• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-смотаните места за товарене или разтоварване.

Започната от Бриги Магнито, Вторник, 23 Октомври, 2012, 23:01:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Бацета има теми за най -камион,най-ремарке и т.н. ,та рекох да обменим опит с фирмите ,където се опитват да Ви скъсат нервната система било то при товарене или разтоварване.

Мойто място фаворит е Кауфланд-Стряма,няма такава простотия,няма такова висене и не на последно място ,малко са балами ми искат и да се разтоварвате и да се товарите сами,та мъцнете къде къв чепат да очаквам,та да влачим каска барлем.

Бриги Магнито

driver70

То всички,Метра,Кауфланди,Карфури,са един дол дренки ма и Родопа-София не лъже.

driver70

Бриги Магнито

Цитат на: driver70 - Вторник, 23 Октомври, 2012, 23:06:26
То всички,Метра,Кауфланди,Карфури,са един дол дренки ма и Родопа-София не лъже.
Под Родопа ако имаш впредвид Евро фриго факт и там е веселба неземна.

driver70

Красимир

И аз веднага се включвам в тази тема
Най-смотаните места за мен са торовите заводи в Румъния.Турну Магуреле,Слобозия,Римнику Вулча  и т.н.
Това са заводи от 60-те и 70-те години на 20 век,които в момента са пред разруха.Кара се по жп релси,товаренето е от горе(пълнят ти биг беговете на място) като на всеки чувал ти казва: мести  :o
И на края не ти дават да си затвориш брезетна на място,че влака идва след теб и не можел да чака.
Циганска работа са тези торови заводи,дано не ви се налага да ходите там
ПО-ДОБРЕ 20 МИНУТИ ПО-КЪСНО,ОТ КОЛКОТО 20 ГОДИНИ ПО-РАНО

abator

Загора (до Волос) е гадно място. Много баири, много остри завои и голяма теснотия. И за да ми е още по-гадно ме вкараха посред нощ. Да не говорим, че после в Кричим чаках пет дена да ме разтоварят. Няма такава дивотия.

Дамян Йончев

Цитат на: abator - Вторник, 23 Октомври, 2012, 23:25:23
Загора (до Волос) е гадно място. Много баири, много остри завои и голяма теснотия. И за да ми е още по-гадно ме вкараха посред нощ. Да не говорим, че после в Кричим чаках пет дена да ме разтоварят. Няма такава дивотия.

Колега незнам дали за Кричим фруктис говориш ама ревах по едно време от мъка :) през една кариера минах със 24 тона ябълки от Арниса(Гърция) 1 ден загубих от чакане....

abator

Точно за Кричим Фрукт (или както там се води) говоря. Пет дена чаках да ме разтоварят. В Загора пък чаках два дена да ме натоварят. Голямо чакане.  >:(

bo4a

В Крафт Фуудс в Своге колеги със спешна стока са чакали по два-три дена. Да не говорим че чужденци са откарвали и по седмица. А пък в Нестле София на един колега от Варна мисля че беше му казаха да че докато не си намери обувки с бомбета /метални/ няма да го разтоварват, а той завалията имаше два кашона да свали, та му дадох моите, така че там задължително си носете.

kron

Има една велика фирмичка в село Дойренци,Технокороза  се казва фирмата отиваш да товариш и не се знае кога ще тръгнеш от въпросното село ако те натоварят на деня си от късметлиите.

abator

Мда, тия от Технокороза ги бях забравил. И там съм висял. Проблема там е основно в чакането и липсата на подходящ паркинг.

kron

Проблема е в цялата фирма колега,ето на написах и останах и така още трима колеги а дано стане утре както обещаха >:(

ivopifeca

Кауфланда е голема мизерия,нестига,че чакаш до посред нощ,ами и сам си товариш,и ако сте с хенгер,къде е на кохтеинери-тия къде се свалят и сменят,то е високо товарното помещение и в същото време ниско,едвам им влизат не гадовете високите палета..... >:(

exon

Хайде и аз да споделя няколко-МЕЧЕЛ Търговище/Румъния-офроуд през жп релси..Всички фирми за метали в Румъния които те разтоварват с разни кранове Роман и ДАК,просто не могат да вдигат и постоянно местиш напред-назад.ВРАНКАРТ-Аджуд/Румъния-страшен пепелак,един камион го товарят по 4 часа с велпапе..

gretcki

В Бузау Румъния ако някой е товарил захар в Аграна знае че ако отидеш след обяд си отвисел за сутринта.
Цитат на: bo4a - Сряда, 24 Октомври, 2012, 14:31:49
В Крафт Фуудс в Своге колеги със спешна стока са чакали по два-три дена. Да не говорим че чужденци са откарвали и по седмица. А пък в Нестле София на един колега от Варна мисля че беше му казаха да че докато не си намери обувки с бомбета /метални/ няма да го разтоварват, а той завалията имаше два кашона да свали, та му дадох моите, така че там задължително си носете.
В Своге не съм чакал за разтоварване-карал съм за там само захар в биг беци по един тон,но ако си с чували по педесет кила можеш да имаш проблем.Ако палето малко е климнало те гонят от рампата и те пращат в Обеля за пренареждане в М и М после пак за Своге за своя сметка.

gretcki