• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся си шофьор

Започната от dand79, Петък, 16 Ноември, 2012, 21:17:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dimich87

Цитат на: rider777 - Понеделник, 19 Ноември, 2012, 00:43:26Независимо с колко камиона си Рос , всеки един от тях носи достатъчно печалба, но лакомията им голема на сите и все ревът, че видиш ли били на загуба,,,,падам от смех с такива,,,ама никой не иска да си продава камионите и още купуват,,,,
Колега, бегаи и ти да купиш камион като толкова много се печели. До колкото се хвалиш разполагаш с доста финанси и можеш да си го позволиш. Стига си работил за тези които ги плюеш. Като купиш камион и почнеш да си го караш, тогава имаш право да ги плюеш.

dimich87

rider777

Точно това ще направя Димич,,,и никога не съм твърдял, че разполагам с много финанси,,,,,, парите никога не стигат,,,много добре го знаеш.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

loshdancho

Малиии ти ще си от най-лошите чорбаджии....
Хем знаеш, хем ще искаш ...
При теб пари няма да се изкарат....
Или се приготви да бъдеш краден и да си затваряш поне малко очите.....Щото иначе не става, не можеш само ти да взимаш , трябва и от теб да взимат, както ти си взимал от твоите...
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

rider777

Лошия, сметам ако си купя камион да си го карам сам,,,,  единственото, което ме е спирало да мина от другата страна на барикада е страхът да не се зомбирам като 99% от шефчетата в България, имам други идеали и борбата ми е да се промени Светът в който живеем.

American

Реве шофьора та се къса че камиона му заключен на 65 mph, а видиш ли в Юта спийд-лимита бил 80.
След две години си купува негов и почва да кара с 62, а когато духа насрещен вятър спира и почива цял ден  ;D
smoking gun

Уди кълвача

Цитат на: rider777 - Вторник, 20 Ноември, 2012, 15:40:41
Лошия, сметам ако си купя камион да си го карам сам,,,,  единственото, което ме е спирало да мина от другата страна на барикада е страхът да не се зомбирам като 99% от шефчетата в България, имам други идеали и борбата ми е да се промени Светът в който живеем.

Е как така да се зомбираш, нали разсъждаваш по правилния начин, кое ще те накара да си промениш начина на мислене?

rider777

Уди, имам трима приятеля с камиони, единият си има само един и си го кара,,,, още не се е зомбирал и си цъкаме СМСи по 20 в денонощието ама другите двама станаха шефове, единия е с 3 камиона другия с 7 и с тях вече само за пари можеш да си говориш. Страхувам се, че колкото и правилно да ти е мисленето когато си надвиеш на масрафа се променяш.

Roshko

Цитат на: rider777 - Вторник, 20 Ноември, 2012, 18:20:02
Уди, имам трима приятеля с камиони, единият си има само един и си го кара,,,, още не се е зомбирал и си цъкаме СМСи по 20 в денонощието ама другите двама станаха шефове, единия е с 3 камиона другия с 7 и с тях вече само за пари можеш да си говориш. Страхувам се, че колкото и правилно да ти е мисленето когато си надвиеш на масрафа се променяш.

Що ми се е сторило, че ги обвиняваш за това си зомбиране. Или препоръката ти е никой да не става шефче, да си караме само нашите си камиони. Нещо не мога да вденем философията. Ако можеш да споделиш по-подробно ще съм много благодарен, че на и мен погледа ми в таз посока...  ::)

rider777

Рос, не съм казал да не си купуваме камиони, просто трябва да не забравяме откъде сме тръгнали, когато камионите станат повече от 5-6.

Roshko

Цитат на: rider777 - Вторник, 20 Ноември, 2012, 20:12:32
Рос, не съм казал да не си купуваме камиони, просто трябва да не забравяме откъде сме тръгнали, когато камионите станат повече от 5-6.

Да си призная от последните ти няколко поста нищо не мога да разбера...
Да не си помислиш, че се заяждам, ама... теза след теза всички взаимно изключващи се една от друга.
Ще ставам, ама няма да ставам щото... Те всичките мекерета, ама то нормално. Няма как да не станеш мекере, щото парата сладка. Ама може да не станеш мекере, ако ненам си кво си...

rider777

Цитат,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,    .

Обичаш запетайките. Ама това мнение ли е?!

qunco

:) Здравейте rider777...
Нямам желание да се заяждам или да влизам в словесна полемика ... Собственик съм на два камиона и с ръка на сърцето мога да кажа ,че едва свързвам двата края ... и за да съм честен и обективен веднага споделям ,че единия е лизингов ... но пък за да не си мислите глупости -2001 година евро 3 :) :)И така при простата аритметика за печалбата от 4-5 000 евро на месец аз съм готов да се спазарим на някаква цена и да ти ги прехвърля за да богатееш ... аз не мога ...може би съм некадърен или знам ли ... по мои сметки сметки в момента един шофьор е точно като ортак с тази разлика ,че за мен остават всички разходи който като се замислиш не са никак малко .....  аааа и да не пропусна - и разхода на гориво е за моя сметка ... според някои е нормално да е 44 на 100 ... това е братле ... с тези навла ... така е ...  лек и безавариен на всички

Roshko

Цитат на: qunco - Четвъртък, 22 Ноември, 2012, 18:27:41
:) Здравейте rider777...
в момента един шофьор е точно като ортак...

Господин qunco, бихте ли споделили защо използвате "като"? Имам чувството, че с Вас можем да сторим една коректна дискусия по темата, която поставихте току що.

papi

instruktora

Здравейте и от мен докато четох и мислех май тука малко хора си търсят работа повечето само разтягат локума и си трепят свободното време в писане на глупости а не по поставения въпрос човека отговори достатъчно добре къде и как се работи и как се плаща кво още да каже не се сещам ако има желаещи нека му пишат лек и безавариен път на всеки

instruktora