• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся си шофьор

Започната от dand79, Петък, 16 Ноември, 2012, 21:17:24

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Освен другите ми комплекси от таз тема получих комплекс и за малоценност.

А ако мое автора на темата,а бодне горе едно допитване(анкета) кой с кво образование е и кой ква китка е и да се приключва,от са обаче почвам се смислям за преоткриване на Глобалниио ми мироглед.

Честно обаче да ви каем и ми се плаче и ми се реве,ма четем,тъй че пишете пишете не ни жалете ,така е кат не сме учили.

Бриги Магнито

rilipili

Покаpай си сам и не си плащай 3-4 мес. Лек път!

rilipili

rider777

Глобалният си мироглед го изковах във Вилхелм Пик, ако има набори 69 аз бях в А2 курс,,,, викаха ми "Пропагандата" и "Анархията" ,,,, затова Велинов ме прати да служа в строителни войски и вместо да ми извади очите ми изписа веждите  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D    Тук май няма никой дето е учил 4 години за пуста Ц категория ,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

KL63

Имам предложение!!!  Шофьорите висшисти да регистрират транспортна фирма и да станат шевчета. Да наемат за шофьорчета шофьорите среднисти , и да изградят един задружен и сплотен колектив. Успех.......... ;D

Mandor

Аз също завърших Вилхелм Пик, макар и малко по-късно. А категориите си ги карах самостоятелно.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

kanchev59

А какво ще кажете за нас дето го завършихме В.Пик през далечната,но прекрасна 1978г ?
Живота е обидно кратък- днеска те има а утре те няма, затова живей кратко, но луксозно!

KrOcky

Някой го изкарахме Пик/Хенри Форд/, като следдипломна квалификация.  :D
КльоНбаджия

kanchev59

Ами сигурно и по тази причина ние имаме повече километри на задна отколкото някой от пишещите тук на предна скорост. ;) ;) ;)
Живота е обидно кратък- днеска те има а утре те няма, затова живей кратко, но луксозно!

KrOcky

КльоНбаджия

Люси

Цитат на: KL63 - Четвъртък, 24 Януари, 2013, 08:14:03
Имам предложение!!!  Шофьорите висшисти да регистрират транспортна фирма и да станат шевчета. Да наемат за шофьорчета шофьорите среднисти , и да изградят един задружен и сплотен колектив. Успех.......... ;D
Извинявам се гос'ин началник,шеВчета трудна работа да станем!!!

KrOcky

Те повечето диспоненти са завършили текстилния, та от там са им останали шевовете.........
КльоНбаджия

rider777

Горе на Кръста срещу японския има един техникум по шеф и кройка,,,,, сигурно от там излизат шефовете  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

KL63

Не се присмивайте на допуснатата  техническа грешка ,а си помислете за това как да направите сплотена и задружна фирма от висшисти и среднисти. ;)

driver1

Цитат на: KL63 - Четвъртък, 24 Януари, 2013, 15:16:09
Не се присмивайте на допуснатата  техническа грешка ,а си помислете за това как да направите сплотена и задружна фирма от висшисти и среднисти. ;)

А ний с трето отделение ко да прайми?

Люси

Цитат на: KL63 - Четвъртък, 24 Януари, 2013, 15:16:09
Не се присмивайте на допуснатата  техническа грешка
Гос'ин Началник,това не е техническа а правописна грешка!!! ;)

Люси