• Welcome to Форум на българските шофьори.

2012.11.23

Започната от ivopifeca, Петък, 23 Ноември, 2012, 21:42:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: DeDo Vi - Петък, 28 Декември, 2012, 17:31:15
О нямам намерение да спамя тук, особенно пък за да споря с теб за глупости. Просто се изкефих на Ивопифеца. И аз не разбирам от всичко, само от майтап, и бой разбирам. :)

Аз пък съм на мнение, че да се "изкефиш" на очевидно неграмотните публикации на някого е меко казано проява на лош вкус.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

ivopifeca

Кое е неграмотното ???Нещо ти как определяш и по кви критерии,че е неграмотно?Не не,требва по бавно и обстоино да се обеснява на по бавно схващащите ;)

ivopifeca

driver1

Цитат на: ivopifeca - Петък, 28 Декември, 2012, 19:33:15
Кое е неграмотното ???Нещо ти как определяш и по кви критерии,че е неграмотно?Не не,требва по бавно и обстоино да се обеснява на по бавно схващащите ;)

Гледай сега - бавно и обстойно: Кое е неграмотното ???( )Нещо (,) ти как определяш и по к(ак)ви критерии,()че е неграмотно?( )Не(,) не,тр(я)бва по(-)бавно и обсто(й)но да се об(я)снява на по(-)бавно схващащите.

За словореда не ми се и говори. И това далече не е най-тежкия пример...За съжаление.

ivopifeca

Ето ,евала, даскале,браво за поправките,а си пиша така както си говоря понякога...ама иначе евала за старанието...Абе тебе кво те брига толко правописа ???

driver1

Цитат на: ivopifeca - Петък, 28 Декември, 2012, 20:22:42
Ето ,евала, даскале,браво за поправките,а си пиша така както си говоря понякога...ама иначе евала за старанието...Абе тебе кво те брига толко правописа ???

Ще ти обясня някой път какво ма "брига" правописа. Нищо, че съм го правил вече. Просто сега, по празниците избягвам да влизам в спорове. Оцени го. :)

admin

Цитат на: ivopifeca - Петък, 28 Декември, 2012, 20:22:42

Него не знам дали го "брига", но мен ме "брига" особено много и в съвсем кратки срокове ще оцениш фактите. Опитай по някакъв друг и сравнително по-остроумен начин да привлечеш вниманието на останалите към личността си.

ivopifeca

Цитат на: driver1 - Петък, 28 Декември, 2012, 20:31:18
   Ще ти обясня някой път какво ма "брига" правописа. Нищо, че съм го правил вече. Просто сега, по празниците избягвам да влизам в спорове. Оцени го. :)
Нищо няма за оценяване ;)За какъв спор ми говориш,не си вързан да ме четеш,а и никои тука от останалите,а и на никои не търсим вниманието.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

ivopifeca

loshdancho

Ха, ха  О.К.
Ако задържа малко може ти да превъртиш датата, така, че да отговаря отново. ;)

ivopifeca

Цитат на: loshdancho - Петък, 28 Декември, 2012, 21:31:46
Ха, ха  О.К.
Ако задържа малко може ти да превъртиш датата, така, че да отговаря отново. ;)
Добре,надзирателя,като провериш и другите килии,звънни до вас некой от избягалите каторжници да не е посетил ложето у вас.

loshdancho

Веселбата е голяма... ти няма ли да се присъединиш?

ivopifeca

Не ми е интересно,като си на работа и не можеш да гледаш.

loshdancho

Страхувай се не от гледането!

ivopifeca

На тебе тва си ти е ролята,да гледаш,е може и лошо,ма ще гледаш!

ivopifeca