• Welcome to Форум на българските шофьори.

.... Виж

Започната от ifchu, Петък, 03 Декември, 2010, 12:20:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

бг-мизерия

Има такава фирма - СТИМИ-89 -Ботевград. Шефът е коректен по отношение на заплащането, а що се отнася до камионите, там всичко е перфектно. Е, има си и недостатъци, никъде не е по мед и масло.

бг-мизерия

rusenec

кой е тоя Петко и от къде е?

rusenec

niki2

Баце от каква националност ви е шефа!Доколкото знам не е наша порода!

Kulaksaz

Цитат на: niki2 - Сряда, 21 Декември, 2011, 18:34:36Баце от каква националност ви е шефа!Доколкото знам не е наша порода!
Баце, шефа ни е от Варна и се казва Ростислав Димитров. Ти прецени от коя порода е че аз не загрях за какво става въпрос. Аз писах за фирмата, но не сам казал че и шефа ни е за бял списък!!!
Повече уважение на пътя!!!

admin

Цитат на: Kulaksaz - Петък, 30 Декември, 2011, 23:37:30
Цитат на: niki2 - Сряда, 21 Декември, 2011, 18:34:36
Баце, шефа ни е от Варна и се казва Ростислав Димитров. Ти прецени от коя порода е че аз не загрях за какво става въпрос. Аз писах за фирмата, но не сам казал че и шефа ни е за бял списък!!!

Кулаксъз, аз мислех да му изтрия първобитното питане, но нека да видят колегите какви хора посещават форума. Извинявам се, ако този въпрос ти е донесъл някакви негативни емоции. Весели празници!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Kulaksaz

Цитат на: admin - Петък, 30 Декември, 2011, 23:42:19
Цитат на: Kulaksaz - Петък, 30 Декември, 2011, 23:37:30
Цитат на: niki2 - Сряда, 21 Декември, 2011, 18:34:36

Кулаксъз, аз мислех да му изтрия първобитното питане, но нека да видят колегите какви хора посещават форума. Извинявам се, ако този въпрос ти е донесъл някакви негативни емоции. Весели празници!
За много години и на теб. Наистина странен въпрос, но не съм се засегнал. Разни хора, разни .............   :)
Повече уважение на пътя!!!

novaka

Колеги,какво ще ми кажете за фирма Трайков Транс ООД.Мой познати ми казаха,че фирмата е много добра но, мен незнайно защо ми е притеснено. :(

Причина за редакция : Правопис

biso

Здравей, колега. За Ангел Траков АТИ Пловдив ли питаш?

Причина за редакция: Правопис!!!

Бриги Магнито

Цитат на: biso - Неделя, 22 Януари, 2012, 08:08:22
здр. колега за ангел траков АТИ пловдив ли питаш.
Доколко знам има  Ангел Траков и Ангел Трайков и двете са ,,чудни,,

Don_Bazilio

Цитат на: Бригадира - Неделя, 22 Януари, 2012, 08:40:59
Цитат на: biso - Неделя, 22 Януари, 2012, 08:08:22
здр. колега за ангел траков АТИ пловдив ли питаш.
Доколко знам има  Ангел Траков и Ангел Трайков и двете са ,,чудни,,

Бягай надалече!!!

O4ilatia

Някой може ли да каже нещо за 2xl , координати , начин за свързване , условия за започване , адрес .До колкото успях да разбера имат офис или представителство в София , в близост до Полицейската академия Симеоново !

Бриги Магнито

До колко знам там нейде са,искаха дигитална карта ,ЕЗОК и книжка и лична карта,не търсеха карта на водача(компетентност) .Кандидатсваш на място във офиса,прожектира ти цветно как с едно пикапче отиваш мисля в Белгия жънеш два месеца победи и със същото пикапче си идваш за две седмици и пак така,но доколкото знам ,паре там нема.
Лично мнение ,въз основа на бивш мой колега повярвал на цветният филм с пикапчето.

zhzhivko

Цитат на: O4ilatia - Петък, 27 Януари, 2012, 17:47:14
Някой може ли да каже нещо за 2xl , координати , начин за свързване , условия за започване , адрес .До колкото успях да разбера имат офис или представителство в София , в близост до Полицейската академия Симеоново !
??? ???
Здравей, аз не работя там но знам някой неща ,от ''Ян де райк''  са по добре ,че ходят с пикапче не е верно а с самолет ,базата е в Зеебрюге добре спретната с WC ;баня  сага купуват нави камиони ''MAN'' ,дърпат  бризенти и контеинери а и парите на датата са в картата,,,,,,а и'' ЕЗОК ''е предимство
не е важно колко взимаш а колко време ще ги взимаш

BigRig

Според мен проблема е комплексен. И от двете страни има "мърша". Лошото е че няма ясен критерии за оценка. Вижте и тук...7-8 бели фирми и много черни. Според мен това е несериозно понеже камионите продължават да се движат. Излиза , че е достатъчно някой да каже тази фирма не става и край, всички се надпреварват да оплюват а това не помага на никого. Всяка крушка си има опашка, т.е. винаги има причина и следствие. Допускал съм издънки...признавам си и нещата се оправят. Дори не са ми удържали пари. Винаги обаче си задавам въпроса ако аз имам камион и го дам някой да го кара как ще постъпвам.

zlatoto_zd

Здравейте колеги!
Щеше ми се да започна участието си във форума ви с някоя полезна информация, но се налага първо да питам. Знаете ли нещо за "Габика" ЕООД гр. Дупница? Запознах се със собственика и сега може би ще започна работа при него. Въпроса го сложих при "белите" фирми защото човекът ми направи добро впечатление.

zlatoto_zd