• Welcome to Форум на българските шофьори.

Нещо става....

Започната от Бриги Магнито, Събота, 13 Октомври, 2012, 16:21:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver1

Цитат на: Mystang - Неделя, 14 Октомври, 2012, 11:28:51
Ни тъ знам как и къде пътуваш ама за Белгия се изисква Евровинетка и можеш онлайн да си я плащаш ако случайно няма по станиците.Ако не ти то някой друг с достъп до нета може да ти я плаща.те тука....https://www.eurovignettes.eu/portal/en/booking/booking?reset=true

Пътувам почти всяка седмица до Белгия. Наскоро научих за тази опция и дори вече се възползвах от нея чрез испанския си шеф. Преди това изпадах в голямо притеснение да не би да не успея да натоваря и изляза в периода за който съм платил. Този начин донякъде улеснява нещата, но все пак не може да се реши лично от шофьора, а трябва фирмата да плати поради липсата на мобилен интернет.

driver1

Mystang

Цитат на: driver1 - Неделя, 14 Октомври, 2012, 11:42:50
   Пътувам почти всяка седмица до Белгия. Наскоро научих за тази опция и дори вече се възползвах от нея чрез испанския си шеф. Преди това изпадах в голямо притеснение да не би да не успея да натоваря и изляза в периода за който съм платил. Този начин донякъде улеснява нещата, но все пак не може да се реши лично от шофьора, а трябва фирмата да плати поради липсата на мобилен интернет.
Аз го плащам с DKV.Все едно е от станица.Хич и не питам шефа мое ли или не мое.Щом ми трябва си купувам. Мисля че и с други карти става.

Mystang

mylord56

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 13 Октомври, 2012, 17:30:36
Ми по бензиностанциите няма никакви ,но на будката за винетки кат влизаш си пробвай късмета.

Снощи влязох през Дунав мост - винетки имаше и на кантара, а и на "Петролката" видях колега да си взима.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

Бриги Магнито

Цитат на: mylord56 - Вторник, 16 Октомври, 2012, 20:50:24
Снощи влязох през Дунав мост - винетки имаше и на кантара, а и на "Петролката" видях колега да си взима.
Бравоооооооооооо ,баце ,а тва четна ли го:
Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 13 Октомври, 2012, 17:20:36
Пристигайте след вторник,тогава шело да има

Бриги Магнито