• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся си шофьор

Започната от dand79, Петък, 16 Ноември, 2012, 21:17:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Ич нямам идея какви са нормалните навла, но в старата ми фирма няколко пъти съм виждал документи по въпроса та скивах, че Памплона - Барселона се вози за 900€ товара е около 2-3 тона само.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

imter

Колега Denini,би ли споделил къде се намира гаража на фирмата ти в Пловдив?

imter

rider777

;D ;D ;D ;D ;D ;D Денини, че ме скинеш от смех бре,,,, няколко колеги от форума са ми идвали на гости у нас,,,,, необитаема е тва де си носиш на раменете  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

DENINI

Цитат на: imter - Неделя, 18 Ноември, 2012, 21:49:54
Колега Denini,би ли споделил къде се намира гаража на фирмата ти в Пловдив?
Важно ли ти е да знаеш?

Цитат на: rider777 - Неделя, 18 Ноември, 2012, 21:51:40
;D ;D ;D ;D ;D ;D Денини, че ме скинеш от смех бре,,,, няколко колеги от форума са ми идвали на гости у нас,,,,, необитаема е тва де си носиш на раменете  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Теб те знаем баби,прабаби,прарабаби с положение и от СОФИЯ(много ти е важно),а Ти?Къде си ти?

DENINI

Поредни публикации!!!

driver1

Цитат на: В.Димитров - Неделя, 18 Ноември, 2012, 21:43:49
Е, не съм чак толкова навътре в нещата и не знам какво точно включват тези 1100 евро, но сумата по навлото и комисионната е точна.Мисълта ми беше, че Българските превозвачи не са на равни начала с Испанските си колеги, и заради това може би плащат по-малко.Далеч съм от мисълта за някакви смешни заплати, но е нормално да плащат малко по-малко на работниците си.Поне аз мисля така.

Отново сме на изходната точка. Всъщност - не! Наистина българските превозвачи не са на равни начала с местните, но с обратен знак на смисъла, който влагаш ти. Аз не съм чул българска транспортна фирма да е дошла в Испания и да е регистрирала камионите си с испанска регистрация, да е извадила испански лиценз, да плаща испански осигуровки и данъци и да е назначила испанци за шофьори. Докато обратния случай се среща все по-често. Защо ли?...

Lorinser

Да затова си прав, ами не знам оплакваше се колегата, който споменах по-горе, че му дават кофти курсове, удръжки и т.н.

Roshko

Цитат на: В.Димитров - Неделя, 18 Ноември, 2012, 21:57:06
Да затова си прав, ами не знам оплакваше се колегата, който споменах по-горе, че му дават кофти курсове, удръжки и т.н.

Ма "колегата" е станал вече чорбаджия, как ще го разпознаеш ако не се оплаква и как ще оправдае по-слабото си заплащане.
Ей, мислете малко, молим Ви! Ако ви трудно, четете ко ви драска Драйвъро! ;)

imter

Цитат на: DENINI - Неделя, 18 Ноември, 2012, 21:52:49
Важно ли ти е да знаеш?
Важно от гледна точка на това,все пак да се знае повече за фирмата,за да бъде коректна информацията :).Но ако е тайна,няма проблем.

DENINI

Колеги истината е,че се опитват да те цакат отвсякъде.Предлагат ми днес курс Карлово-Атина за 1100 Евро.Е, как да го взема?За 1600 му пращам камион.

Lorinser

Ами условия на пазарна икономика.Капацитет имат големите фирми, които могат да си позволят да карат и на загуба с цел запазване на пазара.Във всяка една сфера е така.

driver1

Цитат на: DENINI - Неделя, 18 Ноември, 2012, 22:05:04
Колеги истината е,че се опитват да те цакат отвсякъде.Предлагат ми днес курс Карлово-Атина за 1100 Евро.Е, как да го взема?За 1600 му пращам камион.

Пазарна икономика, колега - ти си го отказал, друг ще го вземе. Познай за чия сметка ще избие разликата...

abator

Това с карането на загуба, не му ли се викаше дъмпинг?

rider777

;D ;D ;D ;D Аз съм в камиона като куче,,,,,, не го взимаш този курс до Атина за 1100€ и готово.

imter

Denini,явно е тайна,и не искаш да отговориш ;),но все пак това си е твое право :).Според мен,когато предлагаш работа и си правиш самореклама,е редно освен телефон,да дадеш и адрес,офис или гараж на фирмата,не го приемай,като заяждане,а като съвет ;).

imter