• Welcome to Форум на българските шофьори.

Кой какво е карал ?

Започната от loshdancho, Понеделник, 04 Април, 2011, 17:28:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Не се занимавай с глупости ако не искаш да изпростееш като нас !!!!!!!!!!!   Дипломата под мишница и отиваш в някой офис с климатик и знойни девойчета около теб ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

driver.gk

Искам да питам на коя марка камион кабината е най-голяма и леглото най-голямо и широко? Кой е камиона с най-голямата и комфортна кабина? Някой има ли наблюдения?

driver.gk

Boroman21

TGX

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

monterei

R560

цецодебел

Това последното научиха ли се да му правят равен под ?
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

ivopifeca

Цитат на: driver.gk - Неделя, 18 Септември, 2016, 01:09:25
Искам да питам на коя марка камион кабината е най-голяма и леглото най-голямо и широко? Кой е камиона с най-голямата и комфортна кабина? Някой има ли наблюдения?
ДАФ ;)Суперспейс-а.

Vasilev

Първия ми камион беше Камаз  :)

down_shiftеr

*Кой какво е карал ?*

зил 130,555,131,157 ,газ 53,51,66 ,маз 500,шкода(мадарка) ,ифа... ;D

down_shiftеr