• Welcome to Форум на българските шофьори.

.... Виж

Започната от ifchu, Петък, 03 Декември, 2010, 12:20:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ifchu

В черния списък, бая коментари има, ама тук нещо се губят.....
Толкова шофьори, има тук и всеки работи някъде къде е може би добре или зле обаче никой.
Не казва една дума за добра фирма, може и да са много малко ама ги има... и поне 20% от тук регистрираните. За поне 1 такава фирма ...
малко луд и много гламав. :)  ιlιlι.|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅].ιlιlι

ifchu

малко луд и много гламав. :)  ιlιlι.|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅].ιlιlι

admin

Има, колега. Има и свестни фирми, но са по-малко. Но да се надяваме, че ще започнат да се появяват в този списък. И нали знаеш, хубавите работи бавно стават...
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

р...

Хайде да напишем една наистина стабилна фирма за която шофьорите и казват,че да започне нов стар трябва да умре.Инфото за фирмите го имам от ежедневната ми среща със шофьори на различни фирми.Та името е Братя Сиракови" гр.Пловдив.
Винаги има изход

imter

Дано да има повече такива фирми ;)

VOLVO 480

Хахаха :D ти каза една фирма колега дето огън да я гори и тази е една от многото мушенически фирми от Пловдив!

imter

:)В Пловдив само за тази фирма не бях чул лоши отзиви,но явно и там нещата са...........

р...

Цитат на: imter - Сряда, 19 Януари, 2011, 21:55:54
:)В Пловдив само за тази фирма не бях чул лоши отзиви,но явно и там нещата са...........
::)Да ти кажа и аз,даже на един познат братовчед му чакал 5 години с молба да почне там....значи всички са се изпе.....стили ::)сори за израза
Винаги има изход

imter

Колеги няма ли да попълним белия списък с някоя фирма,че нещо опустя :)

р...

Цитат на: imter - Понеделник, 24 Януари, 2011, 20:11:05
абе все си мисля,че някой трябва да каже някоя добра,читава фирма ама сигурно ще е в Сивия списък(смесица от бяло+черно) :)
Винаги има изход

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: симидчиева - Вторник, 25 Януари, 2011, 21:15:22
Цитат на: imter - Понеделник, 24 Януари, 2011, 20:11:05
абе все си мисля,че някой трябва да каже някоя добра,читава фирма ама сигурно ще е в Сивия списък(смесица от бяло+черно) :)
:) сивото е хубав цвят мрачно звучи.
Сега по темата, според мен, за всеки бялата фирма е лична, всеки има различни критерии за хубаво и лошо За да бъде фирмата бяла трябва да има и човешки понякога граничещи с приятелски взаимоотношения между шеф и работник или между много работници във фирмата. Мисля, че атмосферата в една фирма е много важен фактор тя да бъде "бяла" за даден човек, в този ред на мисли ми се струва,че този списък ще си остане   :( празен.
Ако искате да го попълним, дайте някакви критерии за това кое "бяла  фирма" и ще гледам да турнем едно рало и в това ниве де ега покълне и да е урожай.

imter

Колега,всички тези критерий които си изброил са много точни,като се прибави към тях и редовното и нормално заплащане.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: imter - Събота, 29 Януари, 2011, 10:40:45
Колега,всички тези критерий които си изброил са много точни,като се прибави към тях и редовното и нормално заплащане.
Хубав и важен довод,парите са важен фактор,но съгласете се,че аз сутрин като отида в мойто ТКЗС и съм си безгрижен текезасарин да речем за сумата 1лв месечно,трябва ли да кажа ,че мойто ТКЗС е сиво или черно ,като в съседното дават 1.12лв. месечно ма шефа ме посреща с ,,къде си бре да ти е.. майката,, за добро утро ,колегата ме гледа се едно съм решил да му изпия сливовицата и т.н.
За тва ви казвам,,бялата фирма,, за всеки е различна и единтична,само за пример да ви кажа поне един работещ в най-некоректната фирма ще ви каже тука е бонбон.

imter

Все пак всеки работи за пари и не вярвам,че човек колкото и да му харесва,като не му плащат няма да работи дълго или трябва да е мазохист или растение и да живее на фотосинтеза :).

р...

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Събота, 29 Януари, 2011, 10:49:02
Цитат на: imter - Събота, 29 Януари, 2011, 10:40:45
Хубав и важен довод,парите са важен фактор,но съгласете се,че аз сутрин като отида в мойто ТКЗС и съм си безгрижен текезасарин да речем за сумата 1лв месечно,трябва ли да кажа ,че мойто ТКЗС е сиво или черно ,като в съседното дават 1.12лв. месечно ма шефа ме посреща с ,,къде си бре да ти е.. майката,, за добро утро ,колегата ме гледа се едно съм решил да му изпия сливовицата и т.н.
За тва ви казвам,,бялата фирма,, за всеки е различна и единтична,само за пример да ви кажа поне един работещ в най-некоректната фирма ще ви каже тука е бонбон.

хахах  :D че те 1 лв не ти струват цигарите бе Тракторист,а сивия цвят го използувах,защото идеално няма,моята фирма е сива и обяснявам веднага защо,бяло е ,че взимам най-редовно заплата,не чакам да ми я дадат ,а преди да банкирам към шопско си я спирам,плаща ми на 100% пътните от Пловдив,работя пет дни в седмицата от 9.30-17 ч.всички оф.празници почивам,щото шефа или си ходи по Немско или тачи нашето Банско и най-важното сама съм си у депото и шеф далече,Бог високо ,а черното е,че реално и аз незная какво върша от счетоводител до търговски представител и сие имам за всяка длъжност допълнително трудово споразувение де...а откак го хвана кризата забрави за уговорката ,че на 6 месеца ще върви заплатата нагоре....та събирайки бяло и черно стана сиво  :)
Винаги има изход

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:D :D :D  :D Че поядете ТКЗС  се бре ,аз само исках да мъцнем ,че черно си е черно,сиво има и ала бала,ма чисто бяло трудно и ако има то си спрямо човеко.Пример я бесим глава у едно ТКЗС ,за мен то си е сиво,към черно,за единия колега си е напрао черно,ма за другио си е бело ма бело те тва ви садим тука.
Инак факт всеки бачка за паре ,но за всеки поотделно цифрата 1лв. мое и да е много мое и да е малко.Аз спрех да работим за големи пари да ви светнем ,ма па кво ми е купон всеки ден и ми дреме на шлиферо,лошо че почнах да буксувам у финансите оти всичко тръгнало нагоре его е напролет ,че му каем на моя баце ,че има ли нещо индексация он сигур,че кае ,,ми ми ква индексация бре,, и аз от зор ,че требва да дирим друго ТКЗС оно па нали съм си късметлия,че се окаже па не плаща и требва а дирим па трето и така .И питате ли па мене трактористо па като ме нещат на поечето ТКЗС-та па къв ми е купон и понекога се оказва,че ако съм си висел е било по добре .

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