• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся си шофьор

Започната от dand79, Петък, 16 Ноември, 2012, 21:17:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Roshko

Цитат на: instruktora - Четвъртък, 29 Ноември, 2012, 17:07:56
Здравейте и от мен докато четох и мислех май тука малко хора си търсят работа повечето само разтягат локума и си трепят свободното време в писане на глупости а не по поставения въпрос човека отговори достатъчно добре къде и как се работи и как се плаща кво още да каже не се сещам ако има желаещи нека му пишат лек и безавариен път на всеки

Оти се хАби толку? В такива случаи само едно "ъП!" стига!  ;)

Roshko

dand79

Може ли и аз да кажа нещо!!!
Влезам рядко понеже имам само немски нет.
Фирмата ни се намира в София, кв. Кривина, ул. Искър 53Б (това е за тия дето съм прмивал мозъци по телефона), дал съм си мобилния понеже не съм в България.
Трябва ми шофиор за след нова година.
Прибирам се след 20ти Декември и ще се радвам да се видя лично с всеки пожелал да работи при нас.
От всичко прочетено до момента ме хвърлихте в доста дълбоки размисли за психиката и нагласата на българският шофиор!!!
Благодаря ви за мненията и коментарите по темата!!!

dand79

DENINI

Те разчитат още на лафа "И Сталин не се е справил с шофьорите",но са се пообъркали.

driver1

Цитат на: DENINI - Събота, 01 Декември, 2012, 22:58:48
Те разчитат още на лафа "И Сталин не се е справил с шофьорите",но са се пообъркали.

Аман от самоуверени дребосъци в транспорта, но със самочувствие на Бец.

DENINI

Цитат на: driver1 - Събота, 01 Декември, 2012, 23:17:32
   Аман от самоуверени дребосъци в транспорта, но със самочувствие на Бец.
Щом си маемник нищо друго не ти остава освен да роптаеш.Ходи работи за Бец,ама си киртак и те не щат,а? ;D

driver1

Цитат на: DENINI - Събота, 01 Декември, 2012, 23:20:25
Щом си маемник нищо друго не ти остава освен да роптаеш.Ходи работи за Бец,ама си киртак и те не щат,а? ;D

Кой ти каза, че роптая? Къде го прочете? В живота си не съм и помислял да отида в Бец, защото там винаги е било пълно с корупция и нахални селяндури. Аз съм си намерил мястото и не се оплаквам. Трудно ми е, да, но пък знам, че си струва и не работя за перекенде, което да кара скъп джип и да реве, че бизнеса загива. Шефа ми даже кара по-стара кола от мен, а моята е купена от магазин. Но плаща на датата със всички салтанати.

DENINI

Ами колега аз си плащам също навреме.Шофьора си получава парите на момента,аз моите някой път ги чакам и по 2 месеца.За мен е важно да има разбиране между работник и работодател.

Dido

Цитат на: DENINI - Събота, 01 Декември, 2012, 22:58:48
Кой са "ТЕ" и кой сте вие?
Цитат на: DENINI - Събота, 01 Декември, 2012, 23:20:25
Тук леко се засили.
Цитат на: DENINI - Събота, 01 Декември, 2012, 23:35:13
Ами колега аз си плащам също навреме.Шофьора си получава парите на момента,аз моите някой път ги чакам и по 2 месеца.За мен е важно да има разбиране между работник и работодател.
Тук вече сме колеги.
Не е важно какъв камион караш,важното е да е с осем цилиндъра и да е Шведски

driver1

Dido, тия толкова не са наясно със себе си, че просто нямам думи. Как да повярваш на хора, които менят позицията си толкова често? Та те и в бизнесотношенията си са същите.

loshdancho

Цитат на: DENINI - Събота, 01 Декември, 2012, 23:35:13
Ами разбира се, че трябва да се плати веднага.
Аз съм подписал договор за работник, не за ортак -на загубите.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Dido

Цитат на: driver1 - Събота, 01 Декември, 2012, 23:53:33
   Dido, тия толкова не са наясно със себе си, че просто нямам думи. Как да повярваш на хора, които менят позицията си толкова често? Та те и в бизнесотношенията си са същите.
Много на сериозно се е взел господина бизнесмен,но ме съмнява че бърка оборота с печалбата.
Не е важно какъв камион караш,важното е да е с осем цилиндъра и да е Шведски

ahil_73

Цитат на: Dido - Събота, 01 Декември, 2012, 23:48:48
Кой са "ТЕ" и кой сте вие?Тук леко се засили.Тук вече сме колеги.
Даа този денчо ми бие на отрочето на румяна хинкова..кю 7 и т. н . пък покажи се, ако не е така , представи се , ние не се крием за разлика от теб.Умишлено пиша с малки букви .Това са малки хора за мен и не заслужават повече.

KL63

Проблема е ,че работника винаги прави сметка колко взима работодателя, и ако му се види ,че е много започва да иска повече пари.Това важи най вече за шофьорите.Те винаги смятат ,че не получават достатачно пари и затова наваксват с кражби.

KrOcky

Цитат на: KL63 - Четвъртък, 17 Януари, 2013, 15:54:50
Проблема е ,че работника винаги прави сметка колко взима работодателя, и ако му се види ,че е много започва да иска повече пари.

Ми това си е нещо напълно естествено, при повишаване на печалбата всички в колектива/фирмата/ трябва да получават повече. Или викаш шоферчето не е от колектива/фирмата/, а някъв сополяк, който само хаби гуми и нафта?  :-\
КльоНбаджия

KL63

A защо шоферчето като си взима редовно парите трябва да краде от колектива /фирмата/ още ................ били ми отговорил другарю шофьор.

KL63