• Welcome to Форум на българските шофьори.

Петко Ангелов БГ ЕООД - отключена.

Започната от loshdancho, Неделя, 28 Октомври, 2012, 17:29:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

DENINI

Цитат на: stoil nedev - Вторник, 20 Ноември, 2012, 00:08:58
Тъкмо те харесах , тъкмо те одобрих ..... и хайде пак с превозвашкото с чорбаджийското ....с наглостта
.....уффффф уф . Няма ли светлина в края на тунела!?!?
Много правилно съм го написал.Който е коректен с мен и аъ сзм коректен с него.Даже съм коректен преди другата страна да е отговорила подобаващо.Винаги минава от мен,никога от шофьора.При мен няма тарикати дето да ми правят сметка колко аз печеля,няма и да има.

DENINI

VALIO72

Цитат на: stoil nedev - Понеделник, 19 Ноември, 2012, 23:45:56
Ееее паааа стооой. Имах си аз превозвач да каже лошо за председателя на на сдружението от който град е , хайде хайдеееййй ние трева не пасем. И за разлика от превозвачите честен труд не крадем!!!
Ха ха ха ха ха ха ха хааааахаааа , какво наивно сравнение , к-ви клишета бре , мой човек.
На брата на зетя на кръстника на другите от родата фирмите не знам си какви а на наш чорбаджи коректна и супер.
Смях , много и голям смях, ама нейсе той смехът е здраве ;D ;D ;D
Не ми се искаше,но се налага.Кклише е изразяване на мнение със заучени фрази.Но по лошото,че и мисленето е стериотипно.Несериозно е да се вадят заключения от чужди мнения без да се познават нещата отвътре.Именно за това не коментирам други фирми,а само тази в която работя.А колегата Денини е абсолютно прав,без взаимна коректност нещата не се получават.Научете се да мислите в правилната посока,времената отдавна се промениха.Успех.

VALIO72

imter

denini,като се биеш в гърдите,колко си велик и коректен,защо не кажеш къде ти е паркинга или офиса,може да дойда да се видим на живо,че много ми е интересно как изглежда на живо,коректния български превозвач ;).Хем искам да видя и техниката ти на живо,само не ми давай пак телефон за връзка :) :) :) :).

DENINI

Цитат на: imter - Вторник, 20 Ноември, 2012, 12:43:25
denini,като се биеш в гърдите,колко си велик и коректен,защо не кажеш къде ти е паркинга или офиса,може да дойда да се видим на живо,че много ми е интересно как изглежда на живо,коректния български превозвач ;).Хем искам да видя и техниката ти на живо,само не ми давай пак телефон за връзка :) :) :) :).
Не съм споменавал думота велик!Да коректен съм!На теб за какъв ти е да ми идваш в офиса?

imter

;D ;D ;D,за да се запознаем,какво лошо има в това ? ;)

DENINI

imter

Както и да е,няма значение ;),щом така си решил.За момента,не можеш да ми помогнеш .

Красимир

DENINI,предлагам ти да основеш клуб на анонимните коректни работодатели  ;)
ПО-ДОБРЕ 20 МИНУТИ ПО-КЪСНО,ОТ КОЛКОТО 20 ГОДИНИ ПО-РАНО

DENINI

Цитат на: Красимир - Вторник, 20 Ноември, 2012, 21:56:42
DENINI,предлагам ти да основеш клуб на анонимните коректни работодатели  ;)
Много "идейно" как се сети.

Красимир

При положение че съм от шофьорите които винаги гледат как да прецакат коректния си работодател и как и какво да откраднат,не ми беше трудно да се досетя  ;)
ПО-ДОБРЕ 20 МИНУТИ ПО-КЪСНО,ОТ КОЛКОТО 20 ГОДИНИ ПО-РАНО

динко

:)DENINI направи го,покажи че си това което пишеш.Транспорта е сериозно занятие.

DENINI

Цитат на: динко - Вторник, 20 Ноември, 2012, 23:41:18
:)DENINI направи го,покажи че си това което пишеш.Транспорта е сериозно занятие.
Сериозно и пълно с несериозници като теб. ;D

imter

denini,мисля че вече няма смисъл да се изказваш ;),всички разбрахме колко си "сериозен" ;).

ivopifeca

Кво да си помислиме за Денини ???Би барабаните,а не може да обясни-не искаааа,да каже къде му е раиското кътче-леговището на фирмата му и коя е тя ;)Ами доста от потребителите тук,дори сами са си оставили координати,заради колеги в случай на нужда,да си помагат,а защо не и просто да се видят,а тоя почна да играе 007,евалата КГБ.

mylord56

Цитат на: DENINI - Понеделник, 19 Ноември, 2012, 23:53:56
Шоферчета,научете се на коректност!Тогава имайте изисквания.Добре,че сме ние да ви хрантутим,че иначе с тези "дипломи" дет ги нямате за къде сте?Пътя е ясен на гърба на данъкоплтеца на борсата.

Дали шоферчетата не хрантутят такива като тебе, как мислиш. Аз смятам, че е точно така. Я се замисли: ако в дадена фирма, занимаваща се само с транспорт, напуснат шоферчетата и не искат да постъпят нови....... ?
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

mylord56

Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !