• Welcome to Форум на българските шофьори.

Получих бан

Започната от ivopifeca, Неделя, 18 Ноември, 2012, 12:18:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Неможах да разбера защо имах бан ???

ivopifeca

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: ivopifeca - Неделя, 18 Ноември, 2012, 12:18:31
Не можах да разбера защо имах бан???

Както стана ясно, на мен ми е трудно да разбера с една дума. Думата "бан", означава забрана, обикновено да публикуваш, не се забелязва да си спирал. За Форума ли става на въпрос или си получил някакъв семеен "бан"?
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

ivopifeca

За форума,че съм употребил думата олигофрен,това забранена дума ли е?

Бриги Магнито

Цитат на: ivopifeca - Неделя, 18 Ноември, 2012, 12:46:12
И идея си немам,но пробвай да я изписваш като олиго май френд ,определено няма да стават грешки,некогиш и мен ме баносваха ама поне си го нараних един ко си требва.

Апропо развалиха ни лафа оная вечер с тоя банан.Тц тц ,човек няма с кой да си зашомоли вече.

ivopifeca

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 18 Ноември, 2012, 13:05:25
И идея си немам,но пробвай да я изписваш като олиго май френд ,определено няма да стават грешки,некогиш и мен ме баносваха ама поне си го нараних един ко си требва.

Апропо развалиха ни лафа оная вечер с тоя банан.Тц тц ,човек няма с кой да си зашомоли вече.
Е да,прекаснаха ни дискусията,поне с по два лафа веднага се досещаме за кво и кой иде реч ;)

Бриги Магнито

Цитат на: ivopifeca - Неделя, 18 Ноември, 2012, 13:16:10
Е да,прекаснаха ни дискусията,поне с по два лафа веднага се досещаме за кво и кой иде реч ;)
Разясни де,са стаам и не мое да сгреем .
Лафа си беше добър,ко кат думите бяха кът.

!na

Медицински термин е, но знаеш, зависи в какъв контекст го използваш  ;)
(пфф, пак съм изпуснала купона - дайте линк да се просветя)
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

ivopifeca

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 18 Ноември, 2012, 13:20:50
Разясни де,са стаам и не мое да сгреем .
Лафа си беше добър,ко кат думите бяха кът.
Май така беше,думите беха малко....друже ;)

Бриги Магнито

Цитат на: ivopifeca - Неделя, 18 Ноември, 2012, 13:39:03
Май така беше,думите беха малко....друже ;)
Я кат ти мъцам,че Друже е сила ти ми не вярваш.
Пуснал е пипала навсякъде. ;)

ivopifeca

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 18 Ноември, 2012, 13:41:17
Я кат ти мъцам,че Друже е сила ти ми не вярваш.
Пуснал е пипала навсякъде. ;)
Да не дават и дума да се издума за него и тука...има банннннн ;)

driver1

Абе хора! Излезте от тия измислени драми, бре! Кви бан-ове, кви рейтинги, кви пет лева!? Голям праз, ако имам бан! Голям праз, ако "рейтинга" ми е убийствено отрицателен! Не живея в компютъра и за компютъра. Не живея и за хора, които не познавам и които не ме познават. Ако са съгласни с коментарите ми и ги одобряват - добре. Ако не са съгласни и не ги одобряват - пак добре. Поспорим малко, поупражняваме се в риторика, позабавляваме се, и...всеки по пътя си. Някои хора прекалено много се вживяват и придават прекалено значение на виртуалното общуване.

Roshko

Цитат на: driver1 - Неделя, 18 Ноември, 2012, 14:56:33
   Някои хора прекалено много се вживяват и придават прекалено значение на виртуалното общуване.

Такъв е съвременният свят! Особено в нашата професия. Посоката е тази, няма връщане назад. Свиквайте!

grants

Цитат на: driver1 - Неделя, 18 Ноември, 2012, 14:56:33
  Абе хора! Излезте от тия измислени драми, бре! Кви бан-ове, кви рейтинги, кви пет лева!? Голям праз, ако имам бан! Голям праз, ако "рейтинга" ми е убийствено отрицателен! Не живея в компютъра и за компютъра. Не живея и за хора, които не познавам и които не ме познават. Ако са съгласни с коментарите ми и ги одобряват - добре. Ако не са съгласни и не ги одобряват - пак добре. Поспорим малко, поупражняваме се в риторика, позабавляваме се, и...всеки по пътя си. Някои хора прекалено много се вживяват и придават прекалено значение на виртуалното общуване.
Да много си прав колега 1+ от мен
Не всичко е пари,но всичко е с пари

admin

Думата "олигофрен" се използва от лекарите за установяване на диагноза след обстоен медицински преглед. Ти нали още не си станал лекар?  ::)

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 18 Ноември, 2012, 13:05:25

В чата на форума се влиза и с наложен бан.  ;)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Lorinser

Защо се правите на луди, а не се опитате да бъдете малко по-културни в общуването си тук? Но самата нотка на простотията е внася именно Бриги, още преди време възроптах срещу начина му на общуване, но Админа така и не взе мерки.Е вече доста участници се опитват да го копират.

Относно он-лайн общуването и живота в интернет - съвременният свят го налага.И аз доста простотии съм ръсил, за които съм бил наказван и съм съжалявал, че съм ги писал.И ми е доста приятно да чета хубаво написани постове като на driver1 например.

Lorinser