• Welcome to Форум на българските шофьори.

Форумът стана на 2 години

Започната от admin, Петък, 23 Ноември, 2012, 00:00:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Цитат на: admin - Петък, 23 Ноември, 2012, 22:23:03
На изключително много хора сме били полезни. Включително и на такива, които си търсят работа. Не един и двама колеги са намерили работодател именно чрез форума. Други пък си намериха нови приятели. Трети пък откриха отговори на въпросите си. Е, някои получиха и банове, но все още няма наложен бан без наистина основателна причина.
На мене ми наложи,ти знаеш,молим те ;)

ivopifeca

МИНКО ИЛЧЕВ

Честито и от мен със закъснение!

Цитат на: ivopifeca - Петък, 23 Ноември, 2012, 22:17:00
Честито на сите,ама незнам вече кво да кажем...то са некви банове за нема нищо,то требва да играеш по гаидата на некой си за да немаш пак банове...за кво е полезен ???Можеме ли да го направиме по-полезен?Примерно за тия където си търсят работа-некой бил ли им е полезен?Или въпроси от хора къде прохождат в бранша-веднага некой текезесарин че ги резне...Аре да си бъдеме по полезни занапред,или да го направиме,като сайт за запознанства- ???

Какво безочие!!! Човека който почти само безсмислици пише, да иска да е по-полезен този Форум?!
     Тази му публикация е почти единствената, с повече от едно изречение. Почти не може да се разбере, какво пита, какво му е мнението. Явно иска да го питат няколко човека: "Какво искаше да кажеш? Какво не ти е удобно?"
     Или си "жаден" за внимание?! Чета, че напоследък поставяш диагнози. Най-точно ти ще кажеш!

ЦитатИли въпроси от хора къде прохождат в бранша-веднага некой текезесарин че ги резне...

Снощи спомена за шлауфките нещо. За мен не е позволено да питам или някой се изявяваше като "текезесар"?!

Цитат...то са некви банове за нема нищо,то требва да играеш по гаидата на некой си за да немаш пак банове...за кво е полезен ???

Да, почти за нищо, който иска да чете. Бързо става!
http://www.driver-bg.eu/index.php?action=profile;u=614;sa=showPosts

Ето по коя "гайда" е добре да играеш:
http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=55.0

Ако е до мен, с такива като теб, с този стил на писане. Не бих разрешавал да се пълни с такава "баластра" Форума. И това е за преди, а след снощи. Какво очакваш, да ти се радваме "повече"?

Дано не те измъчва, че не можеш да ми отговори (случвало се и друг път да не ми отговориш на конкретен въпрос). Нали си в "Творчески отпуск"! Не за дълго, за сега...
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

driver70

Честито и от мен на патерица.Лично за мен ,този форум досега ми е бил само в полза.Нека и занапред да е полезен.

loshdancho

Ха честито и все по-голям да става!
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

!na

Честита втора година на форума и от мен, с пожелание КПДто му и активните потребители да нарастват устойчиво!
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

admin

Цитат на: !na - Неделя, 25 Ноември, 2012, 14:24:05
Честита втора година на форума и от мен, с пожелание КПДто му и активните потребители да нарастват устойчиво!

Благодаря за пожеланията! Към момента тенденцията е само във възходящ ред.  :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!