• Welcome to Форум на българските шофьори.

Психологическа годност

Започната от admin, Понеделник, 11 Април, 2011, 13:13:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

grants

Колега аз мисля че доста от преди го има този Психо изпит.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

Не всичко е пари,но всичко е с пари

miroslav1577

Тук имаше публикация, написана на латиница!

suzuki

А знаете ли нещо за исикванията  в Румъния? Дали и там изискват да се кара с валидно психо?

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: suzuki - Четвъртък, 17 Януари, 2013, 03:36:31
А знаете ли нещо за исикванията  в Румъния? Дали и там изискват да се кара с валидно психо?

Ако е българска фирма караща в Румъния, да. В самата Румъния, не вярвам да ти го иска някой. На мен не ми изглежда на международен документ. Написан е само на български, въпреки че той е европейски език.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

boby1105

Утре отивам на тестове ! Дано не ме заключат с дългите ръкави !  :D

valentino

В понеделник съм на тест в Пловдив на В.Априлов 21 току що се записах на тел.0893 633 688

ivanov_ivan

В Младост 4 (София), близо до фантастико правят психо и са много точни. Мацката обяснява много добре и изобщо не се заяжда, казва ти и как по-лесно да се справиш. Аз ходих и съм доволен. 50 лв. е и 10 картончето но ако се запишат повече хора има намаления. а май са почнали и АДР да правят-това дето е за опасните товари.

transporter13

Колеги, искам да споделя задоволството си от едно перфектно обслужване. Наскоро ми изтече психото и приятели ме изпратиха в една пловдивска лаборатория. Останах очарован от човешкото отношение и обясненията, които получих там, защото аз съм доста притеснителен. Психоложката е много любезна и предразполага, успокоява те с думи. Аз съм се явявал и преди много пъти на психо, чак до София са ме пращали  и съм бил унижаван, дотолкова, че да се чувствам адски зле след това. Чак се бях комплексирал по едно време.Там наистина са професионалисти и си напълно спокоен, изслушват те, разбират те. Ако някой иска мога да му ги препоръчам, нека ми пише на лично, ще дам телефон за връзка.

SOLAR

Цитат на: transporter13 - Събота, 18 Май, 2013, 18:22:27
Колеги, искам да споделя задоволството си от едно перфектно обслужване. Наскоро ми изтече психото и приятели ме изпратиха в една пловдивска лаборатория. Останах очарован от човешкото отношение и обясненията, които получих там, защото аз съм доста притеснителен. Психоложката е много любезна и предразполага, успокоява те с думи. Аз съм се явявал и преди много пъти на психо, чак до София са ме пращали  и съм бил унижаван, дотолкова, че да се чувствам адски зле след това. Чак се бях комплексирал по едно време.Там наистина са професионалисти и си напълно спокоен, изслушват те, разбират те. Ако някой иска мога да му ги препоръчам, нека ми пише на лично, ще дам телефон за връзка.

Колега, transporter13,
Добре дошъл във форума. Очакваме още такива доброжелателни постове постове.
Поздрав с +1

ЛЕКИ ПЪТИЩА !

Tihomir78

То май навсякъде по частните лаборатории е така. Миналата година където ходих в Бургас останах очарован от отношението, обстановката и т.н. Нищо общо с лабораториите в ДАИ. Колеги са ми споделяли че и там сега не късали както преди че и без това нямали клиенти.  ;D

chefolini

....днес тъкмо си взех психото,беше доста забавно за разлика от първия път!Имаше и кофти въпросчета,но като цяло е забавно!Почти във всички частни клиники се провежда вече,даже е препоръчително там да се кара...психоложките са свежарки и те предразполагат както си му е реда!Успех ако на някой му предстои.. ;)

martin stanev

Искам да благодаря на колегата transporter13, че ми даде координати на психо. лаборатория в Пловдив. :) По онзи ден бях там и всичко мина успешно. Психоложката наистина е много добра и любезна, обяснява като на дете от 1ви клас дето се вика. В първия момент ми беше малко напрегнато, но след като взе да ни обяснява задачите и се отпуснах. Преди време съм се явявал за психо в Дай Пазарджик при госпожа Елка Гунчева, колеги пазарджиклии знаят много добре за какво отношение ставаше въпрос, бил съм свидетел как за спиране на химикал се гонеше колегата от стаята.............и поради тая причина, аз винаги си носех по 2-3 химикала, като ходех на психо при нея.  ;D

Който реши да ми драсне на лични да му пратя координати и тел. за връзка и ще остане очарован от човешкото отношение на психоложката.
Успех колеги!!!

Красимир Тодоров

Аз пък ще ви кажа защо е така.. просто дадоха възможност на частни психолози да провеждат теста, и всичко се нормализира. Това се случва в конкурентна среда. Даже сега си сам в зала, може днес за утре да се запишеш, а не за нагодина и си внасяш кафенце, плащаш накрая и никой не ти се сопа. На всякъде си е така.

petar1991

Ако ще карате психотест в гр.София ви пропоръчвам да го направите тук - http://valmeg-sofia.com/ намира се в Люлин,таксата е 40 лв.И както казвате обстановката е приятна и хората са много любезни  :)

petar1991