• Welcome to Форум на българските шофьори.

.... Виж

Започната от ifchu, Петък, 03 Декември, 2010, 12:20:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

р...

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Събота, 05 Февруари, 2011, 16:59:56
:D :D :D  :D Че поядете ТКЗС  се бре ,аз само исках да мъцнем ,че черно си е черно,сиво има и ала бала,ма чисто бяло трудно и ако има то си спрямо човеко.Пример я бесим глава у едно ТКЗС ,за мен то си е сиво,към черно,за единия колега си е напрао черно,ма за другио си е бело ма бело те тва ви садим тука.
Инак факт всеки бачка за паре ,но за всеки поотделно цифрата 1лв. мое и да е много мое и да е малко.Аз спрех да работим за големи пари да ви светнем ,ма па кво ми е купон всеки ден и ми дреме на шлиферо,лошо че почнах да буксувам у финансите оти всичко тръгнало нагоре его е напролет ,че му каем на моя баце ,че има ли нещо индексация он сигур,че кае ,,ми ми ква индексация бре,, и аз от зор ,че требва да дирим друго ТКЗС оно па нали съм си късметлия,че се окаже па не плаща и требва а дирим па трето и така .И питате ли па мене трактористо па като ме нещат на поечето ТКЗС-та па къв ми е купон и понекога се оказва,че ако съм си висел е било по добре .
....оф  и твойта с тея ТКЗС-та не е лесна ми вземи хвани Пена комбайнерката ама гледай рентичка оттук-оттаме да има,че ако чакаш на чорбаджи Генча да ти вдигне парицата-умрел си отсега ти казвам,без да имам гадателски способности.Щого и аз на наш Роберт му виках за вдигане,па той се почеса у ляво ухо,у дясно после по голото теме и каза"аз обичам да давам ама сега нещо  закъсахме иначе кога имам няма да те забравя..." и аз чакам,и той уж не е забравил.
Винаги има изход

р...

Винаги има изход

yori_8@abv.bg

"Еви-91 - Стоичков" Лтд е една от добре уредените фирми в България. Парите си ги взимаш. Само че не са много, но иначе фирмата е доста коректна, ако и ти си такъв!

Основание за редакция: Писането на кирилица е абсолютно задължително!

yori_8@abv.bg

р...

Цитат на: yori_8@abv.bg - Сряда, 09 Март, 2011, 02:46:57
"Еви-91 - Стоичков" Лтд е една от добре уредените фирми в България. Парите си ги взимаш. Само че не са много, но иначе фирмата е доста коректна, ако и ти си такъв!
Браво,ето линк към фирмата,ако има заинтересовани.
http://evi91.com/index.php?m=834&lang=1
Винаги има изход

penzata

yori_8@abv.bg, а дали набират шофьори? Знаеш ли нещо по въпроса?
Не парите правят мъж, а мъжът прави пари.

imter

Колеги ,май пак аз повдигам темата :),но с всеки изминал ден и всяко изминало интервю се убеждавам,че коректните(белите) фирми просто изчезнаха.По лошото от цялата ситуация е,че и тези които имаха репутация на коректни и те минаха от другата страна :).Това е мое лично впечатление.

antoniyu

Повечето фирми имат събрания(бившият ми работодател фирма НиН) веднъж ходи на една такава сбирка  в Шератон и познайте намали разценките разхода.Така си е те си имат СИНДИКАТ ние не.
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

imter

Колега, защо се махна от тази фирма? Аз също кандидатствах, но нещо условията не ми допаднаха :).

antoniyu

Цитат на: imter - Петък, 01 Април, 2011, 18:50:58
Колега,защо се махна от тази фирма?Аз също кандидатсвах,но нещо условията не ми допаднаха :).

Ами махнах се защото спря да плаща на време след като се върнеш от курс ти дадат 100лв ако си вътрешен човек или ти е 1-2 курс,а за другите чакаш когато има бях натрупал джакпот от 2000лв взех си ги но мина доста време а аз си работех,след като не ги вземеш на куп не е работа.После ме пратиха на курс до Англия двойка с едно момче което беше постъпило за да му покажа някой работи и но оставиха на вътрешни курсове Холандия-Германия към ЛКВ Валтер един месец общо и след като се прибрах ми изчислиха заработка 925лв и се махнах въпреки,че работих 3години там.Изплатиха ми всичко което имах да взимам.     
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

imter

Аз кандидатсвах за вътрешни курсове,по точно за хладилниците,но условията им бяха много нереалистични и за това така и не започнах.

