• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся си шофьор

Започната от dand79, Петък, 16 Ноември, 2012, 21:17:24

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

dand79

Доиде време да се разделя с единият си шофьор, и да поемем по различни пътища. Та по темата: търся - кадърен шофьор, мераклия да изкарва добри пари, работи се Германия-Италия, заплащане: 0,12ЕВР/КМ + Държавните в БГ. Малко инфо: имам три камьона аз си карам единия, работиме както се подразбра в ЕС и ми трябва човек с желание за работа (не нарушаваме регламент 561)!!!

тел: 0888 990244 Даниел Попов

dand79

ivopifeca

Цитат на: dand79 - Петък, 16 Ноември, 2012, 21:17:24
Доиде време да се разделя с единият си шофьор, и да поемем по различни пътища. Та по темата: търся - кадърен шофьор, мераклия да изкарва добри пари, работи се Германия-Италия, заплащане: 0,12ЕВР/КМ + Държавните в БГ. Малко инфо: имам три камьона аз си карам единия, работиме както се подразбра в ЕС и ми трябва човек с желание за работа (не нарушаваме регламент 561)!!!

Я си го покарай малко сам,и ни кажи как е,за да прецениме ::)

ivopifeca

!.!.!

Не е лошо да споделиш : от къде си, какви са камионите,след колко време плащаш и подобни интересни нещица от сорта- ще е полезно за всички. :)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

admin

Я кажи по какви маршрути се минава от Германия за Италия, че миналата година я карах тази релация и ми беше омръзнало да карам по баирите.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Lorinser

Аз имам желание да започна, но нямам опит(пътувал съм само 1 месец сам Испания-Англия).Живея в Испания в момента.

dand79

Цитат на: ivopifeca - Петък, 16 Ноември, 2012, 21:19:58
Я си го покарай малко сам,и ни кажи как е,за да прецениме ::)

Карам си го вече има няма осем години!!! ;)

dand79

Цитат на: admin - Петък, 16 Ноември, 2012, 21:24:32
Я кажи по какви маршрути се минава от Германия за Италия, че миналата година я карах тази релация и ми беше омръзнало да карам по баирите.

Куфщеин-Инсбрук-Бренер

dand79

Цитат на: !.!.! - Петък, 16 Ноември, 2012, 21:21:05
Не е лошо да споделиш : от къде си, какви са камионите,след колко време плащаш и подобни интересни нещица от сорта- ще е полезно за всички. :)

От София съм имам гараж в кв. Кривина, камиона е бордови прицеп, плаща се в БГ след отчет. Работи се 2-3-4 месеца кои колко желае, прибира се и отива с камиона!!!

admin

Цитат на: dand79 - Събота, 17 Ноември, 2012, 17:40:20
Куфщеин-Инсбрук-Бренер

Това е хубаво. А някакви други подробности ще споделиш ли по отношение на камиона и работата?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

dand79

Цитат на: admin - Събота, 17 Ноември, 2012, 18:05:00Това е хубаво. А някакви други подробности ще споделиш ли по отношение на камиона и работата?
Какво конкретно те интересува?

!.!.!

Цитат на: dand79 - Събота, 17 Ноември, 2012, 18:01:19
От София съм имам гараж в кв. Кривина, камиона е бордови прицеп, плаща се в БГ след отчет. Работи се 2-3-4 месеца кои колко желае, прибира се и отива с камиона!!!
Много ми е интересна тази схема на плащане- дали ще ти е удобно да ми отговориш - през времето докато шофьора прави курсовете вътрешно в Европа с какво ще преживява? Уточнявам се за питането и цитирам " плаща се в БГ след отчет. Работи се 2-3-4 месеца кои колко желае, прибира се и отива с камиона!!!" . И още нещо, че е бордови прицеп разбрахме , а модела на камиона какъв е и колко е поддържан  до сега??? Благодаря предварително за отговора.

dand79

Цитат на: !.!.! - Събота, 17 Ноември, 2012, 18:11:07

Много ми е интересна тази схема на плащане- дали ще ти е удобно да ми отговориш - през времето докато шофьора прави курсовете вътрешно в Европа с какво ще преживява? Уточнявам се за питането и цитирам " плаща се в БГ след отчет. Работи се 2-3-4 месеца кои колко желае, прибира се и отива с камиона!!!" . И още нещо, че е бордови прицеп разбрахме , а модела на камиона какъв е и колко е поддържан  до сега??? Благодаря предварително за отговора.
Няма проблеми за авансово плащане - това са допълнителни оговорки (един иска цялата сума на куп, други всеки месец ......) Камиона е Ивеко Стралис Е3 и в момента е на линия, за техническо състояние може та говори факта, че минава 2-3пъти на седмица през контролите в Тирол, които е карал тук знае за какво иде реч!!!

rider777

Камиона има няма 8 годинки май  ;) Чисто нов,,,,, а това с плащането след 2-3-4 месеца си е нали се сещате  ;)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

dand79

Цитат на: rider777 - Събота, 17 Ноември, 2012, 18:22:59
Камиона има няма 8 годинки май  ;) Чисто нов,,,,, а това с плащането след 2-3-4 месеца си е нали се сещате  ;)
Да камиона не е първа младост, а за плащането ..... та нали техниката ми е в твоита ръце. 2-3-4 месеца е париода за работа тук минимум два - максимум четири месеца, прибира се с камиона за обслужване теглисе чертата взел-дал и се изчиства останалото. Работи се задължително на договор!!!

!.!.!

Цитат на: dand79 - Събота, 17 Ноември, 2012, 18:10:20
Какво конкретно те итересува?

Чистотата вътре в кабината, гумите, спирачките, светлините, евентуалните течове? Ако се случи авария какво следва? Товарите от "душманските " ли са? Чака ли се много за следващ товар? И каквото друго се сетиш - допълни :) Ако не ти е проблем метни няколко снимки на композицията отвън и отвътре (най-вече).

!.!.!