• Welcome to Форум на българските шофьори.

Нещо става....

Започната от Бриги Магнито, Събота, 13 Октомври, 2012, 16:21:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Съвсем случайно установих ,че от няколко дни:

Бриги Магнито

driver1

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 13 Октомври, 2012, 16:21:32
Съвсем случайно установих ,че от няколко дни:

Това е заговор на военните! В Русия съм...в Русия съм...

driver1

exon

Мдааа,и АПИ съвсем случайно проверяват яко за винетки....Тази седмица два пъти ме проверяваха,ама ядец-с годишна съм ;D

doktora

Привет колеги, кажете какво е това за винетките на Русе, има ли? И, ако някой знае, нека пише, че като се завръщаме да не гризнем дръвцето.  :o ::)

русе

Бриги Магнито

Цитат на: doktora - Събота, 13 Октомври, 2012, 17:11:07
Привет колеги кажете какво е това за винетките на русе имали и ако някой знае нека пише че като се завръщаме да не гризнем дръвцето  :o ::)
Пристигайте след вторник,тогава шело да има

doktora

:o а сега няма така ли да го разбирам

Бриги Магнито

Цитат на: doktora - Събота, 13 Октомври, 2012, 17:26:43
:o а сега няма така ли да го разбирам

Ми по бензиностанциите няма никакви ,но на будката за винетки кат влизаш си пробвай късмета.

milen-mitev

еееее кажете това нормална държава ли е

driver1

Цитат на: milen-mitev - Събота, 13 Октомври, 2012, 17:39:01
еееее кажете това нормална държава ли е

Ми я кажете и друго: Белгия нормална държава ли е? Изискват се дневни винетки за всеки отделен ден в движение в страната. Но ги има почти изключително само във Франция или на самата граница, но в работно време. Във вътрешността се намират изключително трудно. Но ги изискват. И глобяват без милост. Е? Това нормална държава ли е?

loshdancho

А, Кой твърди, е Белгия е държава?
Между другото, по пунктовете на границите на АПИ си има винетки. Взимайте си от там за сигурност .
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

doktora

Бе треба да затворим моста ми се чини май и тогава ще се сетят да си направим паузите там баси на всяка крачка те дебнат винетки няма шефовете ни режат и да не изброявам че отивам в друга тема не правим нищо ние трайками си УЖАС Подложени сме под такова наприжение никой не мисли как пътуваме

driver1

Цитат на: doktora - Събота, 13 Октомври, 2012, 19:31:22
Бе треба да затворим моста ми се чини май и тогава ще се сетят да си направим паузите там баси на всяка крачка те дебнат винетки няма шефовете ни режат и да не изброявам че отивам в друга тема не правим нищо ние трайками си УЖАС Подложени сме под такова наприжение никой не мисли как пътуваме

Туй с трайканито и наприжението - ясну! Ма кажи ко да прайми?

doktora

Ми какво да кажа бре колега като сме все по пътя знам ли имаше нещо тук ама докаде стигна с членства и ред други неща аз нещо не разбрах http://www.wix.com/nos_speed/sbps#! ::)

Бриги Магнито

Mystang

Цитат на: driver1 - Събота, 13 Октомври, 2012, 18:24:49
  Ми я кажете и друго: Белгия нормална държава ли е? Изискват се дневни винетки за всеки отделен ден в движение в страната. Но ги има почти изключително само във Франция или на самата граница, но в работно време. Във вътрешността се намират изключително трудно. Но ги изискват. И глобяват без милост. Е? Това нормална държава ли е?

Ни тъ знам как и къде пътуваш ама за Белгия се изисква Евровинетка и можеш онлайн да си я плащаш ако случайно няма по станиците.Ако не ти то някой друг с достъп до нета може да ти я плаща.те тука....https://www.eurovignettes.eu/portal/en/booking/booking?reset=true

Mystang