• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся си шофьор

Започната от dand79, Петък, 16 Ноември, 2012, 21:17:24

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

imter

Колега Американец,нещо не мога да те разбера,кое по-точно в българското образование е 0?Аз също съм с висше,но за съжаление,такава специалност,която без"връзки" не можеш да практикуваш >:(.

imter

SEMPER

Цитат на: American - Вторник, 22 Януари, 2013, 18:24:37
Всички знаем колко струва вишето в БГ > 0

Струва точно толкова на колкото те оценят след като го завършиш, а не колко си го плащал докато го учиш.

Моето струва към нула лева тук.

Не само защото не знам терминологията на немски и не мога да пиша правилно.

Но и заради факта, че тук се ползват технологии които само сме ги чували че съществуват когато сме учили.

Учебника по ДВГ в средата на 90 те завършваше с изречението - Съществуват и инжекционни системи за впъскване на горивото.

Но пък познавам хора, които много успешно са се реализирали с БГ образование тук.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

M.Traykov

Аз пък не мисля,че с 2 висши трябва да работиш за 400лв.Некък си не е справедливо.Пък макар и по специалността.Познавам 2ма човека в това положение и никак не им е хубаво.
В БГ без връзки си никой и никой за нищо не те бръсне.Може да си най-големи професионалист в областта си нема ли кой да те подбутне нестава.Лично съм се убедил.

ET VIT-93

Цитат на: SEMPER - Вторник, 22 Януари, 2013, 18:21:15
Хайде и аз да се запиша тогава с две висши , едното само семестриално съм го завършил, ама ако случайно шефчетата вземат превес, мога да се дипломирам набързо. ;D ;D
:oЛеле,леле,чак сега ми светва,откъде толкова мекота в занаята ??? :o ;D.По-пътя,и паркингите пълно,и все недоумявах как аджиба камион кара,а го гледа страшно,като Витски камък що нема ръб ;D.И,каките не го влечат :o ???.ДАА,значи от вишето че е ;) ;D

матадора

Цитат на: ET VIT-93 - Вторник, 22 Януари, 2013, 19:22:41
                                                                                                  :oЛеле,леле,чак сега ми светва,откъде толкова мекота в занаята ??? :o ;D.По-пътя,и паркингите пълно,и все недоумявах как аджиба камион кара,а го гледа страшно,като Витски камък що нема ръб ;D.И,каките не го влечат :o ???.ДАА,значи от вишето че е ;) ;D
Тука нещо се изказа неподготвен,май...
Аз също съм от висшистите,и тези ти думи ме обиждат,пич!
Ако съдбата ти обърне гръб...бъди търпелив,изчакай я да се наведе!

ET VIT-93

Цитат на: матадора - Вторник, 22 Януари, 2013, 19:44:07
Тука нещо се изказа неподготвен,май...
Аз също съм от висшистите,и тези ти думи ме обиждат,пич!
???От какво се обиждаш именно :o ?.Ще излезнеш много докачлив ;D.Практиката го показва,а не екрана тук.Няма ги вече старите кримки, които ни научиха.Сега с обици,сабо да клопа,като подкован кон на калдъръмена чершия :D.Я,мъцни твоето с косми ли е,или без :o,защото сам установил,че има голямо значение шъ знаиш ;D

KrOcky

Е кво па и ти сега, метросексуален тираджия си е класика от секъде. Нумбер оне  ;D ;D ;D
КльоНбаджия

матадора

Цитат на: ET VIT-93 - Вторник, 22 Януари, 2013, 20:43:22
                                                                                           ???От какво се обиждаш именно :o ?.Ще излезнеш много докачлив ;D.Практиката го показва,а не екрана тук.Няма ги вече старите кримки, които ни научиха.Сега с обици,сабо да клопа,като подкован кон на калдъръмена чершия :D.Я,мъцни твоето с косми ли е,или без :o,защото сам установил,че има голямо значение шъ знаиш ;D
А ти как разбра,че тия със сабото са висшисти?Познавам двама,които са с трудно изкарано средно образование,но имат сабо.Сабо аз лично не съм имал никога,ма това едва ли ти върши работа.Нейсе,пий една бира,мир да има.
П.П.Категория С имам още от техникума,годината е 1978...минал съм през много ситуации на пътя.

ET VIT-93

:o
П.П.Категория С имам още от техникума,годината е 1978...минал съм през много ситуации на пътя. ???                                                                                                                                                                                                                Според годината мисля,че трябва ракията да Ти е,по-блага от всичко друго :o ;D.А не да се вълнуваш от МПС-та :D ;).Ако,имаш дерт със салатката бих те подкрепил ;) ;D

scaniavolvo

Цитат на: ET VIT-93 - Вторник, 22 Януари, 2013, 19:22:41:oЛеле,леле,чак сега ми светва,откъде толкова мекота в занаята ??? :o ;D.По-пътя,и паркингите пълно,и все недоумявах как аджиба камион кара,а го гледа страшно,като Витски камък що нема ръб ;D.И,каките не го влечат :o ???.ДАА,значи от вишето че е ;) ;D
Значи по твоята логика,за да караме камион всички трябва да сме като тебе,така ли?

American

Цитат на: imter - Вторник, 22 Януари, 2013, 18:41:16
Колега Американец,нещо не мога да те разбера,кое по-точно в българското образование е 0?
Еми последната издънка с митничарските дипломи. Ти кажи колко срува образованието, за ман не струва и пет лева.
smoking gun

scaniavolvo

Еми за мен не струва 5 лева,а доста повече,защото вложих доста труд да го изкарам,който си го купува е лесно,на мен не ми беше лесно,но поне излязох със доста добри знания,макар ,че ще си останат само за мен...ама България.А шофьор не станах просто,ей така защото няма какво друго-това си ми беше детска мечта.

Люси

Образованието не струва само поради една причина,младите умни хора нямат развитие в нашата мила родина!!!
А аз учих само защото по мое време беше модерно да се учи и заради.....колежките!!!! ;)

матадора

Цитат на: Люси - Сряда, 23 Януари, 2013, 18:05:16
Образованието не струва само поради една причина,младите умни хора нямат развитие в нашата мила родина!!!
А аз учих само защото по мое време беше модерно да се учи и заради.....колежките!!!! ;)
Без да се обиждат колегите със средно образование,но самият процес на редовно обучение във висшето училище ти дава много по-глобален мироглед от този,който си имал преди това.Изключвам специфичните познания по специалността...
П.П.А кой е мека китка си е изцяло негов проблем,или по-скоро начин на живот.Личното пространство на всеки индивид свършва там,където започва личното пространство на другия.
Оспамихме темата на колегата.
Наздраве!

KrOcky

Цитат на: матадора - Сряда, 23 Януари, 2013, 19:54:07
Без да се обиждат колегите със средно образование,но самият процес на редовно обучение във висшето училище ти дава много по-глобален мироглед от този,който си имал преди това.

Изобщо, ама изобщо не съм съгласен. Глобалния мироглед, на първо място идва от семейството и средата, после от теб самия, какви дадености и интереси имаш, и до къде ще ги развиеш, тези две неща са пряко свързани с така наречения мироглед. Аз имах в университета колеги, които каквито влезнаха, такива си излезнаха, тотални имбецили. Така, че стига с тва виШо и хилядите ползи от него.  ;)
КльоНбаджия

KrOcky

КльоНбаджия