• Welcome to Форум на българските шофьори.

Петко Ангелов БГ ЕООД

Започната от VALIO72, Сряда, 14 Ноември, 2012, 13:22:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

VALIO72

Здравейте колеги.Мисля,че необходимо повече активност в този раздел
за ''белите фирми'' Искам да споделя моето мнение за ПЕТКО АНГЕЛОВ БГ ЕООД.Работя там от близо две години и нямам никакви сероозни забележки.Ще посоча накратко някои примери с мисълта да съм полезен на колегите които си търсят работа. Нови и добре подържани камиони,подсигурен си с всякакви карти и машинки за зареждане и магистрали,можеш да разчиноташ на сервиз и база в Барселона и ,ако се наложи асистенция в Европа.Професионална работа от страна на диспонентите и ако се наложи адекватна реакция от страна на ръководния персонал.Като цяло караш спокойно и нямаш притеснения за техника,пари и гориво.Заплащането зависи от дестинацията и срока на работа,определени са ставки,които са минимални,ако има повече километри-бонус,но при по-малко километри не се пада под този минимум.Цифрите които ще спомена са за еденична езда , вътрешно 3 месеца Испаниа-германия 1600 евро,ремаркета на ОМСАН кара се 3 месеца Италия-франция1400евро,ремаркета МАРС,неопределен срок около 30-40 дена 1300 евро на месец правите курсове са много различни и парите са за всеки конкретно.Относно авансите за дестинациите които са по 3 месеца се полагат по 500 евро на всяко 20 то число за МАРС 200 евро на всеки 20 дена.Мога да споделя,че след прибиране и даване на отчета парите са в картата до 5 дни без измислени глоби и безумни удръжки за гориво.И накрая колеги не се притесняваите да пишите за ''добрите'' фирми,защото вярвам,че не са малко.Ако някои има повече въпроси да попита. :D

VALIO72

milen-mitev

Всичко ми е ясно само едно не мога да разбера.Колегата казва че имат машинки за навсякъде с пари не плащат никъде .Всички разходи отиват директно в офиса им от гориво от толл колетите.Какви отчети правите нали не плащате нищо в кеш.

milen-mitev

VALIO72

Колега може и аз да не съм бил точен,но отчет винаги има.Той не е само за разходи платени в брой.Има си пътен лист,място на зареждане,тонаж,километри за смяната,маршрут и др.Неизбежно е и някои дребни плащания да се извършват в брой.Това всичко се описва в отчета и се разглежда след прибиране заедно с разпечатките от картите и толовете.Важното е,че не отнема много време.Пример-събота вечер в гаража в сряда в банката,без удръжки и глоби.Успех. :)

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: milen-mitev - Петък, 16 Ноември, 2012, 11:49:29
Всичко ми е ясно само едно не мога да разбера.Колегата казва че имат машинки за навсякъде с пари не плащат никъде .Всички разходи отиват директно в офиса им от гориво от толл колетите.Какви отчети правите нали не плащате нищо в кеш.

Преди и аз работех в такава фирма. Машинка за Франция, Германия. Австрия беше "вързана" с Де Ка Ве, карта. И си имаше нормален отчет, гориво, фериботи, винетки. Само тези машинки за таксуване, няма как да знаеш винаги колко е.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

actros

Искам да кажа на всички колеги, че това което се пише като плащане не е верно,като отидохме в съответната фирма, господин Петко се изхвърли пред всички ни че тои дава най-големи заплати, само че се оказа точно обратното. Заплащането е ако Петко е на дамар дава,ако не, духаш супата. Другият начин е ако имаш километри, плаща на ден,ако нямаш километри плаща на километри,а като започвахме уговорката от него беше 11цента на единичка ,7 цента на двойка. В обявата му пише 1600 евро на месец,така че не му вярвайте и не си губете времето да се разкарвате. ГОСПОДИН ПЕТКО Е ЕДИН МАЗЕН ДЕБЕЛ КОРБАНДЖИЯ. Ние получихме за 20 дена и 10000 километра 550 евро, а трябваше да са по 700 според уговорката,даже като започвахме Петко се изхвърляше че никои от шофьорите няма да го остави под 900-1000 евро на месец. ПРИКАЗКИ ГОЛЕМИ И НАКРАЯ НИЩО НАВСЯКЪДЕ ЕДИН ДОЛ . Затова не му вярвайте. Докато напускахме още 10 шофьора напускаха. Вие си правете сметката.

tipo

За сега нямам проблеми,най-голямата ми удръжка е 68 евроцента за телефон. Карам двойка и заплащането е 30 евро на ден на калпак. Осигуровките се поемат изцяло от фирмата. Работил съм в ПИМК и тук определено е по-добре. :)

spa67

Работиш,за по малко от 1000е.,и това е повод,за хвалба,ужас просто не ми се мислиии,заради такива колеги положението няма да се оправи.Аз за това вече слезнах,от камиона.Нищо лично към колегата

chefolini

....двойка и във извънземна фирма да работиш няма да изкарваш пари...а ако се случва някъде,ще е за сметка на здравето!
   Карал съм двойка (бърз курс) точно 20 дена и никога няма да повторя..ако ще небето да се разтвори!!

stoil nedev

Цитат на: tipo - Петък, 08 Март, 2013, 09:49:18
За сега нямам проблеми,най-голямата ми удръжка е 68 евроцента за телефон. Карам двойка и заплащането е 30 евро на ден на калпак.
???  Лелееиии , леле........ жива да не бях , жива да не бях амЪ на ....жива съм .
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

камионджията

Какви изисквания искат да станеш част от тази фирма ?
Най-силно поробен е този, който се мисли за свободен!

Rammbon

http://www.petkoangelov.bg
Утре звъниш по телефона и разбираш :)

hunter_75

сега само остава да се появи и някой да обясни и PIMK каква готина фирма е  ;D

stoil nedev

Цитат на: камионджията - Сряда, 17 Юли, 2013, 23:24:17
Какви изисквания искат да станеш част от тази фирма ?
Изисквания големи и невероятни!!!
Като ги покриеш всичките и си представиш документите бай ти ПеткУ решава че няма да те вземе щото има мноооооого много други желаещи ;) Това се случи наскоро с мой познат който беше заведен за работа във въпросната фирма при това от шофьор който работи там откъде 1-2 години.
Та ако ти се пие една студена вода, или  искаш да глътнеш такава да се поудавиш ДАВАААЙ ......
Дигай прашуляк по пътищата вместо да си седиш в къщи.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

p_tanev

;D  xaxaxa прав си колега по големи измамнците от тез няколко фирми приближени една до друга няма!!ПАЗЕТЕ СЕ КОЛЕГИ

петко

Извинявайте колеги и из работа вътрешно и заплатите се дават на края на месеца какви са тия три месеца само на аванс. Ако имате семейство то с какво ще живее тези три месеца

петко