• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-смотаните места за товарене или разтоварване.

Започната от Бриги Магнито, Вторник, 23 Октомври, 2012, 23:01:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

briko

;D Наистина с кенефите трябва да се внимава и да се оставят чисти след употреба, защото все повече са заключените и платените. Аз съм виждал потресаващи творения, като изпръскани стени, "драна мазилка" не е за говорене, исках да снимам обаче щях да повърна ;D ;D :D
Относно товаренето, стъклена вата в Турция. Станах бон-бок и джам, докато връзвах да не се раздуе ремаркето и пак се изду

briko

Hristo Lishev

Темата само за БГ гадни адреси ли е или и за други? Че за Италия романи могат да се напишат, психотрилъри с елемент на остра изненада. Днес разтоварих дървен материал на Cisterna d"Asti, приятно полупланинско селце с баири от 7 процента. Както винаги, в дворчето има само един начин за влизане  от улицата, добре че с късмет съм  го улучил. Преди това 5 км по пътче с ширината на композицията, а беше дошъл камион насреща, край. И този е от средната хубост, има къде къде по-зле. Сега съм на 45 часа на А21 след Асти посока Пиаченца на една бензиностанция, банята 3 евро като в Германия. Покрай Торино от двете страни се изучиха и всичко е платено, мама им жабарска.

Hristo Lishev

ANIMAL

точно заради шишето напуснах последната си работа.Първо докато влезеш два часа,камиона на паркинга,вървиш на майната си да ти оправят документите,после чакаш за рампа,накрая като се доредиш до рампа за плоското онея няма да казвам какви не ги е.е джиткат колкото да им свърши смяната и накрая-Ааааа то тебе ще те товарим най-рано утре.И на всичкото отгоре идва един и ми вика що не съм бил с панталон и бомбета.Аве айоу навън 40 градуса кви панталони и бомбета кат ще седя тука два дни,то да ме натоварет за два часа и да бегам става ама иначе.И ако си близо до рампите забрави спане,че ония с телферите цяла нощ-бам бум сътринта ставаш по пребит от вечерта.Това може би е най-лайняното място за товарене в БГ
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

ANIMAL

А бих похвалил тигрите от Шенкер във Варна.Там ти трябва повече време да наместиш камиона отколкото да те разтоварят.Докато оправиш книжата ония викат дърпай

emka87

Аз от шишето съм казал че повече няма да товаря. По-добре да тваря от Севлиево или плочките от Русе мно шишето да го забравят. И Разград торовия е същата работа като шишето ден за тварене вторник а те то тварят сряда, четвъртък.

American

Е нали сте на щатна заплата ? Какво ви боли колко дена товарат ?
Разбирам да бехте на км, да сте прави но не.
smoking gun

ANIMAL

Бриги Магнито

Цитат на: American - Събота, 11 Февруари, 2017, 01:57:26
Е нали сте на щатна заплата ? Какво ви боли колко дена товарат ?
Разбирам да бехте на км, да сте прави но не.
Аз съм на твърдо Баце,ма ме бърка оти съм от 8:00 до 17:00,а извънредни нема кой да плати.
Па и съм шофер у фирмата Х,а тва че клиента У нече а си плати на служителите и они се чудат как да спрегат глагола мотам се е меко казано неприятен.
И да определено ме бърка

Rammbon

emka87

American.  Да съм казвал некаде че съм на твърдо или км..НЕ .

American

Цитат на: Бриги Магнито - Събота, 11 Февруари, 2017, 08:51:46
Аз съм на твърдо Баце,ма ме бърка оти съм от 8:00 до 17:00,а извънредни нема кой да плати.
Охооо.. ето кой бара баджаци всека нощ  ;D
smoking gun

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

hunter_75

От Австрия съм товарил така,картофи,моркови и лук,но изолираха ремаркето само със велпапе.На един пласт-40 евро,на 2-80евра.

ivopifeca

Има и фирми,къде за 7 пачки,вкарваш в 7 различни халета,и то доста тесни и тъмни :)

BISER1975

BISER1975