• Welcome to Форум на българските шофьори.

Очила за нощно каране и мъгла

Започната от Trucker_Boy, Четвъртък, 07 Април, 2011, 14:00:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

Здравейте колеги , очилата за които става въпрос служат за предпазване от заслепяване през дългото нощно каране.
Могат да се използват и при шофиране в мъгла .Аз лично съм много доволен и съм си взел от човека 6 очила за нас и приятели.От опит мога да кажа , че много помагат защото светлините не успяват да ви заслепят и не се изморявате толкова , избягва се болката и сълзене.
Цената е сравнително евтина , като се има в на предвид , че едни такива струват около 100 лв в Скания България
За да се свържете с човека - 0888 454 231 Иван, гр. Плевен
линк към темата му с подробни описания и цени -
http://www.citroen-bg.net/forum/viewtopic.php?f=89&t=29845
Снимки как изглеждат :

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

stamenov1

Здравейте колеги.
Благодаря на колегата Trucker_Boy за добрите отзиви.
Ако мога да бъда полезен. Задайте своите въпроси.
ХОРА КАРАЙТЕ РАЗУМНО! УМНИЯТ ОТСТЪПВА !!!
ПРАВЕТЕ ДОБРО, ЗАЩОТО ЗЛОТО В СВЕТА И БЕЗ ТОВА Е МНОГО!!!

stamenov1

BoBy_BoY

Колеги, тези очила ще ме държат ли буден нощно време? :o

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: boby_yor - Понеделник, 25 Април, 2011, 19:31:11Колеги, тези очила ще ме държат ли буден нощно време? :o
:) :) :) Гаранция баце даже ,че си фешън буден  ;)

П.П.Са че ми дръпнат една лекция за вредните лъчи от светлините,които се филтрирали с масленно-горивно-въздушен -UV и бем ли ко къв филтър ;)
 и една корекцийка: мъгла или магла е по речниците ;)

BoBy_BoY

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Понеделник, 25 Април, 2011, 19:38:50
Цитат на: boby_yor - Понеделник, 25 Април, 2011, 19:31:11Колеги, тези очила ще ме държат ли буден нощно време? :o
:) :) :) Гаранция баце даже ,че си фешън буден  ;)

П.П.Са че ми дръпнат една лекция за вредните лъчи от светлините,които се филтрирали с масленно-горивно-въздушен -UV и бем ли ко къв филтър ;)
 и една корекцийка: мъгла или магла е по речниците ;)
Нема начин! Особено за вечер много е голямо облъчването-UV. Ще се мажим с крем, даже и по време на МГЛА! :D Може и тен да барнем!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:) :) :) :) еде ползвай фактор минимум 25
знаете,че съм си неграмотно,тъпо парче де да знам къв им филтъро ма гаранция имат питай и че скиваш

Trucker_Boy

Тези очила предпазват вашето зрение , не като имате 10-20 г шоферлък да имате торбички и да ползвате няколко вида очила.
Темата я направих за да се възползват повече хора от тях защото инвестицията наистина си струва , а вие баце го направихте на чат  ;D

www.sbps.eu

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Ей турбо форсирания ,че ми дадеш ли определение за чат ,че нещо не мога да са светна.Не знам дали си прочел ,но дори не спамим,а излагаме мнение по темата бре сладур ,верно по малко странен за теб и може би и други хора начин,но разбираем за нас

айде банвайте ме че немам нерви и де е скапания бутон за изтриване бем ли го

admin

Запазете хладнокръвие и всичко ще бъде наред. Засега не влизате в режим чат, но ако се случи, учтиво ще ви помоля да се преместите в чата.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: admin - Понеделник, 25 Април, 2011, 21:17:25Запазете хладнокръвие и всичко ще бъде наред. Засега не влизате в режим чат, но ако се случи, учтиво ще ви помоля да се преместите в чата.
Това не може да се получи технически,не може да се влиза в чата без да си влезнал във форума ,само да вметна да се знае

Trucker_Boy

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Понеделник, 25 Април, 2011, 20:52:04Ей турбо форсирания ,че ми дадеш ли определение за чат ,че нещо не мога да са светна.Не знам дали си прочел ,но дори не спамим,а излагаме мнение по темата бре сладур ,верно по малко странен за теб и може би и други хора начин,но разбираем за нас

Аз нямам проблем с теб , надявам се и ти да нямаш с мен.
А относно забележката която направих беше защото темата е за полезно нещо , а вие се бъзикате , не ви карам да си купувате от тях , но може да има хора които се нуждаят от тях.Според мен не е редно в полезна тема като тази да пишем за лусиони , кремове и други :D
Ако си останал с впечатление , че очилата съм ги пуснал защото печеля нещо не е вярно , направих я защото имам една мечта всички Българи да сме задружни и заедно а за да стане това трябва да си помагаме !
www.sbps.eu

BoBy_BoY

Цитат на: Trucker_Boy - Понеделник, 25 Април, 2011, 21:27:49
Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Понеделник, 25 Април, 2011, 20:52:04Ей турбо форсирания ,че ми дадеш ли определение за чат ,че нещо не мога да са светна.Не знам дали си прочел ,но дори не спамим,а излагаме мнение по темата бре сладур ,верно по малко странен за теб и може би и други хора начин,но разбираем за нас

А относно забележката която направих беше защото темата е за полезно нещо , а вие се бъзикате , не ви карам да си купувате от тях , но може да има хора които се нуждаят от тях.Според мен не е редно в полезна тема като тази да пишем за лусиони , кремове и други :D
Ако си останал с впечатление , че очилата съм ги пуснал защото печеля нещо не е вярно , направих я защото имам една мечта всички Българи да сме задружни и заедно а за да стане това трябва да си помагаме !

Тракерчоо, къде си скивал цайси за по5-10Е по Европа? Прах ,,Ариел" за 10Е/10кг, масло за колата евтино можеш да намериш, ама цайси,..! Вземи едни и отиди на оптиката, дай им ги после чакай какъв резултат ще ти дадат! Тука ми искаха 70Е и при това от най-евтините, разбираш ли? ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Баце сори ако съм ти засегнал темичката това от мое име ,защото казваш ВИЕ което е множественно число,но на това къв ти е кяра имаш или нямаш пък най-малко ме тресе ,но това дали ще се посмея на нещо айде молим те не ми казвай кога да се случва па ако трее ,че го преживеем и това,че съм възпрепятствал всички българи да са задружни.Аз съм си егоистче и кога си се смеем можем и сам,но ако че требва ми казвате и на кое да се смеем и на кое не,ще ти кажа баце първо това с мене няма как да се случи,второ става още по- смешно сигур има и шесто ма.....

Trucker_Boy

Цитат на: boby_yor - Понеделник, 25 Април, 2011, 21:35:14
Цитат на: Trucker_Boy - Понеделник, 25 Април, 2011, 21:27:49

Тракерчоо, къде си скивал цайси за по5-10Е по Европа? Прах ,,Ариел" за 10Е/10кг, масло за колата евтино можеш да намериш, ама цайси,..! Вземи едни и отиди на оптиката, дай им ги после чакай какъв резултат ще ти дадат! Тука ми искаха 70Е и при това от най-евтините, разбираш ли? ;)

А защо смяташ , че най-скъпото е най-качествено ?
www.sbps.eu

stamenov1

Колегите, които си поръчаха, доволни ли са от очилата?

stamenov1