• Welcome to Форум на българските шофьори.

Колеги някой купувал ли е навигация от Г-н Жоро Илиев от София!

Започната от Huligan, Четвъртък, 25 Октомври, 2012, 12:09:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Huligan

Мисля да си купя нова навигация и гледах негови обяви,ако някой е купил да сподели дали е доволен,благодаря предварително :)

Huligan

VOLVO 480

До колкото имам спомен Колега,имаше колеги които бяха купували от въпросния господин ,даже беше стигнало до спор ,че този същия продавал дефектна стока и после не си я искал обратно дефектиралата навигация!Получава се нещо като пирамида,той ти продава нещо ти не го ползваш и после си имаш една джангър кутийка кото не работи а и естествено и пари нямаш за друга!Имашр някъде в форума цяла тема по спора,разгледай добре преди да гръмнеш и ти като бушон!
Успех от мен!! ;)

VOLVO 480

Huligan

Благодаря колега,и аз имам спомен че имаше подобна тема опитах се да я намеря но не можах да я открия.

loshdancho

Аз ползвам и съм доволен.
Е ако искаш доставка от врата до врата...... няма такава навигация.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Huligan

Не колега мен ме интересуваше дали показват точно адреси и такива неща защото има навигаций който те карат да минаваш на места кадето няма път,аз имам Том Том но съм решил да го дам на баща ми а аз да си взема нещо друго а и видях че тези имат и Турция и Русия и затова :-\

gretcki

Цитат на: loshdancho - Четвъртък, 25 Октомври, 2012, 17:28:21
Аз ползвам и съм доволен.
Е ако искаш доставка от врата до врата...... няма такава навигация.
От доста време търся координати те на Жоро.От сайта го отрязаха за продажби и му наложиха  бан.
Ако му имаш някакви координати за връзка с него ще се радвам да ми ги дадеш,предварително благодаря  ;).

admin

Цитат на: gretcki - Четвъртък, 25 Октомври, 2012, 19:14:50
От доста време търся координати те на Жоро.От сайта го отрязаха за продажби и му наложиха  бан.
Ако му имаш някакви координати за връзка с него ще се радвам да ми ги дадеш,предварително благодаря  ;).

Недей да пишеш глупости! Г-н Жоро няма наложен бан. Относно офертите му за продажби за целта си има сайт за обяви. Няма смисъл форума да се пълни с подобни търговски предложения. Освен това този сайт за обяви предлага много по-голяма прегледност.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Don_Bazilio

Ползвам Привилег от Жоро близо 1 година с карти на ТомТом и Навитек. Има и Сиджик, които не са обновявани отдавна. Абсолютно никакви проблеми, но съм с външна памет 20 GB-сещате се защо, нали?

admin

Цитат на: Don_Bazilio - Петък, 02 Ноември, 2012, 16:13:11
Ползвам Привилег от Жоро близо 1 година с карти на ТомТом и Навитек. Има и Сиджик, които не са обновявани отдавна. Абсолютно никакви проблеми, но съм с външна памет 20 GB-сещате се защо, нали?

Все още не съм виждал памет с обем 20 Gb.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

grants

Не всичко е пари,но всичко е с пари

Don_Bazilio

laguna2

Здравейте, преди около месец и половина си закупих навигация от въпросния господин и съм доволен - марката е NAVI.
http://a.prodavalnik.com/prodavam-novi-5-quot-gps-navigatsii-za-kamion-s-bluetooth-8-gb-karta-pamet-podark-tsena-159-lv-i10962327

Редактиран линк!

joroiliev

Тук имаше спaм!!!

pol5

Здравейте колеги. не знам кой колко е купувал от Жоро но аз съм купил поне 15 навигации и трябва да кажа че не познавам по коректен и точен човек. Каквото каже като каже така се получава. Ако има повреде в срока на гаранция директно сменя с нова така че точен е пича.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: pol5 - Неделя, 13 Ноември, 2022, 22:41:12
Здравейте колеги. не знам кой колко е купувал от Жоро но аз съм купил поне 15 навигации и трябва да кажа че не познавам по коректен и точен човек. Каквото каже като каже така се получава. Ако има повреде в срока на гаранция директно сменя с нова така че точен е пича.

Преди почти 6 години, тъкмо бях излезнал от затвора и си взех навигация, да ме вкарва в "правия път", не за нещо друго. Взех я от Жоро или Георги Кацарски или admin - само първите имена съвпадат. Правя си някакви маршрути, като изключиш Джип Пи Ес и можеш да задаваш начална точка откъдето пожелаеш. И преглеждам маршрута с търкане по екрана и се е надраскал, инак си работи съвсем като в началото. Сега има едни навигации със стъклен екран и капацитивен дисплей, трудно ще се надраскат от пръста. Ако сега реша да си взема втора, тогава 15-тата ще е след 60-70 или дори 100 години. Как се взимат 15 навигации за може би 10 години?
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!