• Welcome to Форум на българските шофьори.

Локитран ООД - Русе?

Започната от MBD, Понеделник, 22 Октомври, 2012, 15:30:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

MBD

Колеги, моля ви да ми кажете малко инфо относно компанията Локитран. Знам че се занимава с бусове категория "С".
Релации из Европа, с GPS. И знам, че миналата година един колега, я е осъдил в русенския съд за пари и невалиден договор след  делото... печели. Договорът му е невалиден. И русенския съд осъжда 150 лв фирмата да плати на адвокатите и разноските по делото. И моето инфо стига до тук!
Ако някои има повече информация да каже. Какъв е климата в фирмата как се кара. То е ясно, че се пръскаш от каране с бусове из Европа.

MBD

Boroman21

Ти по обявата в джобса ли питаш или си ходил за справки  на място.

ПП.Нищо не знам за тая фирма , но и на мене ми е интересно .

Boroman21

MBD

Извикаха ме утре за интервю и ще видя какво предлагат. Мился си, че малко понамирисва, ама да видим какво ще ме излъжат!

grants

Цитат на: MBD - Понеделник, 22 Октомври, 2012, 15:30:32
Колеги моля ви да ми кажете млко инфо относно компанията Локитран .Знам че се занимава с бусове категория "С"
Релаций из Европа с GPS И знам че миналата година един колега я е осъдил в русенския съд за пари и невалиден договор след  делото...печели.Договорът му е невалиедн и русенския съд осъжда 150 лв фирмата да плати на адвокатите и разноските по делото.И моето инфо стига до тук !
Ако някои има повече информация да каже. Какъв е климата в фирмата как се кара .То е ясно че се пръскаш от каране с бусове из европа.
Прави сметка що за фирма е с невалидни дотовори ако това е вярно. Аз незнам нищо за тази фирма.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

Joro

С тези бусчета си е бая каране , и спиш на седалките .

Boroman21

Зависи , има бусове с надстройка за спане.И вярно е много каране , но пък няма забрани , влизаш навсякъде и изобщо работата е д една идея по-лесна .Като заплащане вървят 200-250 евра на курс до Италия , за по-малко си е самоубийство.

Joro

На тази фирма съм виждал бусовете не са с джамия от горе , ианче да ако има джамийка да дремнеш малко е добре, защото примерно аз сум 1,90 нема как се съберем на седалките  :D  250 евро нее ли малко до Италия ?

!.!.!

Цитат на: MBD - Понеделник, 22 Октомври, 2012, 18:10:23
Извикаха ме утре за интервю и ще видя какво предлагат. Мился си, че малко понамирисва, ама да видим какво ще ме излъжат!

Като се върнеш от интервюто драсни 2 реда как е минало и кво дават  и кво не дават :)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

Boroman21

Цитат на: Joro - Понеделник, 22 Октомври, 2012, 21:00:10
На тази фирма съм виждал бусовете не са с джамия от горе , ианче да ако има джамийка да дремнеш малко е добре, защото примерно аз сум 1,90 нема как се съберем на седалките  :D  250 евро нее ли малко до Италия ?

Знам ли , където и когото да съм питал толкова горе-долу казват .Иначе курсовете са по 3-4 дена ако се не помотваш много. ;D

Huligan

Аз лятото правих 2 курса с бус до Залзбург и аз съм 1.90 колега и наистина е извратено да се спи на седалката на буса всичко ме болеше затова гледах да не спя и да си идвам по бързо до БГ  8)

grants

Не всичко е пари,но всичко е с пари

MBD

Колеги положението е такова:
200лв чисти пари ти е заплатата имаш нямаш работа.
В Европа по 0,085 лв/км
В България по 0,07лв/км
Всички пари ги отчита като командировачни за пред държавата. А, ти получаваш на ръка горницата от 200лв нагоре. Отпуска 20 дни и трябва 10 дни предизвестие. Щото да може да нагласи релациите на бусовете. Болничен не иска да те пуска, щото мисли, че се скатаваш. Така е уволнил предния колега.
Бусовете са 3бр. Мерцедеса. 3-ма шофьора в фирмата + шефа 4-тири. Всичко е с Ц категория не иска нищо освен психо.
Пътува се главно България - Франция - България. Един курс е в рамките на 1 седмица, 5 и 6000км.
Не се стъпва никъде на магистрала само околовръстно с джипиес. И газ здраво. Като си приказвахме 13000 на месес за нищо ги нямат.
Основно е така една седмица караш навън една си вътре.Когато си в България. Или почиваш или си по релация.
Търси колеги около 30г. преди да си работил някъде може и да не е шофьор, но поне за 3-4 години, в една фирма.
Първо те качва с единия шофьор за два три курса без договор(подписваш договор, но без дата) без нищо, спиш на надуваем дюшек в буса. После като те одобри за работа, тогава договор с дата и всичко както си пише.
Другата седмица щеше да ми се обажда, но аз днес подписах договор и утре се качвам на хенгера. Мал шанс!

европа
българия
релацийте
Патува
бг -франция - бг
околовръсно
бг
дючек
удобри

Boroman21

Къф е тоя бус  хенгер бре колега , и такова ли измислиха.Иначе какво Ц като са бусове  , иначе парите са малко да знаеш  във Видин подобна оферта за работа пазарлъка започна от 200евра на курс до Италия и то поне 4 курса месечно.

JoroBoro

Колегата има в предвид, че е подписал договор с друга фирма, и се качва на хенгер, което си е и правилното решение според мен :)

Boroman21

Boroman21