• Welcome to Форум на българските шофьори.

Части за ремонт

Започната от Rammbon, Вторник, 20 Ноември, 2012, 20:55:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Rammbon

Търся информация за магазини за резервни части за Mercedes, MAN, Scania,Volvo,Daf  и ремаркета Шмитц, Пандор и др. ,  в района на област Ямбол, Сливен и Бургас.
Търся спешно !

Rammbon

loshdancho

Цитат на: Rammbon - Вторник, 20 Ноември, 2012, 20:55:30
Търся информация за магазини за резервни части за Mercedes, MAN, Scania,Volvo,Daf  и ремаркета Шмитц, Пандор и др. ,  в района на област Ямбол, Сливен и Бургас.
Търся спешно !
В Бургас на гърба на Кроношпан има улица ама не знам как се казва
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Rammbon

Да, сетих се, там е Евро Парт.  :)
Трябват ми още, а ако някой има магазин за части , да ми пише на лични.

admin

Цитат на: Rammbon - Вторник, 20 Ноември, 2012, 21:21:51
Да, сетих се, там е Евро Парт.  :)
Трябват ми още, а ако някой има магазин за части , да ми пише на лични.

Какво ти трябва? Мога утре да питам в Благоевград в един магазин. Доста добре е зареден и ако нещо се намери, може да се прати с куриер.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Rammbon

Разни части , примерно накладки за ремарке с главини BWP производство 2009г , или спирачен диск за ремарке с мостове МВ, възглавница за нчкой мост и така.  Нещо като се повреди, се търсят части и се смяня в сервиза ни, за да пътува камиона. Админ, магазина в Благоевград, ако имат и нет сайт за онлайн поръчки, ще е много добре.

admin

Цитат на: Rammbon - Вторник, 20 Ноември, 2012, 22:11:52
Разни части , примерно накладки за ремарке с главини BWP производство 2009г , или спирачен диск за ремарке с мостове МВ, възглавница за нчкой мост и така.  Нещо като се повреди, се търсят части и се смяня в сервиза ни, за да пътува камиона. Админ, магазина в Благоевград, ако имат и нет сайт за онлайн поръчки, ще е много добре.

Звънни утре и питай, за да не правим развален телефон.

"Асовете" ООД
Телефон: 073 832280

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

wial

В Евро Парт имат всичките тези части ако ги нямат налични в Бургас за един ден ще ги доставят възможно е и доставка с куриер директно при Вас само трябва да се разберете с тях.

Rammbon

Цитат на: wial - Сряда, 21 Ноември, 2012, 09:17:38
В Евро Парт имат всичките тези части ако ги нямат налични в Бургас за един ден ще ги доставят възможно е и доставка с куриер директно при Вас само трябва да се разберете с тях.
Работели са с тях и още работим, но имат доста цени по-високи от други магазини.
Като е станало въпрос за части ... има един "мутанти -куки с джедаи" във Велико Търново. Спират те на пътя и оглеждат камиона. За един пукнат диск, наш камион го държаха 7 часа в наказателният им паркинг. Смяна на един преден диск на Актрос -420 лв с ДДС, цена на диска 260лв и по 1.20 лш на час за паркинга. Сменяш на място само в техния сервиз и части  само от техния магазин. Иначе не те пускат да напуснеш.
Пазете се!

wial

Имам такова ремарке с мерцедес оси цена на диск по спомени около 180 лв

wial