• Welcome to Форум на българските шофьори.

2012.11.15

Започната от admin, Сряда, 14 Ноември, 2012, 23:35:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 14 Ноември, 2012, 23:13:29
Пич, за мен, а вярвам и за останалите нормални хора изкараните пари са тези, които са влезнали в картата ми, а не нетната заплата. Къде прочете навла, проценти? Знам, че обичаш да си фантазираш, ма аз обичам да четем ко точно се драска! А на тва денини "мисълта" му тече на пресекулки /абсолютно нормално явление за тези среди/ и се получава някаква купчина от несвързани думи в които, дори си намерил някакво "значение"...

Редакция: нетната да се чете брутната

Това "Пич" ще те помоля да не го използваш по никакъв повод като обръщение към мен, а и към останалите потребители тук. Ако не си забелязал, повечето работодатели в транспортния бизнес в България предпочитат да плащат процент от навлото. Пък и като прочетеш 120 от 1000 очевидно става дума за някакво процентно съотношение. Освен това ще те помоля да не изразяваш излишни предположения какво обичам да си фантазирам и какво не обичам. И накрая, онова, което ти влиза в картата абсолютно не ме интересува.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Roshko

Цитат на: admin - Сряда, 14 Ноември, 2012, 23:35:44
Това "Пич" ще те помоля да не го използваш по никакъв повод като обръщение към мен, а и към останалите потребители тук.

Моляаааааааааааааааааа ???  :o

Ма ти предтекст да ме банеш ли си търсиш или кво? Я по-полека моля те!

Roshko

DENINI

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 14 Ноември, 2012, 23:37:52
Моляаааааааааааааааааа ???  :o

Ма ти предтекст да ме банеш ли си търсиш или кво? Я по-полека моля те!

Направо те е порнал ;D

Roshko

Цитат на: DENINI - Сряда, 14 Ноември, 2012, 23:50:11
Направо те е порнал ;D

Май отговора на въпроса ми към теб те стресна и реши да се измъкнеш по възможно най-глупавия и недостоен начин!?
С такива увеселителни актьори е пълно на българската транспортна сцена, не можеш да ме впечатлиш!

Roshko

Цитат на: admin - Сряда, 14 Ноември, 2012, 23:35:44
Това "Пич" ще те помоля да не го използваш по никакъв повод като обръщение към мен, а и към останалите потребители тук.

Освен това ще те помоля да не изразяваш излишни предположения какво обичам да си фантазирам и какво не обичам.

И накрая, онова, което ти влиза в картата абсолютно не ме интересува.

Шока от първата в този пост, но не въобще, неадекватна изцепка, ме спря да изчета и останалите нелепи опити за цензура... Но какво пък, на теб ти е навик да четеш по диагонал.
"Пич" и "баце" са изрази или обръщения с популярност в пъти по-голяма от всички останали взети заедно и повдигнати на квадрат. Не виждам какво би провокирало в теб подобна реакция, освен мания за власт и личностно противоборство с непочтени похвати.
Това необосновано, изкуствено повдигане на акциите няма да доведе до печалби!

Кой ти дава право да се опитваш да модерираш моето мнение, предположение, наблюдение, волеизявление или накратко - слово, чиято свобода е защитена от Конституцията?

И накрая, изопачаването на детайл, който не е ползван като стойност, а като помощно средство за илюстриране, говори с какво тесногръдие и малодушие е подходено в ситуацията...

Бриги Магнито

Малииииииииииии густо майна го давате тука.
Да обърнем ли фнимание на едно обръщениице дет се ползва из Гоуемо село се чудим,аре нема.

;)

Роска как е женски род на пич,че трябва се обърнем към една девойка. ;)

stoil nedev

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Четвъртък, 15 Ноември, 2012, 01:48:05
Шока от първата в този пост, но не въобще, неадекватна изцепка, ме спря да изчета и останалите нелепи опити за цензура... Но какво пък, на теб ти е навик да четеш по диагонал.
"Пич" и "баце" са изрази или обръщения с популярност в пъти по-голяма от всички останали взети заедно и повдигнати на квадрат. Не виждам какво би провокирало в теб подобна реакция, освен мания за власт и личностно противоборство с непочтени похвати.
Това необосновано, изкуствено повдигане на акциите няма да доведе до печалби!

Кой ти дава право да се опитваш да модерираш моето мнение, предположение, наблюдение, волеизявление или накратко - слово, чиято свобода е защитена от Конституцията?

И накрая, изопачаването на детайл, който не е ползван като стойност, а като помощно средство за илюстриране, говори с какво тесногръдие и малодушие е подходено в ситуацията...
Давай Росене, давай .....само така !!! От снощи четем тука с баце Спас кефим се и ти стискаме палци :)
Това е нашия човек- си викаме - Нашият пичага!!! ;)
Цитат на: DENINI - Сряда, 14 Ноември, 2012, 23:50:11
Направо те е порнал ;D
Хей превозвачо, много рано си лягаш ти бе..... май бързо се изчерпваш :D
Тъкмо щях да те предлагам за ......първи сайтаджийски драскач сред превозвачите а после щях да искам и приза "прима форумна нинджа" и ти  се мъгляса из нет-пространството.
Що така ? Слаби нерви .....психика .....или нещо друго.
Цитат на: Бриги Бичкията - Четвъртък, 15 Ноември, 2012, 06:58:57

Роска как е женски род на пич,че трябва се обърнем към една девойка. ;)
Що питаш ве ..... ти не знаеш ли как е ...... в женски род е ......кака. :)

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Бриги Магнито

Цитат на: stoil nedev - Четвъртък, 15 Ноември, 2012, 10:12:01

Що така ? Слаби нерви .....психика .....или нещо друго.Що питаш ве ..... ти не знаеш ли как е ...... в женски род е ......кака. :)
Верно бре,е оно бъбреци требе ,ма навреме.

