• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся си шофьор

Започната от dand79, Петък, 16 Ноември, 2012, 21:17:24

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Roshko

Ако позволите и от мен едно въпросче. Колко камиона има фирмата?

Roshko

dand79

Цитат на: !.!.! - Събота, 17 Ноември, 2012, 18:48:55Чистотата вътре в кабината, гумите, спирачките, светлините, евентуалните течове? Ако се случи авария какво следва? Товарите от "душманските " ли са? Чака ли се много за следващ товар? И каквото друго се сетиш - допълни :) Ако не ти е проблем метни няколко снимки на композицията отвън и отвътре (най-вече).

Кабината е прана в БГ септември месец кара се бос!!! Гуми на 80%, светлини - основни фарове ксенонови останалите стандартни, течове няма - все пак се кара Европа, ремонти в сервизи на Ивеко, товарите до 24т - има и по 500кг и по 24т, средно се правят около 13 000км, снимки отвън... може да го видиш на аватара, а от вътре нямам, не го карам аз та да снимам и да сложа нови снимки.

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Събота, 17 Ноември, 2012, 19:02:25Ако позволите и от мен едно въпросче. Колко камиона има фирмата?

Три, и трите са тук, а аз си карам единия.

dand79

popi6ka

Цитат на: !.!.! - Събота, 17 Ноември, 2012, 18:48:55
Чистотата вътре в кабината, гумите, спирачките, светлините, евентуалните течове? Ако се случи авария какво следва? Товарите от "душманските " ли са? Чака ли се много за следващ товар? И каквото друго се сетиш - допълни :) Ако не ти е проблем метни няколко снимки на композицията отвън и отвътре (най-вече).
Да,да,и на мен взе да ми става интересно...

DENINI

Колега какво име се връзваш да пращаш снимки.Продават вече евро 6-ци за 200 000лв.Да плащат и да имат претенции

Roshko

Цитат на: DENINI - Неделя, 18 Ноември, 2012, 01:40:14
Колега какво име се връзваш да пращаш снимки.Продават вече евро 6-ци за 200 000лв.Да плащат и да имат претенции

Ще дойде и това време, да сме живи и здрави, ще се виждаме по паркингите... Хубаво е да имаме снимки да знаем кой кой е. :)

DENINI

Хубаво да знаете,ама човека предлага работа а разни тарикати искат да го клатят още преди да ги е назначил.Какъв бил камиона имал ли ароматизатори. ;D

Roshko

Цитат на: DENINI - Неделя, 18 Ноември, 2012, 01:49:56
Хубаво да знаете,ама човека предлага работа а разни тарикати искат да го клатят още преди да ги е назначил.Какъв бил камиона имал ли ароматизатори. ;D

Ми при тази наклатена до безобразие обстановка в бранша и такива антики... Нищо не казвам за камиончето! Ако си е мое ще си го карам с кеф, пък ако ще на дунапрени да са седалките и волана на метал. Нищо нередно не виждам във въпросите и отговорите.

DENINI

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 18 Ноември, 2012, 01:56:10
Ми при тази наклатена до безобразие обстановка в бранша и такива антики... Нищо не казвам за камиончето! Ако си е мое ще си го карам с кеф, пък ако ще на дунапрени да са седалките и волана на метал. Нищо нередно не виждам във въпросите и отговорите.
Наклатена ама искате още да я клатите.5 000 евро на месец и на камион ЕВРО6-ца.Такива да ходят да карат в космоса!

ivopifeca

Цитат на: DENINI - Неделя, 18 Ноември, 2012, 02:02:36
Наклатена ама искате още да я клатите.5 000 евро на месец и на камион ЕВРО6-ца.Такива да ходят да карат в космоса!
Ти от некъф благ и добър и красив работодател,ще се докараш до строг съдист,недей така тъкмо всички почнаха да дерзаят за твойта фирма....Какъв космос ???Кви мейдузвездни войни ???

driver1

Винаги ме е удивлявало самочувствието на българските транспортни дребосъци. :) :) :)

DENINI

Мен пък винаги ме е одивлявало невероятното умение на Ганьо да му даваш топъл мек хляб,а той в ламтежа си за повече да се самопрецаква.После сяда да плаче,че го наритали,не му плащали.Ганьовска История.

exon

Колеги,човека е дал инфо за работата колкото 10 обяви в джобса или спедитора,а вие още го чепкате.Гледам още никой не е попитал дали ароматизатора е с дъх на жасмин или на лилия,че той кара само камиони с аромат на минзухарчета в кабината :o

driver70

Цитат на: DENINI - Неделя, 18 Ноември, 2012, 11:17:41
Мен пък винаги ме е одивлявало невероятното умение на Ганьо да му даваш топъл мек хляб,а той в ламтежа си за повече да се самопрецаква.После сяда да плаче,че го наритали,не му плащали.Ганьовска История.
Ще спамнем ама.Значи топлия лебец досега не съм го виждал,колкото до ламтежа, кое е ламтеж,да искаш машината да бъде обслужена или и това не трябва да искаме.Ламтеж ама от страна на работодатели,камиона без гуми,без винетка,без спирачки.Не казвам,че и ВИЕ сте така,но все пак питам ,кой ламти повече? :-\

admin

Много пъти съм се чудил как транспортните фирми например в Германия оцеляват, купувайки Евро-6 камиони и плащайки по над 2000 евро заплати при навла, сходни с навлата, получавани и от български превозвачи? Като участник в транспортния бранш би ли могъл да анализираш ситуацията и да ми помогнеш да се ориентирам?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

loshdancho

Цитат на: exon - Неделя, 18 Ноември, 2012, 11:25:22
Колеги,човека е дал инфо за работата колкото 10 обяви в джобса или спедитора,а вие още го чепкате.Гледам още никой не е попитал дали ароматизатора е с дъх на жасмин или на лилия,че той кара само камиони с аромат на минзухарчета в кабината :o

Човека е възпитан и дори е колега, не си е надвил над масрафа, за това говори  и дава обяснения. Интересно ми е до кога ще издържи да в отговаря на тъпите въпроси.
Мда, до когато му се обади някой от не питащите за амортизатори.... и тогава ще спре да пише, което май вече се случва...
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.