• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся си шофьор

Започната от dand79, Петък, 16 Ноември, 2012, 21:17:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

abator

KL63, два поста имаш във форума и двата са дразнещи. Явно за това си се регистрирал. Все пак да ти кажа моето мнение по въпроса. Транспорта е екипен бизнес. Когато има синхрон между собственик, диспечер и шофьор, нещата вървят. Когато собствениците са некадърни да съставят добър екип, тогава нещата не вървят и всеки започва да дърпа чергата към себе си.
Успех!

abator

ivopifeca

Цитат на: KL63 - Четвъртък, 17 Януари, 2013, 18:22:29
A защо шоферчето като си взима редовно парите трябва да краде от колектива /фирмата/ още ................ били ми отговорил другарю шофьор.
Както си поставил,въпроса,човек би си помислил,че говориш за определен шофьор,другарю началник.

ivopifeca

Roshko

Цитат на: ivopifeca - Четвъртък, 17 Януари, 2013, 18:48:19
Както си поставил,въпроса,човек би си помислил,че говориш за определен шофьор,другарю началник.

С висше образованние - висшист, със средно - среднист, а с начално - началник...  :D  ;D :D

KL63

Бъди по учтив , защото се съмнявам дали ти въобще имаш образование :D

rider777

По-умен, по-глупав, по-гладен, по-учтив ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

driver1

Цитат на: KL63 - Събота, 19 Януари, 2013, 16:49:55

образУванията ли ще си мерим ся? :)

Roshko

Цитат на: KL63 - Събота, 19 Януари, 2013, 16:49:55

Нормално е да се съмняваш, няма начин как да разбереш...  :D :D :D

Красимир Тодоров

KL63, ти си от тоя набор, ако съдя по ник-а ти, от който бизнесмени не стават. Още си обременен от соца. Ако греша за годините ти - извинявай.
Не коментирай образованието на шофьора, ще се учудуш колко висшисти карат камион за да си хранят семействата. А че се случва накой път шофьор да остави камиона си гол като за боядисване - замисли се какво го е накарало.
Стига сте съдили на едро. Един крал - всички крадат... Щото по тая логика един шеф е гад - всички шефове са гадове.

LightOff

... тука да не би да се карате!?  :D   Аз лично имам не един и двама познати, които завършиха университета и си работят т.нар черна работа. Аман от шефове с ниско его, които на всяка цена искат да покажат ума и знанията си заради някакви комплекси! За протокола, никога не ми се е налагало да натяквам на някой, вижте ме аз съм висшист! Често се случва дори да не посочвам в биографията си, това последното! От всички колеги, които завършихме, някъде 80 - 100 целия курс, от тях лично се познавах с 20 - на, и никой от тях не е работил и ден по специалността си, включително и аз! Наскоро бях записал курс за С+Е и на курса се запознах с още един кандидат - шофьор, който е с висше!

.... иначе професията си е като всяка друга... има  плюсове и минуси.

scaniavolvo

И при мен е така и аз завърших висше,в групата бяхме 30 човека,само 2-ма работят по специалността за по 300лв.заплатка

Roshko

Да не се окаже, че шофьорите с висше сме повече от шефчетата с такова!?  ::) :o ::)

JoroBoro

Ми на там вървят нещата май  ;D ;D ;D

SEMPER

Хайде и аз да се запиша тогава с две висши , едното само семестриално съм го завършил, ама ако случайно шефчетата вземат превес, мога да се дипломирам набързо. ;D ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

American

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Вторник, 22 Януари, 2013, 14:10:59
Да не се окаже, че шофьорите с висше сме повече от шефчетата с такова!?  ::) :o ::)

Всички знаем колко струва вишето в БГ > 0
smoking gun

Roshko

Цитат на: American - Вторник, 22 Януари, 2013, 18:24:37
Всички знаем колко струва вишето в БГ > 0

Аз не знам, би ли споделил!? По мое време инфлацията летеше и един семестър струваше ~ 100 долара, следващия ~ 15. Ако запиша една магистратура дъл ще ми дигнат заплатката?  ::)

Roshko