• Welcome to Форум на българските шофьори.

Какви обувки за зимата?

Започната от ivopifeca, Събота, 03 Ноември, 2012, 19:25:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Какво да си взема и откъде за у снега и дъжда,писна ми да са ми мокри краката,поне се ходя с маратонки,но макар и хубави-оригинални повечето пускат.Та мисълта ми е,некой,ако знае нещо хубаво и изгодно,и откъде да свирка,ако има и кубинки от старите пак.45 номер носим :)

ivopifeca

Станимир

Според мен,най издържат тези с бомбето.Две зими ходя със сухи крака,а и са удобни.

Станимир

ET VIT-93

Цитат на: ivopifeca - Събота, 03 Ноември, 2012, 19:25:45
Какво да си взема и откъде за у снега и дъжда,писна ми да са ми мокри краката,поне се ходя с маратонки,но макар и хубави-оригинални повечето пускат.Та мисълта ми е,некой,ако знае нещо хубаво и изгодно,и откъде да свирка,ако има и кубинки от старите пак.45 номер носим :)
:o :o :o :oМалии,защо неказваш бре ??? ::).Моя номер си :D,веднага като минаваш от тук спри да Ти дам 1-2 чифта дом.зделани свински цървули ;) 8).Аз цял живот с такива ходя ;).Вървят с бележка с инструктаж ;) :D ;D,за експлоатация ;D ;D

ivopifeca

Цитат на: ET VIT-93 - Събота, 03 Ноември, 2012, 19:43:19
    :o :o :o :oМалии,защо неказваш бре ??? ::).Моя номер си :D,веднага като минаваш от тук спри да Ти дам 1-2 чифта дом.зделани свински цървули ;) 8).Аз цял живот с такива ходя ;).Вървят с бележка с инструктаж ;) :D ;D.
Да остави ми един-два чифта от тия къде си ги носил най-много,ако може и пастета къде си го събирал между пръстите да го включиш,тури и найлоновите ти чорапи,ама да са с дупки ,да може да дишат и картофите...

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Rammbon

Цитат на: SEMPER - Събота, 03 Ноември, 2012, 20:49:50
Аз си взех тези за зимата - засега съм супер доволен

http://www.mirapodo.de/bugatti-stiefel-stiefeletten-1052207.html#color=schwarz
Колега, я поясни как се пазарува от този сайт. Обувките като твоите, но кафяви много ме кефят :)

admin

За съжаление към момента доставят само в Германия и планират скоро да започнат да доставят в Швейцария и Австрия. Иначе имаш избор между черен и кафяв цвят.

Zum heutigen Zeitpunkt liefern wir ausschließlich innerhalb Deutschlands! Mittel- und Langfristig ist es geplant, auch die Schweizer und Österreicher Schuhliebhaber mit tollen Schuhen zu versorgen.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

ИванТ

Аз използвам този портал за поръчката на дрехи и обувки, като доставките до България са напълно възможни и отнемат до 10 дни. А разнообразието е наистина внишително при запазване на добро ценово равнище. В този раздел са поместени и водоустойчивите обувки, като е необходимо само да сортирате цената по избран критерий.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

stoan

Добре е споделиш,че доставката до България е 20 паунда за пратка и за да излезе сметката е добре да се поръчва групово.

American

Важно за шофьора е да са му "дишащи" обувките, ако са непромокаеми ще ви се изпотяват краката. Има материи чорапи, от които се вмирисват краката, а други не. Затова подбирайте и чорапите.

Аз карам и лято и зима с такива, все-пак трябва да ритам постоянно гумите  ;D
smoking gun

SEMPER

Цитат на: Rammbon - Събота, 03 Ноември, 2012, 21:24:40
Колега, я поясни как се пазарува от този сайт. Обувките като твоите, но кафяви много ме кефят :)

Aз съм в Германия, от България си мисля че не става.

Иначе купуването на обувки по интернет от чужбина е малко рисково - все пак са обувки, винаги има риск да не паснат. Освен всичко винаги има риск да стане мармалад с USA и GB номерацията.
И после става супер проблемно и финансово неизгодно връщането им.

Аз лично преди да поръчам винаги пробвам на живо в някой магазин обувка от съответната марка, за да се ориентирам удобна ли ми е, и кой точно номер да поръчам. А в България примерно по магазините не съм виждал много марки, от сорта на Бугати,Занзибар и т.н., които са в средния ценови клас но са с топ качество.

А съвсем друга бира е факта, че отивайки в магазина в немско,може да уцелиш и някоя топ обувка намалена до символична цена. ;) А най много боли когато видиш такава ситуация, само че обувката не е твоя номер  ;D ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

rider777

Миналата седмица в Карефура на Лука имаше за 19€ уникални обувки Дънлоп нещо като тези на последната снимка отгоре,,,,, мислих, мислих па не си взех,,,сега ме е яд.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

bo4a

Цитат на: stoan - Неделя, 04 Ноември, 2012, 13:15:29
Добре е споделиш,че доставката до България е 20 паунда за пратка и за да излезе сметката е добре да се поръчва групово.

Доставката вече е 10 паунда.

kanonir

Е...какво стана ,да не сте си забравили сабото !!!!!
Човекът е човек,когато е на път-жената е жена ,когато е по гръб!!!

wial

http://www.oneteam.com.ua/ware/2672-v21006-trans-x

Втора зима съм тези маратонки няма проблем никакъв!

wial