• Welcome to Форум на българските шофьори.

Усмивки

Започната от bo4a, Петък, 08 Април, 2011, 22:57:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bo4a

Може ли, да се предоставят на съфорумците повече усмивки, които да поставят в мненията си?

bo4a

Trucker_Boy

Добра тема , поздравления .Според мен също са малко ако админа добави нови и интересни ще е по-добре според мен  ;)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

к100

Цитат на: bo4a - Петък, 08 Април, 2011, 22:57:38Може ли, да се предоставят на съфорумците повече усмивки, които да поставят в мненията си?

Чакаме отговор...

admin

Всеки може да смени в профила си емотиконките, които желае да се показват. Показал съм на картинката как става.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

к100

Цитат на: admin - Петък, 15 Април, 2011, 21:45:55
Всеки може да смени в профила си емотиконките, които желае да се показват. Показал съм на картинката как става.

admin

Никак не е трудно. Даже добавих още 2 комплекта усмивки. :)

admin

А по въпроса с усмивките искам да помоля всички да бъдат по-внимателни в използването им. Смехът е здраве, но някак стоят много детски публикации, нашарени с една купчина емотикони.

Mandor

Из нета е пълно. Актуален пример:
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

!.!.!

Цитат на: Mandor - Петък, 13 Януари, 2012, 17:45:09Из нета е пълно. Актуален пример:

Много яка . Браво + 1 :)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

http://smajliki.ru/ Ето сайта- теглете си каквито ви харесват (много яки има ) :) http://smajliki.ru/smilie-152937639.html

Бриги Магнито

Бриги Магнито

!.!.!

Бриги Магнито

VOLVO 480

Цитат на: Mandor - Петък, 13 Януари, 2012, 17:45:09
Из нета е пълно. Актуален пример:

Тоя снегорин на Бат Бойко го прати да чисти БГ пътищата той без туй неможе да хване всички снежинки във въздуха! ;D ;D ;D ;D

VOLVO 480