• Welcome to Форум на българските шофьори.

Получих бан

Започната от ivopifeca, Неделя, 18 Ноември, 2012, 12:18:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Roshko

Цитат на: В.Димитров - Неделя, 18 Ноември, 2012, 20:36:54
Защо се правите на луди, а не се опитате да бъдете малко по-културни в общуването си тук? Но самата нотка на простотията е внася именно Бриги, още преди време възроптах срещу начина му на общуване, но Админа така и не взе мерки.Е вече доста участници се опитват да го копират.

Момъкът има ли намерение да спре да сипе безпочвените си необосновани обвинения?

Цитат на: admin - Неделя, 18 Ноември, 2012, 19:40:14
В чата на форума се влиза и с наложен бан.  ;)

А в чата що ще чини сам? За диагностициране ли?  ;D ;D ;D

Roshko

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 18 Ноември, 2012, 21:01:34
А в чата що ще чини сам? За диагностициране ли?  ;D ;D ;D

В чата са двама, въпреки, че един от тях има бан.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Lorinser

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 18 Ноември, 2012, 21:01:34
Момъкът има ли намерение да спре да сипе безпочвените си необосновани обвинения?

Момъка просто сподели мнение.  :)

Бриги Магнито

Цитат на: В.Димитров - Неделя, 18 Ноември, 2012, 20:36:54
Защо се правите на луди, а не се опитате да бъдете малко по-културни в общуването си тук? Но самата нотка на простотията е внася именно Бриги, още преди време възроптах срещу начина му на общуване, но Админа така и не взе мерки.Е вече доста участници се опитват да го копират.
Баце ,то да само участниците тук шеше да е добре,ма са съм напънал сичкото византиец от Промахон до Аспропиргос да пролафи на Бригадирски,въпрос на време е и са го проговорили да знааш.

От друга страна никога не съм се цанил за манекен на ,,Обноски"ЕООД или пък старши -магистър по Български език и Литература,а за доцент по Българска книжовност па забраи.

Бе с две думи просто парче съм си бре ,по рождение.

Roshko

Цитат на: В.Димитров - Неделя, 18 Ноември, 2012, 21:17:14
Момъка просто сподели мнение.  :)

Което мнение в по-голямата си част съдържа безпочвени, необосновани обвинения, правилно, аз друго не съм писал!  ;D

Roshko