• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-смотаните места за товарене или разтоварване.

Започната от Бриги Магнито, Вторник, 23 Октомври, 2012, 23:01:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: ziladjiata - Понеделник, 30 Септември, 2013, 12:04:48
Местото се казва централен склад на Кауфланд за България в Стряма Пловдивско.Кой не е одил му пожелавам никога да не ходи а който е одил за къф ... става на въпрос.Просто незнам как издържат тия от наща фирма дето бачкат само вътрешно и тия на Биомет и ПИМК тва е убийствено а на вътрешните превози тахографа все едно го няма кара се до припадък направо като излезнах от таа Стряма така съм ги клел и псувал дано никога не ида там повече амин.

Кауфланд, централен склад. Би трябвало всичко да е наред, но казваш, че не е. В какво се състои проблема?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

ivopifeca

Цитат на: admin - Понеделник, 30 Септември, 2013, 21:04:08
Кауфланд, централен склад. Би трябвало всичко да е наред, но казваш, че не е. В какво се състои проблема?
Трябва да отидеш, за да разбереш,така не би могъл да ти го опише колегата ;)

ivopifeca

morskia86

Цитат на: kron - Сряда, 24 Октомври, 2012, 14:49:24
Има една велика фирмичка в село Дойренци,Технокороза  се казва фирмата отиваш да товариш и не се знае кога ще тръгнеш от въпросното село ако те натоварят на деня си от късметлиите.
Баце значи съм голям късметлия само 4 часа отвисях там.

naum4o

Във Вили Бец  - Горубляне много мразя да разтоварвам. Минимум 4 часа вися, при положение, че за 20 минути сам съм си свалил палетата. На Карфур по моловете също е отвратително - рампите редовно са вдигнати и е  пълно с малоумни идиоти. Много лоши спомени имам и от Кауфлад Горна Оряховица - три пъти ходих и трите пъти беше пълно с мангал около камиона. Да се чудиш стоката ли да разтоварваш или да ги чакаш с щангата. Същата работа и в Сливен.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

Бриги Магнито

Цитат на: morskia86 - Петък, 24 Януари, 2014, 20:20:55
Баце значи съм голям късметлия само 4 часа отвисях там.
Баце и идея си нямаш,според мен е редно,а спущиш един фиш от Тотото.
Кауфланд ,както и у Стряма,така и по-свето си е една и съща свинщина ако некой не верва да оди се пробва на Прага

morskia86

За Стряма не ща и да чуя.Даже ме разкарваха до портала за техни обувки щото моите не и харесаха на овцата, че приличат на маратонка ,а са с метално бомбе ???.

ahil_73

Цитат на: Rammbon - Понеделник, 29 Октомври, 2012, 22:13:26
Колега, нищо не си видял от там. Отиди в час пик посредата на горещото лято ...  и да не забравяме комарите  ;D
Най-гадното място за ратоварване е на Хлебозавод 1 Варна. Влизаш напред и никога не излизаш без да разкачиш и да ти завартят ремаркето/полуремаркето с мотокар или друга техника.  Набутваш се в тунел на 90 градуса на рампата странично , отстрани остават по 30 см и няма място за маневриране. Мамка им.
Забравил си да споменеш за колите и бусовете от двете страни на пътя  за да ти е по лесно.значи оня ден карах брашно за там  ..първо завой надясно на 45 градуса , веднага след това 45 грд. налява и след това тунела.После същото упражнение ама назад..

Rammbon

Аз тогава бях с хенгер  и затова разкачах. Да има много коли и бусове отстрани и на никой не му пука , че ще го одерат. Нали  са ни служебни и имат ГО, каза един  >:(
Другото място, което мразя е пристанище Варна изток. Когато се разтоварва гондола в старите , ниски и пълни с колони магазии. Мразя Варна !!!

N.Manolov

Най гадното място от което сме товарили е борчета на палети в Faaborg(DK), които те издуват като цистерна. Един път ни товариха насипно, борче по борче - 10 часа :) Неискам и да чувам за там  ;D

Бриги Магнито

Абре за 4-5години,тоя Кауфланд у Стряма не е мръднал на никъде бре.
Все се надах да има нещо подобрение,поне малко.
Като изключим,,Лафката" на Пеевски си е все същата свинщина.

loshdancho

Що искаш бре....имаш всичко необходимо: паркинг, рампа, количка и даже мое ти дадат машинка да си сканираш стокта.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Петък, 10 Февруари, 2017, 11:26:16
Що искаш бре....имаш всичко необходимо: паркинг, рампа, количка и даже мое ти дадат машинка да си сканираш стокта.
А че ми я връчат с гаранция.
Ма уж западняшка фирма,па заключили кенефо,язе шем нешем освен на гумето а свършим работа друг вариант не видим.
А не стаа за един печат да чакаш два сати,за рампа два сати,за приемчик два сати,па и за количка ред бре,че кът вече.

loshdancho

Да ти кажа под секрет, че всички такива логистики си плащат тоя масраф....а това, че парите се крадат от спедицията или шефа не означава , че вършиш товаро-разтоварната дейност безплатно.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

hunter_75

Точно,а кенефа е заключен заради некой който пише и говори по подобен на твоя начин мислейки това за супер оригинално,кой знае па в кенефа какво е успял да сътвори

emka87

шешеджам Търговище. Понеделник трябва да ме товарят вкарват ме сряда посреднощ в 3 часа иначе бързо товарят 2-3 часа.
Нестле София си е.ло майката а Нестле Унгария х2 пешеходни пътеки , обуща , кръгови вътре в завода,  наистина те връщат ако не си с бомбета или оранжева жилетка. Кантара е уникален , паркинга ако се налага да чакаме е голям у София а в Унгария си на пътя не те пущат вътре на техния паркинг. Ако отидеш да разтоварваш в Петък след 16 часа те оставят за Понеделник.

emka87