• Welcome to Форум на българските шофьори.

Петко Ангелов БГ ЕООД

Започната от VALIO72, Сряда, 14 Ноември, 2012, 13:22:45

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

комбайнер

Колеги, на мене хич не ми харесва да сортираме фирмите на бели и черни, или сиви, или раирани.
Най-добре е всички фирми да са бели. И си мисля, че даже могат да станат ослепително бели, а останалите няма да са черни или някакви други, а фалирали.
И е просто.
Ако работим с предплата. За работодателя няма да  е лесно. Затова може и компромиси да се направят. Предплатата да е за време например.........
И защо не?
Ако фирмата е платежоспособна няма да се затрудни финансово, а "топката" ще е спокойна.
И още, няма никъде на стоковия пазар такова нещо-при цена на стоката пр. 20 лв, плащаш и после да отмъкнеш от магазина стока за още 10-20 лв.
При нас се получава точно това. Защото трябва да даваш повече и повече, срещу началната цена. И не само труд, а и здраве.
Е... само си мисля и .... мечтая....

комбайнер

Dido73

Гледам, че никои не е писал по тази тема скоро но искам да ви кажа , че тази фирма е същата като ПИМК даже на един и същи се отчитат и двамата, не слушаите тези дето ги хвалят на тях се плаща за това, знам това, че работя в една от двете фирми и затова съм тук да търся нова работа, че там просто не става

Dido73

blajiv

Гарантирам ти, че не е същата, като ПИМК! В ПИМК е по-добре!

Dilyan_Zagorchev

ЕШК,каза че имало назначени девойки от влашко

Boroman21

Цитат на: harpiata - Събота, 09 Август, 2014, 05:06:46
ЕШК,каза че имало назначени девойки от влашко

Девойки , верно ли ? Ще стане интересен калабалък ;D

Dilyan_Zagorchev

Да,ЕШК че на една от паузите му е имало камион на г-н Ангелов и като повечето нашенци потърсил шофьора и се оказала девойка.Вярно ще бъде интересно,щото според думите му била хубавица :)

mejdunarodniprevozi

Сигурно е била колежката Ива от Стара Загора готина мацка на около 34 35 години разведена много точна и доста добре шофира.  :)

Dilyan_Zagorchev

Колега,говорим за влашки девойки ;)

gorskiq

Колежката Ива я видех. Не е лоша, колегата намаза ските. Караме на 2-ка моя колега имам предвид, макар че от него нищо не става - визирам случай от КАСЕЛ ГЕРМАНИЯ около края на септемри 2014 г.

Причина за редакция: Изключително неграмотно писане!

tipo

здравейте колеги,актуални заплати в фирмата за момента:три месеца вътрешно 1500евро на месец,800евро аванс на месец,остатъка до една седмица след като се прибереш.за сега съм нямал проблеми относно заплащането

майн рид

Колега извинявай за вапроса .АМА . с тези 800тин евра на месец ще трябва да взема ЖЕНАТИ И ДЕЦАТА с мене. Шото иначе требва да карат на ФОТОСИНТЕЗА.
Ама и да са със мен за ТЕЗИ кинти ? Е поне ще мажат грес на Ляба и ще пият нафта вместо :ФРЕШ"

П П Абре ора вии бъзикате ли се що ли.???
Не позволяваи на магаретата да ви четат
конскоо

БАЙ ПЕНИ

които работи,взема пари които не може,пише.....

ivopifeca

Цитат на: БАЙ ПЕНИ - Понеделник, 03 Август, 2015, 14:58:40
А така бай Гньо ли си,бай пепи ли си...кажи им бре ;D

admin

Цитат на: БАЙ ПЕНИ - Понеделник, 03 Август, 2015, 14:58:40

"които" не може да пише, кара камион.....
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

LightOff

... а какво е ако можеш да пишеш и караш камион!?  :D

LightOff