• Welcome to Форум на българските шофьори.

Въпрос за типове ремаркета!!!!

Започната от Люси, Неделя, 18 Ноември, 2012, 20:14:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Люси

Здравейте,
В една обява за работа във формуляра който трябва да се попълни срещнах трудност с превода на 3 типа ремаркета това са Trailer,Keel и Cart та ако може някой да ме светне за да мога попълня формуляра кое е т.н хенгер,тандемно ремарке и полуремарке или каквото там означават тези три наименования!!! :-\
Благодаря на всички отзовали се!!!

Люси

Rammbon

Интересно, май никой незнае какво означават Trailer,Keel и Cart :(

Rammbon

doncho79

Цитат на: Rammbon - Събота, 24 Ноември, 2012, 23:00:05
Интересно, май никой незнае какво означават Trailer,Keel и Cart :(
Ми явно сме от незнаещите защо не ни просветлиш малко.

МИНКО ИЛЧЕВ

В талона на полуремарке пише: Semi Trailer (Семай Трейлер).

Цитат на: Rammbon - Събота, 24 Ноември, 2012, 23:00:05
Интересно, май никой не знае какво означават Trailer, Keel и Cart :(

А, интересно знаеш ли? Или със съжаление споделяш, че няма кой да ни каже?
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

American

Trailer е всяко нещо което можеш да го закачиш и да го дърпаш, независимо какъв тип е.
Tandem означава две неща които вървят заедно, може да са две ремаркета, или две оси или двама шофьори на един камион.

Keel и Cart нямам идея кво е ::)
smoking gun

American

smoking gun

stoil nedev

Цитат на: American - Събота, 24 Ноември, 2012, 23:33:11
Trailer е всяко нещо което можеш да го закачиш и да го дърпаш, независимо какъв тип е.
Tandem означава две неща които вървят заедно, може да са две ремаркета, или две оси или двама шофьори на един камион.

Keel и Cart нямам идея кво е ::)
А бе "американ" кой те пусна кой те уреди в САЩ като ти най-обикновен английски не знаеш бе АМАН от парашутисти .
Обяснявам: trailer- ремарке
cart- каруца или талига
keel- шлеп, но се използва и за ферибот , сал
Ако има друго питай! Питай с цяло изречение , така е по-сигурно ;)
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: doncho79 - Събота, 24 Ноември, 2012, 23:40:55
   Тва го знаем дай друго....................

Колега, това да се "разхождаш" по темите и да пишеш по две три думи, на всяка тема. Намираш че си полезен на задалия въпрос?

На мен повече ми прилича, на спамене или прекаляване с отпускащата течност! Снощи имаше такъв "играч". Сега е за малко в "отпуска" - не е задължен да пише, а и не може.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

admin

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Неделя, 25 Ноември, 2012, 00:00:42
     Колега, това да се "разхождаш" по темите и да пишеш по две три думи, на всяка тема. Намираш че си полезен на задалия въпрос?

На мен повече ми прилича, на спамене или прекаляване с отпускащата течност! Снощи имаше такъв "играч". Сега е за малко в "отпуска" - не е задължен да пише, а и не може.

Няма да може да ти отговори през следващите 30 дни!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

American

Колега

Аз съм едно просто Българче което участва в лотарията зелена карта и мойта съпруга спечели.

Беден, беден, беден.

Америка братче е СЛЪНЦЕ, аз съм до долу наведен и признателен на тази земя че ми дава хляба, и мойте деца са на топло и не са гладни.

Това че аз се трудя денонощно, както вие всички знаете, е нищо ако не беше то точно тук, на тази земя, в това време днес Ноември 25-ти

АМЕРИКА браче...

Цитат на: stoil nedev - Събота, 24 Ноември, 2012, 23:56:10
А бе "американ" кой те пусна кой те уреди в САЩ като ти най-обикновен английски не знаеш бе АМАН от парашутисти .

Аз ли съм парашутист ве ? Ти не разбираш Америка тогава ве

Аз който за шест години карах, карах, карах и взех ауторити от department of transportation ?

Дето се пазаря лично за всеки един товар и чакам по 30 до 40 дена да платят, аз ли незнам елементарен англиски ве ?

Знаеш ли че лани съм продал за четвърт милион долара ?
smoking gun

Rammbon

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Събота, 24 Ноември, 2012, 23:18:31
     В талона на полуремарке пише: Semi Trailer (Семай Трейлер).

А, интересно знаеш ли? Или със съжаление споделяш, че няма кой да ни каже?
Гледам, че Люси е питал и 1 седмица никох не му е отговорил и затова реших , че никой незнае. Аз също незнам тези технически термини за ремеркета, макар че чичо Гугъл ми покаа еднакви ремаркета за Trailer и Keel .

stoil nedev

Колега "American" , радвам се за тебе като за българин който е станал американски превозвач.
Не те знам какво си продал за четвърт милион долара и не ме интересува, парите са си твои.
Обаче ме хваща яд когато някой знае нещо а се прави на интересен и не ще да го каже.
Едва ли има някой който да е в САЩ колкото теб ( чужденец ) и да не знае че "cart" е каруца или пък " carter" -каруцар.
Можеше да обясниш на човека най- нормално думите , а не да питаш Ванга ли си Вайчо ли си ?
Абсолютно съм уверен че провилно си ме разбрал!
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

loshdancho

Цитат на: American - Неделя, 25 Ноември, 2012, 08:47:08
.
Аз който за шест години карах, карах, карах и взех ауторити от department of transportation ?

Спам!
Яяя и там си имат джеДАИ!
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

stoil nedev

Цитат на: Люси - Неделя, 18 Ноември, 2012, 20:14:57
Здравейте,
В една обява за работа във формуляра който трябва да се попълни срещнах трудност с превода на 3 типа ремаркета това са Trailer,Keel и Cart та ако може някой да ме светне за да мога попълня формуляра кое е т.н хенгер,тандемно ремарке и полуремарке или каквото там означават тези три наименования!!! :-\
Благодаря на всички отзовали се!!!
Мисля че доста още неща не са ти ясни. Не отговаряй на въпросите от формуляра които не разбираш, то е все тази дали ще ги отметнеш или не. Но ти вече си го разбрал ;)
                       Иван Вазов

dinko_ferrari

А защо не направи по нашенски. Отмяташ всички и като дойде момента го мислиш на място.Все пак българите се измъкваме от всякакви ситуации. :)

dinko_ferrari