к100

Цитат на: р... - Събота, 05 Февруари, 2011, 15:39:34хахах  :D че те 1 лв не ти струват цигарите бе Тракторист,а сивия цвят го използувах,защото идеално няма,моята фирма е сива и обяснявам веднага защо,бяло е ,че взимам най-редовно заплата,не чакам да ми я дадат ,а преди да банкирам към шопско си я спирам,плаща ми на 100% пътните от Пловдив,работя пет дни в седмицата от 9.30-17 ч.всички оф.празници почивам,щото шефа или си ходи по Немско или тачи нашето Банско и най-важното сама съм си у депото и шеф далече,Бог високо ,а черното е,че реално и аз незная какво върша от счетоводител до търговски представител и сие имам за всяка длъжност допълнително трудово споразувение де...а откак го хвана кризата забрави за уговорката ,че на 6 месеца ще върви заплатата нагоре....та събирайки бяло и черно стана сиво  :)

Според мен , баш си ти е бяла фирмата....
На фона на всички останали няколко капки сиво нищо не са....
В повечето фирми на всеки 6 месеца плащането е надолу и от заплата стават заплатки...

комбайнер

Колеги, за фирма " Петко Ангелов" - Пловдив имате ли впечатления? Не е ли от белите фирми?

imter

Цитат на: комбайнер - Неделя, 10 Април, 2011, 16:33:24
Колеги, за фирма " Петко Ангелов" - Пловдив имате ли впечатления? Не е ли от белите фирми?
До колкото знам и тя не е много бяла :).И въобще мисля,че в нашия район на България ,май няма бели фирми.

Strashimir6554

Привет на всички, коректни и некоректни колеги и работодатели. За мен истината е само една. И наблюденията и опитът ми показват, че съм на прав път. Не говоря за мен, а по принцип. Не искам да обидя никого, но съм забелязал, че в повечето случай ситуацията е следната. Както има некоректни работодатели и фирми, пет пъти по толкова има некоректни шофьори. Когато работника е коректен и точен, но не само на обещания и думи за пред шефа му. Работи в дадена фирма, справя се добре със работата си,знае в коя посока пътува, не прави всеки курс поразии и мисли с главата си. Да е отговорен към работата си и още много други неща, като например, да подържа добра хигиена за себе си и в камиона. Не знам такъв работник, ако имаш какъв идиот трябва да си за да не му платиш на човека, където ти работи и ти вади парите. Ако има такива случай значи наистина работодателя е за черния списък и е пълен идиот. Който те счита за нищожество и се подиграва с теб съвсем съзнателно. Познавам много добри шофьори по фирми с лоши имена, но тези абсолютни професионалисти, работят там от години и си взимат парите. А другите коментират, че са хора на шефа, че били доносници, не знам каква е истината, но познавам работата на тези колеги и знам ,че са много добри в работата си,и когато са поискали пари,не им е отказвано никога. Има изключения, но докато не си променим съзнанието и шофьори и работодатели няма да вървят нещата. Ние гледаме какво и как да откраднем, а те гледат къде и как могат да ни отрежат. Няма доверие, няма синхрон в отношенията. Много пъти и шефовете се самозабравят и не може да се говори с тях, за всичко шофьора им е виновен. А за техническото състояние, досега аз не съм срещнал фирма да подържа на ниво техиката си, винаги си правят оглушки, ако се налага да се дават пари. Това е при всички, няма оправяне, никой не му се дават, всеки иска само да взима. Всеки има право на мнение, аз изказах мой наблюдения, ако някой се е открил в даден пример. Съжалявам.

admin

Добре дошъл във форума. Според мен един истински работодател трябва да има сърце да дава пари. А не да брои стотинките и всеки лев да му свиди.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Баце Strashimir6554 ,четнах ти поста и почти ме нави да ти кажа,но от друга страна ме хвърли у размисли ,защо моя милост в едни фирми е ,,ценен,, кадър ,а в други си е същия пустиняк,но те решават да ми опростят това,което съм си заработил и ме принуждават да си обирам крушите от тях на мига.Аз не си ли получа обещаната и заработена заплатка много ,много не ги бавя и търсим друго ТКЗС-нце ,че требва да има стинки и за лебец.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