• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бест Драйверс (Де Вахтер) рали по национал

Започната от Lajlioto_2005, Петък, 19 Октомври, 2012, 20:01:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Lajlioto_2005

???
Моля колеги някоийийй - малко инфо. за фирма Бест Драйверс или бившата БГИТ, разбрах има някаква Зоя , как е там мисля да покарам, плащат ли?, кара ли се по регламент

мерси.....
Пипи, на Ванеса... жабката ми :)

Lajlioto_2005

Lajlioto_2005

Много спешно някой, ако знае нещо за тези господа...

Редактирано заглавие!

Lajlioto_2005

Красимир

Има такава тема във форума  ;)
Аз съм пътувал няколко пъти с техни шофьори на фериботите Италия-Гърция.
Карат само двойки,като спират да зареждат,единия бяга до магазина,другия зарежда,защото време няма.
Шайби и карти не зачитат,глобите ги "плащал" шефа.Едно от момчетата с които съм говорил имало 5000Е глоби на негово име и обещание от шефовете да ги платят.Единствената им почивка е на ферибота.
Но всичко написано от мен,може да се окаже шофьорски фолклор,така че не вземай мнението ми за миродавно.
ПО-ДОБРЕ 20 МИНУТИ ПО-КЪСНО,ОТ КОЛКОТО 20 ГОДИНИ ПО-РАНО

Joro

Точно така е както го е описал колегата , почивка само  на ферибота

Lajlioto_2005

;)Е добре де, как така се съгласяват да нарушават, шефа знаеш кога ще плати нали?  Пък и не искам да избивам хората по пътя те к'во са виновни, поне плащат ли обещаното...

сагласяват
пак
патя

Lajlioto_2005

Някой знае ли нещо за Бест Драйверс, или БГИТ, защо си сменят името, как са условията като за БГ., фирма заслуйава ли си, ако някои има полезна инф. . . . !!! ,

мерси.       
???

Joro

Колко пъти ше питаш колега , нали има търсачка потърси ...

Lajlioto_2005

???Е да може да спят на ферибота, и после след 18 ч. каране отново, а заработеното дават ли?, влекачите кави са? или поне колко читави имат и т.е. колко камиона имат?

Lajlioto_2005

Ами питам ве пич, ко да прая, утре сам да подписвам договор, а знам само   точно нищо, търсачката - почти нищо полезно, кажи ако имаш нещо полезно. Казвам ти ако и тази фирма се окаже като другите БГ-келеши, направо.... ами направо на криво пак нямаш много опций....

Joro

Нали ти обясниха как стоят нещата там ? Колегите ти помогнаха дори и аз ти казах за какво иде реч ти сам си вади издови ходи вози и  спи само на фериботите немат време и до кенефа да отидат подписайвай със здраве след месец пак си говорим във форума. Жив и здрав да си :)

admin

Цитат на: Lajlioto_2005 - Понеделник, 22 Октомври, 2012, 18:45:49
???Е да може да спят на ферибота, и после след 18 ч. каране отново, а заработеното дават ли?, влекачите кави са? или поне колко читави имат и т.е. колко камиона имат?

Точно така е! Един приятел работи там и накрая даже го бяха набили в Белгия. Кара се до припадък по минимум 18 часа с обещание да платят глобите.

Цитат на: Lajlioto_2005 - Понеделник, 22 Октомври, 2012, 19:11:08
Ами питам ве пич, ко да прая, утре сам да подписвам договор, а знам само   точно нищо, търсачката - почти нищо полезно, кажи ако имаш нещо полезно. Казвам ти ако и тази фирма се окаже като другите БГ-келеши, направо.... ами направо на криво пак нямаш много опций....

Ти на близо 40000 публикации нищо ли казваш? Я малко по-кротко с коментарите!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!