• Welcome to Форум на българските шофьори.

2012.11.20

Започната от Lorinser, Вторник, 20 Ноември, 2012, 20:28:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Lorinser

А бе rider що не ходиш във В-бокса да забавляваш малките деца, на моменти като ти чета коментарите тук и там се чудя как си взел осми клас за книжка.То бива, ама ти си на върха на класацията.Вчера тръбиш колко си богат и каква къща имаш, а днес пишеш никъде не съм казал че съм богат.Издуха ли се тотално от бачкане.

Причина за редакция: Обидна дума и бан!

Lorinser

DENINI

Цитат на: В.Димитров - Вторник, 20 Ноември, 2012, 20:28:27
А бе rider що не ходиш във В-бокса да забавляваш малките деца, на моменти като ти чета коментарите тук и там се чудя как си взел осми клас за книжка.То бива, ама ти си на върха на класацията.Вчера тръбиш колко си богат и каква къща имаш, а днес пишеш никъде не съм казал че съм богат.Издуха ли се тотално от бачкане.
Много добре му го каза. ;)

Причина за редакция: Коригиран цитат!

DENINI

Roshko

Цитат на: В.Димитров - Вторник, 20 Ноември, 2012, 20:28:27

Любопитен съм кой от нас двамата пръв че изяде банана за нарушаване на доб ;D :D ;Dрия тон у сайта... Единия е далеч по-амбициозен, ма май не съм я тоа...

Причина за редакция: Коригиран цитат!

Roshko