• Welcome to Форум на българските шофьори.

Скенер на Гюешево

Започната от Tototroy, Сряда, 17 Октомври, 2012, 10:45:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Tototroy

...има ли и други сродни души,които не желаят като мен да бъдат облъчвани при всяко влизане от Българска страна? ???..Че и стационарен ...шофьора управлява камиона докато го сканират!!!!

Tototroy

Boroman21

Аз също не съм съгласен , само за миналия месец имам 4 минавания на този на Кулата.Би трябвало скенера да се движи а не шофьора да го прекарва през него.На ферибот Видин е така , шофьора изобщо не се допуска даже да е в близост до автомобила като го сканират!!!

Boroman21

Tototroy

Аз минавам по 8 пъти в месеца точно там и също роптая и негодувам.Снощи накарах тоя дето е на скенера да го прекара той!И го направи..

!.!.!

Цитат на: Boroman21 - Сряда, 17 Октомври, 2012, 10:56:35
Аз също не съм съгласен , само за миналия месец имам 4 минавания на този на Кулата.Би трябвало скенера да се движи а не шофьора да го прекарва през него.На ферибот Видин е така , шофьора изобщо не се допуска даже да е в близост до автомобила като го сканират!!!

Но , за жалост се облъчва всичко вътре в камиона (особено храната) :(
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

Joro

Еми то и на Кулата ти минаваш с камиона ....

Tototroy

Eми хубаво де....докато се траем и не се взимат мерки все ще е така! >:(

Joro

НЕмам си на идея  гадно е да , а при сърбите на  Калотина те карат да слезеш и да застанеш на страни, а нашите що така действат незнам

gretcki

Цитат на: Joro - Сряда, 17 Октомври, 2012, 14:19:47
НЕмам си на идея  гадно е да , а при сърбите на  Калотина те карат да слезеш и да застанеш на страни, а нашите що така действат незнам
Защото скенера на Калотина предполагам е подвижен,а на Кулата и Русе не са.Специално мен на Кулата ме разцепват нямам пропуск всеки път,постоянно се карам с митничарите ама тва е,били го пускали след кабината и точка,разправям да си сложат един шофьор ама отговора е,не зависи от нас.На Русе нямам проблем там контрола е по слаб сравнение с Кулата,на Русе съм минавал само един път и то посока Румъния.

Boroman21

Всички скенери са едни и същи на всякъде по границите т.е. всички могат да се движат и да сканират без водач вътре.На Кулата просто нямат място където да го сложат явно и за това не може да се движи а карат да се минава през него на ход.Иначе нямат право да ме накарат да мина насила през скенера , вече следващият път те ще си минават ако щат и по няколко пъти.

grants

На мен на Гюешево даже ни дадоха да слезна от камиона
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

Не всичко е пари,но всичко е с пари