• Welcome to Форум на българските шофьори.

За таз година толкоЗ

Започната от Бриги Магнито, Събота, 03 Ноември, 2012, 18:05:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Бриги Магнито

ivopifeca

Дафа ,Волвото и Мерцедеса трябва да се пооправят,нещо им не достига,мое мнение ;)

ivopifeca

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

ivopifeca

Цитат на: loshdancho - Събота, 03 Ноември, 2012, 19:16:13
Трябва да станат такива :D

Некви класики ли показваш? :)Не,просто не трябва да пускат всека една концепция,която им е влезнала у главата веднага,същото беше и с 5-цата на БМВ,на Крис Бенгъл,сещате се...Ако им е сложно откъм дизайн,да се обърнат към италианците  >:(

loshdancho

Цитат.Ако им е сложно откъм дизайн,да се обърнат към италианците
Даа това е истината. Но не слушат, не слушат...
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

admin

А догодина да разширят малко кабините, че ми омръзна да се свивам като риба в консерва. Толкова ли не могат да измислят нещо за комфорта на водачите? Уж водачите били най-важното нещо в разработките, пък накрая същите ламарини.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

ivopifeca

Цитат на: admin - Събота, 03 Ноември, 2012, 19:34:54
А догодина да разширят малко кабините, че ми омръзна да се свивам като риба в консерва. Толкова ли не могат да измислят нещо за комфорта на водачите? Уж водачите били най-важното нещо в разработките, пък накрая същите ламарини.
Ти за коя марка говориш ,че се свиваш,или по принцип за всичките,ако не се лъжа караше Дафче,не ти ли е удобен,на мене ми беше връх отсекъде,а съм бая висок :)

rider777

Удобни за каране са само Ролс Ройс и Бентли,,,,е и S класата става,,,,, тва ДАФове, Скании и всекакви таквиз джелеза са направени да носят пари на собствениците си,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

admin

Цитат на: ivopifeca - Събота, 03 Ноември, 2012, 19:44:09
Ти за коя марка говориш ,че се свиваш,или по принцип за всичките,ако не се лъжа караше Дафче,не ти ли е удобен,на мене ми беше връх отсекъде,а съм бая висок :)

Дафчето не е никак лошо в сравнение с някои други марки. Но говоря по принцип за всички камиони. Виж, че самата концепция на кабината от години не е променяна.

ivopifeca

И волгата беше удобна,

Цитат на: admin - Събота, 03 Ноември, 2012, 19:53:25
Дафчето не е никак лошо в сравнение с някои други марки. Но говоря по принцип за всички камиони. Виж, че самата концепция на кабината от години не е променяна.
Има нещо верно, но не мога да се сетя, кво требва да се донаправи, според мен трябва да се дръпнат кабините още назад и да може да се ходи прав повече???А за Дафа - бие ги май всички останали откъм комфорт. То ти широко докато караш, то ти хубав кревата... и да, в сравнение със Скания е мноооого повече, откъм кабина ;)имахме такава...

ivopifeca

Поредни публикации!!!

admin

Според мен трябва да има място между седалките и леглото. Освен това повечето камиони не са с равен под, което допълнително разваля комфорта. И като казвам място, имам предвид място, където след работа можеш да седнеш нормално и да хапнеш. А не такива измислени масички, дето ги продават на Надлаг. То вярно, Дафа има изтегляща се масичка, ама дали е удобно да се храниш както си седнал на седалката?

Бриги Магнито

Мезонети търсим аз ей  ;),манете ги тез дългите.

maxi1999

Мислим,че всичко идва от ограниченията за дължина на композицията.
Кажете им,че идвам и водя ада след себе си.Уаят Ърп

ET VIT-93

Цитат на: admin - Събота, 03 Ноември, 2012, 20:10:50
Според мен трябва да има място между седалките и леглото. Освен това повечето камиони не са с равен под, което допълнително разваля комфорта. И като казвам място, имам предвид място, където след работа можеш да седнеш нормално и да хапнеш. А не такива измислени масички, дето ги продават на Надлаг. То вярно, Дафа има изтегляща се масичка, ама дали е удобно да се храниш както си седнал на седалката?
:o :o :o :o :oКак ще ядеш в кабината :o :o >:( ???.Сандъка,или масата,и отвън >:(Вариянти много,ама вътре де спиш да ручаш,немога да се съглася ??? :o.Нооооооооооо,всичко опира до генното инжинерство :) ;)

ET VIT-93