• Welcome to Форум на българските шофьори.

Музиката по време на път

Започната от Trucker_Boy, Сряда, 06 Април, 2011, 23:56:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

Музиката е един от важните фактори чрез които времето в кабината минава по-бързо и приятно пътуване.
Нека всеки сподели каква музика предпочита.
По време на път ние слушаме Dance и чалга ако някой знае някой-друг албум с народна музика нека сподели :)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

Michael

Значи при нас се слуша,поп-фолк,ретро поп-фолк,ретро,денс,сръбско, това е общо взето :)

Michael

imter

Аз слушам рок,хард-рок и малко денс,но основно е рока :D.

Trucker_Boy

Е никой ли не слуша от народната музика ?  :)
www.sbps.eu

rider777

Само рок !!! Иначе обичам и латино, защото всяка нощ сънувам Шакира и Дженифър Лопес ;-))))  А от българската музика Щурците,Сигнал,,,,,, от фолка Слави Трифонов има няколко стойностни песни,,,,, а иначе цигането Софи има също неколко мнооо яки песнички в дует с Устата ,,,,,    но Металика слага всички в джоба си,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

BoBy_BoY

Цитат на: rider777 - Неделя, 17 Април, 2011, 11:05:18
Само рок !!! Иначе обичам и латино, защото всяка нощ сънувам Шакира и Дженифър Лопес ;-))))  А от българската музика Щурците,Сигнал,,,,,, от фолка Слави Трифонов има няколко стойностни песни,,,,, а иначе цигането Софи има също неколко мнооо яки песнички в дует с Устата ,,,,,    но Металика слага всички в джоба си,,,,,,,,,,
Ела да ме скиваш мене кога перкам нощно! Пеем всичко, баце! Най-си ми е гот Павароти и Клайдерман-малиии, мрем ша знайти! Ама седнем ли на софрата яко наши песни, нема Сфи, нема Лили, всичко баце! И кога дойде Володята веднага минавам на Метал'ито или Рок'ито. Меломан!

tcvetan161

По веме на път ние слушаме pop-folk,dance  :)

fxmaster

Аз съм музикално прасе - слушам всичко. От метъл, през хард рок и денс, та до рап и чалга.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: fxmaster - Понеделник, 02 Май, 2011, 08:09:08
Аз съм музикално прасе - слушам всичко. От метъл, през хард рок и денс, та до рап и чалга.
И аз май така  :( бе да тропа нещо па какво ще да е,но Преси е много хубавка  ;)

Joro

И аз всичко според зависи от настроението :) но без рок метал и и тем подобни от тези жанрове

auto_g1zi

Специален поздрав,за всички колеги!!

Joro

Trucker_Boy

Вече втори ден търся най-известните български народни песни, които се чуват по събори и механи.
Ще се радвам ако някой ми помогне.  ;)
www.sbps.eu

JoroBoro

Trucker_Boy

Цитат на: JoroBoro - Събота, 11 Юни, 2011, 09:15:34
http://zamunda.net/browse.php?search=%ED%E0%F0%EE%E4%ED%E0&cat=0&incldead=1

http://p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=f9f1d2b510206cfb0055312646347c56fe00bdbe#comments

Единия линк поне трябва да ти е полезен :)

Страшно ти благодаря колега за помоща!
Намерих няколко интересни албума от този p2pbg ,който даде но продължавам да търся песни изпълняващи се по механи ;)
www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu