• Welcome to Форум на българските шофьори.

Психологическа годност

Започната от admin, Понеделник, 11 Април, 2011, 13:13:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kron

Отговора е лесен Бригадира вечно ще си траем по форумите си пишем лаем но на действия сме гола вода >:( ,онея бастуни горе в парламента мислят само закони и закончета които не целят народа да е добре а да дава повече пари за безумни неща ;)

kron

grants

Цитат на: kron - Неделя, 07 Октомври, 2012, 05:51:14
Отговора е лесен Бригадира вечно ще си траем по форумите си пишем лаем но на действия сме гола вода >:( ,онея бастуни горе в парламента мислят само закони и закончета които не целят народа да е добре а да дава повече пари за безумни неща ;)
Да така е ето виж кво са измислили сега  http://www.rta.government.bg/n_uredba/proposals/proposal2.pdf
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

Solmyr

Лелелелее един час не ми стигна да го прочета. Ако това влезе в сила много неща се оплескат...
Жената идва с къщата и си отива с духане

grants

Цитат на: Solmyr - Понеделник, 08 Октомври, 2012, 10:40:52
Лелелелее един час не ми стигна да го прочета. Ако това влезе в сила много неща се оплескат...
Даааааааааааа вярно е тук сега ще се намират 1001 кусура ако не по камиона то по-ремаркетата.Абе намират начини как да се искарват още парички.

M.Traykov

Първо здравейте.Днес си взех картончето за психото и е абсолютно като старото влиза си в класьор като се подреже малко разбира се.50 лв удоволствието и важи 3 години сички го разбраха вече.

Бриги Магнито

Цитат на: Drifter - Вторник, 09 Октомври, 2012, 22:44:50
Първо здравейте.Днес си взех картончето за психото и е абсолютно като старото влиза си в класьор като се подреже малко разбира се.50 лв удоволствието и важи 3 години сички го разбраха вече.
Баце за кой град мъцаш тва ако е за Гоуемо село мъцни на лични де се влачи на психологическо изследване да одим и аз.

tenu62

В авто центровете, повечето имат центрове за изследване на  психологична годност.

tcany

Колеги,до колко е вярно ,че от 12.12.2012 ще се иска задължително да си положил психоизпит?

Mystang

Колегаааа...преди да задаваш въпроси барем потърси малко!!!!!!! ::)То тогава мое и да сме на другия свет и мое да не ти требва тва психарско.... ;D ;D

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: tcany - Вторник, 20 Ноември, 2012, 11:10:17
  Колеги,до колко е вярно ,че от 12.12.2012 ще се иска задължително да си положил психоизпит?

Сега не е ли задължително?! Не знам за теб, от '98 ли беше когато го въведоха, все имам. За къде си разбрал, че ще го искат, Германия, Франция.

Моето картонче, си го преместих, от документите вкъщи, към тези които нося. До колкото разбирам, за много хора е непосилно, това преместване!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Дамян Йончев

Мене преди 3 седмици ме спираха Апи-тата на Благоевград и ги попитах казаха че е задължително вече психотест и ходих да го изкарам че ми писна да ги храня господата :)

loshdancho

Е как няма да е задължително ...щом изпита се провежда от ДАИ, та нали техните психози трябва да взимат заплати.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Вторник, 20 Ноември, 2012, 16:13:19
Е как няма да е задължително ...щом изпита се провежда от ДАИ, та нали техните психози трябва да взимат заплати.

Този път не са техните.
Аз го карах при Илончето и определено съм и фен особенно и след като ме и похвали.
Умрем руса кака да ме хвали.

scaniavolvo

Психо вече може да се кара в учебните центрове.Не е задължително да е в ИААА

wial

ДАИ вече не провеждат психо изпити всички са частни лабораторииииииииииииии!

wial