат на Чорбаджии, а не на циганки от пазара Кирков  ...
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

rider777

Имам камион във Варна посока София.Цена 1600 лв. (видяно 762 пъти)

Д.Божилов@''Дануей'' ЕООД
11.10.12 14:29 | 0
1350279034

Имам камион във Варна посока София.Цена 1600 лв.

последен отговор
^ Обратно ^

А нотариалния

Милен Георгиев@''Виском БГ'' АД
11.10.12 14:54 | 1

договор за чия сметка ще е?

Митак,

П.Златев@''Епарко Интертранс'' ЕООД
11.10.12 14:54 | 2

По-кротко, че някой товародател/спедитор ще получи инфаркт!:)) Не може така, с един курс и да ставаш богат! [компютър]

Е как богат?То това е истинската цена...

11.10.12 15:03 | 3

Дето да можеш да си поддържаш техниката и да сиплатиш масрафа както казва брат ми Исака:)

Милене кой договор?и Цената е без ДДС да уточня..:)

11.10.12 15:04 | 4

Милене кой договор?и Цената е без ДДС да уточня..:)

.

Милен Георгиев@''Виском БГ'' АД
11.10.12 15:08 | 5

Реших че си го обявил за продан [усмивка]

Ако каминоните в тая релация са свършили,

Бела@''Абра'' ООД
11.10.12 15:09 | 6

т.е. хич няма да ги има в рамките поне на една седмица, може и да се класирате [усмивка] . Освен това ми се струва, че някои хора може поне само през ден да пишат в този форум. Всеки ден по няколко пъти идва в повечко и се изтъркват.

Става но,

И.Флоров@''Форитранс'' ЕООД
11.10.12 15:37 | 7

Става но със 16бр товари като вашата обява София-Варна 1300кг за 100лв. при това кеш

Ами какво да правим...седим си без работа.Пълна скука

11.10.12 15:45 | 8

единстевеното забавление е този форум ,така.че ще се изтъркваме....нямам как.Е на камионите седят на паркинга и шофьорите играят на компютъра Еуротрук симулатор.Поне не ги глобяват Дайто...само не знам какво ще вземат накрая на месеца....

А уж днеска не е толкова слънчево ?!

И.Вълчев@''Белпак'' ЕООД
11.10.12 16:37 | 9

А мързи ни да ходим до плажа..на 500 метра е...

11.10.12 16:41 | 10

А мързи ни да ходим до плажа..на 500 метра е...

^ Обратно ^
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

!.!.!

Цитат на: rider777 - Вторник, 09 Октомври, 2012, 11:13:29
Привет Бандата знам, че много от вас са отнасяли бан от другия сайт, на мен днес ми отказват достъп вече до сайта заради копирани ето тези неща ,,,,,,,,, Абе колеги кво ше праиме с тия шофьори???? (видяно 1442 пъти)

Ив.Д.Иванов@''Триумф Спед Енд Транс'' ООД
05.10.12 16:10 | 0

След кратко гастролиране из шоферските сайтове...научих как се краде,как се лъже тахографа.....кой чорбаджията е изедник и т.н. Без да откривам топлата вода ще спомена няколко неща за най-неблагодарното животно на света!Пуснал съм обяви ,че търся шофьори и като бъдещ работодател имам изисквания...все пак аз плащам масрафа!Кажете сега това не е ли нагло:
"С тези Ви изисквания се чувствам прекалено интелигентен за да работя при Вас под 2000 лв. Ако сметнете за необходимо да ми ги давате редовно според договора който бихме сключили ми се обадете,или заповядайте да се видим да обсъдим нещата.,,????
В главата ми изникват въпросите:
Що да се обаждам?
И поради що аз да ходя да се виждам с некой си???
Леле много много мъка има измежду тези юнаци!!
Що ли си мисля,че някой неискат да осъзнаят в кого е хляба и в кого е ножа?????
последен отговор | нови
^ Обратно ^

http://www.jobs.bg/f1597772 Г-н ТЕСТ пак си е пуснал обява  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

Публикацията не може, да е само емотики!
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

Бриги Магнито

Цитатhttp://www.jobs.bg/f1597772 Г-н ТЕСТ пак си е пуснал обява
Сака да му месим баница или да му се цаним за кадър най-вероятно.

Баси големо самочуствие вади па таз фирмичка сефте я чуем,как стаа тоз номер не моем да уденем.

Красимир

Цитат на: !.!.! - Четвъртък, 18 Октомври, 2012, 15:15:25
Поне е искрен,че За кандидати със солидни финансови задължения към банки,лизингови къщи и т.н. не става обявата.
След като няма да дава пари,такива кандидати нямат шанс да си плащат задълженията  ;D ;D ;D
ПО-ДОБРЕ 20 МИНУТИ ПО-КЪСНО,ОТ КОЛКОТО 20 ГОДИНИ ПО-РАНО

stoil nedev

Цитат на: !.!.! - Четвъртък, 18 Октомври, 2012, 15:15:25
А бе.............. той човека ги има тези изисквания за соло камион . Ако е за нещо по-голямо сигурно ще има изисквания по-големи от астронавт за "НАСА"  ;D г-син Амбряжа!!!
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

rider777

Баси как ми се иска да се разкарат овцете от стадото ни и да си останем само вълците,,,,,,  те тогава в кво приключение биха се видели разни смешни шефчета,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

rider777

Уникален хубавец,ама и оптимист от най-смелите... [относно фирма ЕТ ''Дели Де Лука - Милен Цветков'' ] (видяно 309 пъти)

Иван Петков@''ПРОМЕТЕЙ'' ООД
27.12.12 16:51 | 0
1356635564

По случай Коледно-Новогодишните празници,получих последващия мейл като поздрав!!! Първата думичка от текста е леко редактирана от мен, защото Европското ми образование не ми позволява да я използвам....
Пък и Биг Брадър следи за евентуални нарушители,които използват вулгаризми. Може да ме напляска по дупето !!!

Thu, Dec 27, 2012 at 2:49 PM
2:49 PM
Message starred
FROM Milen Tsvetkov TO You
[No Subject]
Show Details
From
• Milen Tsvetkov
To
prometei_ltd@yahoo.com

К..е,вместо да ми остроумничиш в Спедитора дай да поработим !!! Нали си голямата работа :) Ако пък не ти се работи,като идваш до София ела да те поразтрия... Ще се почустваш като на СПА център - кеф ти на планина да те водя,кеф ти в някои гьол да се поцанбуркаш. Ама не ми обръщай много внимание аз съм си въздухар :))))))
P.S. Втората и третата букви от редактираната думичка са У и Р.

последен отговор
^ Обратно ^

:)

М.Петкова@''ЕвроТранс'' ООД
27.12.12 17:36 | 1

Ние с Ванката днес сме на вълнa електронни съобщения:) Голяма веселба:)))))))))))))Такъв ни е късмета днес:)

А тия ''оферти'' освен ,че са празничен бонус в името на съвместната ви работа,

И.Вълчев@''Белпак'' ЕООД
27.12.12 18:30 | 2

имат ли някаква друга целенасоченост :)

rider777