• Welcome to Форум на българските шофьори.

Петко Ангелов БГ ЕООД - отключена.

Започната от loshdancho, Неделя, 28 Октомври, 2012, 17:29:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

loshdancho

Ни го знам ни и познавам... Ама си събирам мнения :D
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Ми оди на кръговото на Кукленско и околовръстното и се запознайте бре.

Бриги Магнито

DENINI

VALIO72

З дравейте колеги. Искам да напиша няколко реда за фирма.
,,Петко Ангелов ЕООД'' От две години работя там и мога да
кажа само хубави неща.Прочетох мнението на колегата БАЗИ
ЛИО и искам да изкажа моето пълно несъгласие. Първо за ав
топарка в момента най-стария камион е АКТРОС евро 5 2007
година.Камионите са перфектно подържани с нови гуми и вси
чко останало.В Европа може да се разчита на фирмена база в
Барселона и асистанс на пътя.Относно курсовете-аз работя на
линията на фирма МАРС кара се 30-40 дена Испания-Франция
Италия и след това се прибираш с камиона. Заплащането е на
ден и не зависи от километрите. За мен е важно,че като се пр
ибера и дам отчета до 5 дни парите са в картата,без никакви
измислени глоби и удръжки. За картите-на курс се тръгва с350
евро,разходите за курса са около 280-300 евро за две години
се наложи последният път да получа 100 евро за закупуване на
5 колана.Комисионната за теглене от карттата е 4 евро не мисля
че е проблем.За заплащането на двойка твърдо 1050 евро сам
1300 евро това е за МАРС.Километрите са 8 до 10 000 за двойка
За вътрешните курсове се работи 3 месеза Испания-Германия,
ако всичко е наред - 1600 евро на месец. Общо взето това е
една от малкото коректни фирми.Ако някой иска повече инфо
да ми пише.Успех на всички. dany_gold@mail.bg

stoil nedev

Цитат на: loshdancho - Неделя, 28 Октомври, 2012, 17:29:33
Ни го знам ни и познавам... Ама си събирам мнения :D
Ако е на зор за шофьори ще те вземе веднага, иначе НЕ. Какво ще стане по нататък си е просто напълно неизвестно ??? Лично познавам хора които са мамени от него най-гадно!!!
Обаче пък знам и трима човека които са му във фирмата повече от 5г. и нямат никакво намерение да я напускат.
Обаче последните 3-ма ги знам и що за хора са ;) , обаче там се издигнаха :) Как ли ? Не ща и да ги питам! Мене с бъклица да ме калесват там няма да стъпя!
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

ivopifeca

Цитат на: stoil nedev - Сряда, 14 Ноември, 2012, 13:03:32
Ако е на зор за шофьори ще те вземе веднага, иначе НЕ. Какво ще стане по нататък си е просто напълно неизвестно ??? Лично познавам хора които са мамени от него най-гадно!!!
Обаче пък знам и трима човека които са му във фирмата повече от 5г. и нямат никакво намерение да я напускат.
Обаче последните 3-ма ги знам и що за хора са ;) , обаче там се издигнаха :) Как ли ? Не ща и да ги питам! Мене с бъклица да ме калесват там няма да стъпя!

Евала бачо Стоиле,искаш да кажеш че там вървят само лизачите,които са 99.5%,заради които страдат истинските българи ли?

Причина за редакция: Нецензурни думи!

stoil nedev

Цитат на: ivopifeca - Петък, 16 Ноември, 2012, 20:20:12
Евала бачо Стоиле,искаш да кажеш че там вървят само лизачите,които са 99.5%,заради които страдат истинските българи ли?

Причина за редакция: Нецензурни думи!
Браво..... Умееш да четеш между редовете ;) Има и още нещо .... но по добре не го казвай на глас 8)
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

VALIO72

Защо не на глас,човек може да се изразява и с цензурни думи.Всяка теза изисква факти,другото е празни приказки.
От там идват повечето проблеми,вечер на сандъка сме номер едно,а на другия ден леле-мале.Примери-много.Ако,някой го интересува ,ще напиша.Но това което ме дразни е ,че колегите когато се оплакват от фирмата спестяват голяма част от истината.Не е нормално според мен да приемаш за даденост стоката,която возиш ;  аз карам 24 тона ще си взема малко;,продал гориво,пропуснал срока доставка,объркал пътя с 450 километра.Нормалното е да следват санкции.Само,че всичко това се забравя и се започва: Петко ме отряза ,Петко не дава пари,мошеници и така нататък.СТОП колеги погледнете в собствения си ,,двор,, и тогава  с определенията.Не става по друг начин.Знам,че има много измамни фирми , но аз говоря за тази конкретно.Приятен ден и успех на всички в тази неблагодарна ,но хубава професия. :)