Roshko

Уеуе ма къ съм запалил снощи на три цилиндъра, още чукат клапани а се обажда и биелен лагер...  ;D :D ;D
Треаше да бъдем по снизходителен към безсилието и словесната импотентност...

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Четвъртък, 15 Ноември, 2012, 23:58:26
Уеуе ма къ съм запалил снощи на три цилиндъра, още чукат клапани а се обажда и биелен лагер...  ;D :D ;D
Треаше да бъдем по снизходителен към безсилието и словесната импотентност...

Следващият път въобще няма да бъда снизходителен към безсилието ти и към словесната ти импотентност.

Roshko

Олелеее... малко по-подробно и разбираемо, ако обичате, все пак сте админ, каквото и да означава този прякор!  ::)

Lorinser

Рошко блудкавите ти словестни игри няма да ти помогнат да останеш и в този форум.Ще те изритат както и отатък.Мери си приказките, не си толкова велик, колкото се мислиш.Конституцията ти дава право на свободно слово, а не на простотии и цинизми мъдрецо.

Roshko

Цитат на: В.Димитров - Петък, 16 Ноември, 2012, 20:49:58
Рошко блудкавите ти словестни игри няма да ти помогнат да останеш и в този форум.Ще те изритат както и отатък.Мери си приказките, не си толкова велик, колкото се мислиш.Конституцията ти дава право на свободно слово, а не на простотии и цинизми мъдрецо.

Ооо, младежо! Благодаря ти, че ми даде наклон! Теб не са ли те учили, ако някъде си мерят презрамките, да не си вреш гащичките? Би ли споменал някакъв пример за "цинизми" и "простотии", та поне лекинко да ти натежи думичката, че доста крехичка ми се чини!?
Ти, или някои други, да не си мислите, че влизам във форума на шофьорите и в блога на "admin", за да галя нечие его? Влизам заради дузината мислещи и участващи потребители в проблематиката засягаща професията и живота ни като цяло! Инак имам и други интереси, бъди сигурен!
От къде ти хрумна, че се мисля за велик? Поради щото пиша това, което мисля и то среща доволно одобрение ли? Ми опитай и ти, не боли! Или ти е по-лесно да си удобен?

Ти, от малък на хенгер покрай баща ти, гвоздеи забиваш, пък не те зимат, защо ли...? Това беше само разсъждение на глас, не провокирам комплекси!!! Просто се реванширам. Да не кажеш, че не съм ти отвърнал на добронамереността и забелязал творчеството...

Казваш ще ме изритат!? Ма понеже те натиска отвътре защо няма такива симптоми и реши да се предложиш сам ли? Ма ти нали не мислиш, че ще се свра в един ъгъл и ще се разтекат едни секрети като ме изритат, м? Замисли се, ако можеш, дали с тема реализирала повече от 17 хиляди прегледа, "конкурираща" се с такива "смях...", "поздрав...", "снимки..." ако съм помогнал на един човек, дали не е повече от колкото ти, за да съм застрашен от такава "злокоба", каквато вещаеш ти!?

Бих те посъветвал да си позволяваш да даваш наклони, акъли, или там каквито и да ги наречеш подобни напъни, ПРЕДИМНО след като зад гърба си имаш някаква история, по старо му име, нещо което би спомогнало да те легитимира в опитите да блеснеш...

Виж, благодаря ти също, че ми припомни доброто старо време, когато църкаха разни мишки по "словесТните ми игри"!!! Днес имам много приятели и съмишленици и рядко ми се случва... ;)

Lorinser

Ако може да ми посочиш кои са дузината мислещи участващи потребители в проблематиката засягаща професията и живота ни като цяло, и кои сме останалите, които не мислим, а галим нечие его? Факт е, че се мислиш за велик, след като смяташ само твоето гениално мнение за миродавно.И ако по-предния ти пост с подигравката към Админа беше в мой форум, отдавна да беше пътник.Май не си се научил, че всичко в живота си има правила, и ако не влезеш в тая рамка си аут.
Относно личната нападка, с цитиран мой пост и стремежа ти да си избиеш комплексите - не ти се сърдя.
И още нещо - Аз наклони не давам, ти си човека дето го прави, но не можеш даже да се усетиш, че го правиш.

Roshko

Ако беше, ама не беше, а и да беше, щеше...  ;D :D ;D
Бих ти отговорил на лично, но за кой ли път ме обвиняваш в нещо без да го цитираш!?  ???
Какво да си губя времето с поредния човек де само "пише" без да чете и зад думите му пропаст... Дано пораснеш не само на години!  ::)

И само да вметна, ЧЕ въпросния "вулгаризъм" ли беше защото "админ", дори не сметна необходимо да обоснове изцепката си, даде 300 резултата в търсачката на този блог. Значи на триста и първия път реши точно с мен да се заяде. Ми ОК бре! Това също ме прави специален...!  :D :D :D

Roshko