DENINI

stoil nedev

Цитат на: VALIO72 - Събота, 17 Ноември, 2012, 07:24:22Защо не на глас,човек може да се изразява и с цензурни думи.Всяка теза изисква факти,другото е празни приказки.
 От там идват повечето проблеми,вечер на сандъка сме номер едно,а на другия ден леле-мале.Примери-много.Ако,някой го интересува ,ще напиша.Но това което ме дразни е ,че колегите когато се оплакват от фирмата спестяват голяма част от истината.Не е нормално според мен да приемаш за даденост стоката,която возиш ;  аз карам 24 тона ще си взема малко;,продал гориво,пропуснал срока доставка,объркал пътя с 450 километра.Нормалното е да следват санкции.Само,че всичко това се забравя и се започва: Петко ме отряза ,Петко не дава пари,мошеници и така нататък.СТОП колеги погледнете в собствения си ,,двор,, и тогава  с определенията.Не става по друг начин.Знам,че има много измамни фирми , но аз говоря за тази конкретно.Приятен ден и успех на всички в тази неблагодарна ,но хубава професия. :)

Ако си мислиш че може да ти мине номера с вечните оправдания , какъв крадец и некадърник е шофьора- пред мене не НЕ!!!
Написал съм ясно и точно каквото съм искал да изразя!!!
За това че фирмата е сред измамните , ами да така е...... заедно с АИТ с ПИМК или НиН.
Преди доста години при подобни хора като отидеш и те ти се подиграват, а пък и сега е така!!!
Оставиш си телефона обаче и познай , уж не си много подходящ  ??? пък почват да те терзаят посред нощите да тръгнеш на курс - рано сутринта или веднага . Как ще стане ? Ма нема начин !!!
Примери щи ти дам и хиляди , обаче няма смисъл.
Смятам че си ме разбрал , ако не си, просто не искаш. Нямам какво да напиша повече или да изразя както и да е. Казал съм го ясно - не отивам там , с бъклица на крака да ми дойдат!!!!! Няма за какво.
                       Иван Вазов

VALIO72

Не влизам в полемика с никого,просто изразявам лично мнение.Но има неща с които не съм съгласен.Колега не си поставям за цел да Ви налагам моето мнение,но да се сравнява Петко Ангелов с АИТ,НиН и ПИМК е меко казано наивно.Да се слагат всички колеги под един знаменател,най-малкото е некоректно.Нещо ми ,,бяга,, конкретиката,все пак съм склонен да вярвам на себе си ,а не на клишета ,които всички знаем.Колега Недев,мога да Ви уверя,че нямам за цел да създавам конфронтации в този чудесен форум
,а се опитвам да бъда полезен за хората,които черпят информация от тук.Безспорен факт е ,че във фирма ,,Петко Ангелов БГ,,
коректност=коректност.Засега работя там и изобщо нямам нам
ерение за промяна,защото това е една от малкото добри фирми.
Успех на всички колеги и приятен ден

DENINI

И според мен е от малкото добри фирми,но тук има недоволни крадци.И има защо да са недоволни.

stoil nedev

Цитат на: DENINI - Понеделник, 19 Ноември, 2012, 23:31:09
И според мен е от малкото добри фирми,но тук има недоволни крадци.И има защо да са недоволни.
Ееее паааа стооой. Имах си аз превозвач да каже лошо за председателя на на сдружението от който град е , хайде хайдеееййй ние трева не пасем. И за разлика от превозвачите честен труд не крадем!!!
Ха ха ха ха ха ха ха хааааахаааа , какво наивно сравнение , к-ви клишета бре , мой човек.
На брата на зетя на кръстника на другите от родата фирмите не знам си какви а на наш чорбаджи коректна и супер.
Смях , много и голям смях, ама нейсе той смехът е здраве ;D ;D ;D
Цитат на: VALIO72 - Понеделник, 19 Ноември, 2012, 06:10:14
Не влизам в полемика с никого,просто изразявам лично мнение.Но има неща с които не съм съгласен.Колега не си поставям за цел да Ви налагам моето мнение,но да се сравнява Петко Ангелов с АИТ,НиН и ПИМК е меко казано наивно.Да се слагат всички колеги под един знаменател,най-малкото е некоректно.Нещо ми ,,бяга,, конкретиката,все пак съм склонен да вярвам на себе си ,а не на клишета ,които всички знаем.Колега Недев,мога да Ви уверя,че нямам за цел да създавам конфронтации в този чудесен форум
,а се опитвам да бъда полезен за хората,които черпят информация от тук.Безспорен факт е ,че във фирма ,,Петко Ангелов БГ,,
коректност=коректност.Засега работя там и изобщо нямам нам
ерение за промяна,защото това е една от малкото добри фирми.
Успех на всички колеги и приятен ден
                       Иван Вазов

DENINI

Шоферчета,научете се на коректност!Тогава имайте изисквания.Добре,че сме ние да ви хрантутим,че иначе с тези "дипломи" дет ги нямате за къде сте?Пътя е ясен на гърба на данъкоплтеца на борсата.

stoil nedev

Цитат на: DENINI - Понеделник, 19 Ноември, 2012, 23:53:56
Шоферчета,научете се на коректност!Тогава имайте изисквания.Добре,че сме ние да ви хрантутим,че иначе с тези "дипломи" дет ги нямате за къде сте?Пътя е ясен на гърба на данъкоплтеца на борсата.
Тъкмо те харесах , тъкмо те одобрих ..... и хайде пак с превозвашкото с чорбаджийското ....с наглостта
.....уффффф уф . Няма ли светлина в края на тунела!?!?
                       Иван Вазов

stoil nedev

Иван Вазов